nie obraźcie sie na mnie...
- endialdi
- pisarz
- Imię: Robert
- województwo: małopolskie
Gratulacje,
kolory to nie mój gust, ale sprzęt jest ok. Ja też się pochwale, że takim śmigałem.
Bardzo milo wspominam ten czas. Dużo sie nauczyłem podczas naszej znajomości (pierwsze wheelie zaczęło mi wychodzić). Na dłuższych trasach też dawał radę.
To naprawdę dobry wybór.
Pozdro
kolory to nie mój gust, ale sprzęt jest ok. Ja też się pochwale, że takim śmigałem.
Bardzo milo wspominam ten czas. Dużo sie nauczyłem podczas naszej znajomości (pierwsze wheelie zaczęło mi wychodzić). Na dłuższych trasach też dawał radę.
To naprawdę dobry wybór.
Pozdro
"Burn rubber not your soul"
- Dann
- pisarz
- Imię: Daniel
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
nie zakładam nowego tematu.....bo juz dostałem nagane ..za tematy..ale na tyle kończy mi sie oponka troszke przecholowałem z gazem..a dzis jadac z pracy w deszcz(taki konkretny) motocykl trzymał sie drogi..
przód + tył...przód mam dunlop i tył równierz k-275_chyba to sa orginalne jeszcze oponki..przejżałem kilka tematów na forum na temat opon...i mam metlik w glowie...możecie poradzic jaka firme wybrac raczej używki..zastanawiam sie nad dunlop...lub ciablo corsa....może ma ktos na sprzedanie owa oponke rozmiar 130?70?17 lub 140?70 17.na tył....

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Sprawdziłem, i przyznam rację R009 nie występują w tym rozmiarzeGienio pisze:tylko ze te tamaty sa o gumach troszke szerszych niz Ty potrzebujesz, a chyba nie ma np. diablo corsy itp sportowych opon w rozmiarze 130 czy 140daniel33650 pisze:przejżałem kilka tematów na forum na temat opon

Natomiast są dostępne Shinko R110 w cenie około 280 zł/szt.
Teraz troszkę lektury o oponach i negocjacji cenowej

Nie naganiam na takie opony, jednak uważam, że nowe to nowe.
- Kriston
- zadomowiony
- Imię: Krzysztof
Ja z kolei mam odmienne zdanie i święcie uważam (i nikt na świecie mnie nie przekona)
że dobra używka jest o niebo lepsza od hu#owej nówki,mówię z własnego doświdczenia
Przykład:kupiłem kiedyś nowego mezzelera chyba "me55" i nigdy przed nim i po nim tak się nie bałem o przyczeponść i nagłą glebę.Potem miałem używanego lekko dunlopa d209 przód
i michała pilot sporta obie gumy nie miały roku i przebieg koło 2tys. I musze powiedzieć że lepszych gum w życiu nie miałem.Inny przykład
Pytanie co jest lepsze NOWY Dealim 750 czy stara 15-letnia vfrka
wiem że pytanie niesprawiedliwe
że dobra używka jest o niebo lepsza od hu#owej nówki,mówię z własnego doświdczenia
Przykład:kupiłem kiedyś nowego mezzelera chyba "me55" i nigdy przed nim i po nim tak się nie bałem o przyczeponść i nagłą glebę.Potem miałem używanego lekko dunlopa d209 przód
i michała pilot sporta obie gumy nie miały roku i przebieg koło 2tys. I musze powiedzieć że lepszych gum w życiu nie miałem.Inny przykład
Pytanie co jest lepsze NOWY Dealim 750 czy stara 15-letnia vfrka

"Najgorszą rzeczą w życiu jest zmarnowany talent i potencjał"
- bialy-murzyn
- klepacz
generalnie każdy swe wydatki usprawiedliwia tym, że opony muszą być najlepiej nowe i zdrowe, fakt faktem jeżeli to odpowiedni model to tak, ale i tak używane rządzą ... jeżeli wydać 600 zł na nówkę a 130 na używke które przejedzie 2.5x mniej, ale jest to to samo, to w kieszeni i tak zostaje te 300 zł : >