Saleta na torze.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » pn 29 cze 2009, 22:47

Noo, ale zobaczcie - Przemkowi idzie coraz lepiej :)

W Brnie wprawdzie zgruzował sprzęta na treningach, ale potem - coraz lepiej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz

Re: Saleta na torze.

Post autor: rinas » pn 29 cze 2009, 23:27

Adam Badziak, Superstock 1000 pisze:(...) Cieszą mnie również postępy, jakie zrobił Przemek Saleta podczas dwóch dni wolnych treningów w Brnie. Imponuje mi zapał do ścigania i chęć trenowania tego nie najmłodszego przecież zawodnika.
Przemek Saleta, Rookie pisze:Adam zabrał mnie na treningi do Brna i tak naprawdę pierwszy raz mogłem spokojnie popracować nad techniką jazdy na torze. W Poznaniu tyle rzeczy było nowych i od razu presja czasu, kwalifikacje i wyścig, że wszystko to, co miałem się nauczyć zeszło na dalszy plan. W Czechach nauczyłem się wielu rzeczy, zaliczyłem też pierwszą wywrotkę i miałem od razu okazję przekonać się, że przy prędkości ponad 180 km/h można wyjść z takiej sytuacji bez najmniejszych obrażeń. Na ulicy takie rzeczy mogą skończyć zgoła inaczej. Jest to kolejny argument poparty doświadczeniem zdobytym na własnej skórze, aby szaleć motocyklem na torze w odpowiednich warunkach, a nie na ulicy! Czekam teraz z niecierpliwością na rywalizację podczas wyścigu w Brnie.

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » wt 30 cze 2009, 10:23

rinas pisze: Poczytajcie komentarze.
Najlepszy jest ten, gdy któryś tam Mieciu mówi że Saleta jest cieć, jako biker i fighter:

"A mimo to jestem pewien, że dupe zlałby Ci na torze a gębę na ringu. Pozdro net-rider"

hah :)

A to zdjęcie co wkleiłeś - kozak kolano, co ja bym dał żeby mieć takie zajebiste jakościowo foty z toru. Od razu na ścianę w pokoju bym sobie walnął :)

Trzymam bardzo mocno kciuki za Saletę!!

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz

Post autor: rinas » śr 01 lip 2009, 23:24

A tu znowu garstka aktualności:

http://motogp.pl/index.php?news=show&num=3635

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz

Post autor: rinas » czw 16 lip 2009, 22:54

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz

Post autor: rinas » ndz 26 lip 2009, 22:35

Awatar użytkownika
recu
bywalec
bywalec
Imię: Jurek
Kontakt:

Post autor: recu » wt 28 lip 2009, 15:31

Teraz chcą zrobić wielkie WOW i wybudować tor ULICZNY (!) w którymś z polskich miast (Warszawa, Gdynia, Wrocław, Kraków).
Ale co nam po takim gównie, gdzie przejadą się raz w roku formułami, otworzą po wyścigu ruch uliczny i po torze?!! Krew zalewa!
Ale z drugiej strony o czym my mówimy w kraju, który jest rządzony przez takich ludzi, że w 599 rocznicę BITWY POD GRUNWALDEM, nic nie mówi się o tym wydarzeniu (w końcu jedno z całych dwóch najważniejszych w naszej historii) w mediach! Czy nie jest to zastanawiające? A niech się pozabijają na drogach kur** mać!!

ODPOWIEDZ