Zostalem prawdopodobnie oszukany.Potrzebuje Waszej pomocy
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
HA!!!Gość się odezwał i mówi mo e poważne oskarżenie mu rzuciłem.mówie mu że jest taka sama aukcje itd i że coś mi tu śmierdzi.Po chwili wysłałem mu linka i gość chyba na serio sie wk.urwil bo mówi że to nie jego konto a opis ktoś skopiował słowo w słowo z numerem gg.I mówi że ktoś umawiał sie z nim na gg i nie łapał dlacego mówi o legionowie.i że to wyjasni.Przeprosił mnie za zaistniałą sytuacje.Zobaczymy jutro.szatan, MadziX, Paypall dziala w polsce lecz nie w allegro.Przecież kiedyś jak zamawialem turbo z Angli to załatwialem to przez kartę kredytową.Nie było problemu z takim czymś.Robisz tranzakcje na całym świecei i masz pewność że nie bedziesz zrobiony w bambo..Nie wiem czy wiecie.Allegro.pl zmieniło swój regulamin dotyczący sprzedaży osobom bez pełnej aktywacji konta.Osoby bez takiej aktywacji moga dokonać zakupu na kwotę 200zł!!!!I co??Ktoś wystawia 500 reczy za złotówkę kupuje to konto o danych qazqaz z adresem dsgerrber i wystawia gosciowi 200 pozytywów!!!Tak mozna teraz sobie kombinować!A co do paypalla to polska jet krajem jakim jest.Ciągle są jakieś walki robione więc powinni to dawno wprowadzić .Chyba że jest nie na ręke allegro???
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
No jest paypal w pl . ja tez uzywam, ale na super allledrogo nie ma.
Fajny przekręt z tym wyszedł. podszywacz
Fajny przekręt z tym wyszedł. podszywacz

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
tak ja wiem, że jest paypall w Polsce - sama nie raz robię zakupy z uk i płacę w różnych polskich sklepach np levi's przez paypalla....ebay-pl jakoś na tyle jeszcze się nie przyjął i jak widzę allegro nadal dominuje, ale niestety nie wiedzieć czemu nie wdrożyło paypalla w swój system... i tak jak Gacol piszesz - raj dla kombinatorów, bo wszystkie ograniczenia da się obejść..zresztą 'Polak potrafi'..
co do Twojej sprawy daj znać, miejmy nadzieję, że koleś nie ściemnia !
co do Twojej sprawy daj znać, miejmy nadzieję, że koleś nie ściemnia !

- SADO
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Sytuacja trochę skomplikowana miejmy nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy. Masz wyciąg z banku i rozmowę na gg, ale wg. prawa transakcja nie doszła do skutku, bo aukcja została usunięta i nie było ofert kupna. Nie zmienia to faktu, że zostałeś oszukany i naciągnięty co potwierdzą rozmowy z gg i Twoja wpłata. Tylko jak to wygląda od strony prawnej? Żyjemy w takim kraju, że wszystko jest możliwe.
WSK 125 > CZ 350 > Yamaha XJ 600 > VFR 800, Junak i WFM 

- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
Mam dla ciebie niezafajne wieści.
Stara szamanka z bagien zdradziła mi że ten człenio ciągle wali w trąbę na allegro.
Sprzedaje rzeczy,których w rzeczywistości nie posiada.Potem kupuje je taniej na allegro i wysyła ,co zwykle trwa dość długo.Czasem bierze zaliczki na towar i urywa kontakt,liczy na to,że ktoś(taki jak ty) machnie na to ręką. Jeśli jednak (było już przynajmniej kilka osób) nie machnie i zgłosi wszystko na police wtedy mięknie ; przeprasza że nie miał kontaktu,że głowa go bolała ,że się nie wyspał ,że nie zdążył i że chętnie wszystko zwróci. Wtedy nic mu za to nie robią. Po jakimś czasie pojawia się znowu na allegro pod innym nickiem.I tak końca nie widać,nie widać.....

Stara szamanka z bagien zdradziła mi że ten człenio ciągle wali w trąbę na allegro.
Sprzedaje rzeczy,których w rzeczywistości nie posiada.Potem kupuje je taniej na allegro i wysyła ,co zwykle trwa dość długo.Czasem bierze zaliczki na towar i urywa kontakt,liczy na to,że ktoś(taki jak ty) machnie na to ręką. Jeśli jednak (było już przynajmniej kilka osób) nie machnie i zgłosi wszystko na police wtedy mięknie ; przeprasza że nie miał kontaktu,że głowa go bolała ,że się nie wyspał ,że nie zdążył i że chętnie wszystko zwróci. Wtedy nic mu za to nie robią. Po jakimś czasie pojawia się znowu na allegro pod innym nickiem.I tak końca nie widać,nie widać.....

- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ciezka sprawa. Podczas rejestracji na allegro musi poslugiwac sie fikcyjnymi danymi, albo kogos do tego wykorzystywac (allegro wysyla list z kodami aktywujacymi - tak bylo jak sie rejestrowalem). W przypadku osob prywatnych multikonto jest zabronione i dziwi mnie, ze jeszcze nie wychwycono tego faktu. Mysle, ze same allegro tez sprawa by zainteresowala.
Wszystko na pewno dobrze sie skonczy.
Wszystko na pewno dobrze sie skonczy.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- Gacol
- klepacz
Ruszyłem z nim temat policji.Nagle się odezwał i pisze że ktoś to miał wysłac .Podał mi jakis śmieszny numer pod który mam sie kontaktować z komisem
Podał mi jakieś cyferki(które rzekomo maja być nuerem paczki lecz wiem że kod jest za krótki)i mysli że będzie ok.Napisałem ze czekam dziś do 22 w innym wypadku kieruję sprawę na policje.Poza tym postaram się z gościem skontaktować i mąż joaśki obiecał pomoc i chęć porozmawiania z typem osobiście.Dam znać jak się sprawy mają w razie czego.

Podał mi jakieś cyferki(które rzekomo maja być nuerem paczki lecz wiem że kod jest za krótki)i mysli że będzie ok.Napisałem ze czekam dziś do 22 w innym wypadku kieruję sprawę na policje.Poza tym postaram się z gościem skontaktować i mąż joaśki obiecał pomoc i chęć porozmawiania z typem osobiście.Dam znać jak się sprawy mają w razie czego.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- Gacol
- klepacz
Sprawa ma się następująco .Przez ostatnie dni dalej mnie zapewnial że wysłał sprzet że to poczta nawala itd.Póżniej okazało się że nawet nie umie znaleść potwierdzenia wysyłki.Podał mi jakiś fikcyjny numer telefonu cały czas ostrzegam go i rządam zwrotu pieniędzy.Wspomniałem ze oddam sprawę na policję itd.Dziś kolega alternatom, (za co mu już z góry publicznie dziękuję) rozmawiał z tymżer sobnikiem i ma mu do piątku dostarczyć dokumenty świadczące o wysłaniu pieniędzy do mnie.Spraw jest tego Typu.Co dalej???Dziś chłopaczyna oskarżył mnie o grożbę.Oblukałem całą rozmowę i poza tym iż znalazłem w moich wypowiedziach tekst że "sprawiedliwość go dosięgie i dobiorą mu sie do tyłka.."żadnych gróżb nie zauważyłem.Myslę co dalej??Niszczyć mu życie i w jakiś sposób go ukarac(policja itd) czy jak odda kase to olać sprawę...To teraz jest pytanie
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1