Jeszcze słówko do Achmeda. Wydaje mi się, że cała ta walka o wątek to jest dopiero solidne bicie piany
Pozdrawiam i życzę większej chęci do współpracy
No właśnie. Zostawić kompy takim chorym ludziom jak ja, który leży chory w łóżku, a mógłby sobie na moto pośmigaćC_L_K pisze:LUUUUDDZZZZIIIEEEEE!!!!!!!!!!!! ZOSTAWCIE TE KOMPUTERY!!!!!!!!!!!!!!!!! POGODA ZAJEJEBISTA A WAM SIĘ NA KŁÓTNIE ZBIERA!!! ZOSTAWCIE TE DYWAGACJE NA ZIMĘ A TERAZ: NAAAAAA KOOOOOOOOOŃŃŃŃŃ!!!!!!!!!!!!
suwak pisze:Zwracam się z uprzejmą prośbą o udostępnienie kopii zapasowej usuniętego tematu dotyczącego sprzedaży naszywek. W temacie toczyła się bardzo ważna dyskusja dotycząca istotnych poglądów członków forum, na sprawę relacji między członkowskich. Moje wypowiedzi były częścią tej dyskusji i wiele wypowiedzi tyczyło się mojej osoby. Temat miał miejsce i jako, że stanowi własność wspólną nie powinien być usuwany. Trochę to dyktatorskie.
Właściwym by było przywrócić temat i pozwolić, by dyskusja toczyła się nadal. Tu rozmawiali dorośli i zdolni do odpowiadania za swe słowa ludzie, a nie przedszkolaki. A jeśli rozmawiający uznają, że temat się wyczerpał to rozmowa wygaśnie samoczynnie. Dlatego proszę uprzejmie o przywrócenie usuniętego tematu, a jeśli to nie spotka się z przychylnością to proszę o udostępnienie kopii tematu. Pozdrawiam - suwak.
Dziękuję, tyle mam do powiedzenia.Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych.
Pozwolę sobie na rozszerzenie przytoczonego cytatu, który jednak nie jest wyciągiem z regulaminu, bo takiego na forum nie ma (mnie nie udało się znaleźć), a fragmentem warunków rejestracji.mrf pisze:Wyciąg z regulaminu (ktory potwierdziłeś w trakcie rejestracji)
Cytat:
Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych.
Dla dobra ogółu, zachowania atmosfery na forum i wszystkiego co zostało przez lata tu osiągnięte. Między innymi na tym polega siła tej ekipy - każdy wie, kiedy ustąpić bo dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi. Temat był idealnym zaczątkiem większej awantury, której autor i moderatorzy postanowili zapobiec. I chwała im za to.gość pisze:...Dlaczego ma być tak, że wątki są usuwane? Czy to jest prywatne forum admina czy normalne miejsce gdzie można pogadać, wyrazić swoje zdanie i opinie? ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości