PROŚBA DO ADMINISTRATORA

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
@szybko

Post autor: @szybko » pn 27 kwie 2009, 11:57

Wczytuję się w ten temat i zupełnie nie rozumiem problemu.. Czy komuś przeszkadzał usunięty wątek? Czy istnieje jakiś problem w tym żeby go przywrócić skoro nikomu nie przeszkadzał? Chyba, że jest za mało miejsca na servie :grin:

Jeszcze słówko do Achmeda. Wydaje mi się, że cała ta walka o wątek to jest dopiero solidne bicie piany :smile: Dlaczego nie można pójść komuś na rękę i przywrócić temat?

Pozdrawiam i życzę większej chęci do współpracy

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » pn 27 kwie 2009, 16:02

Przywrocenie watku z backupu po jego samoczynym wygasnieciu i skasowaniu oznacza usuniecie wszystkiego pozostalego co pozniej inni napisali.
Ostatnio zmieniony pn 27 kwie 2009, 19:46 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » pn 27 kwie 2009, 16:24

Ja tego nie rozumie po prostu skoro zakładam temat na jakiś czas i do tego on przynosi całkiem inny rezultat niz założyłem to po co mam do niego wracać i wywoływać burze.Zgadzam się w tym wypadku z ACHMEDEM
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » pn 27 kwie 2009, 16:50

No to ładnie :shock: Najpierw w temacie pierwotnym rozmowa zmieniła tor i zeszła na inny wątek, a teraz jest temat o tym, ze nie ma tematu. No ja pierdzielę! Jeszcze koniecznie napiszcie kto jest z PiS-u, a kto z PO :evil:
LUUUUDDZZZZIIIEEEEE!!!!!!!!!!!! ZOSTAWCIE TE KOMPUTERY!!!!!!!!!!!!!!!!! POGODA ZAJEJEBISTA A WAM SIĘ NA KŁÓTNIE ZBIERA!!! ZOSTAWCIE TE DYWAGACJE NA ZIMĘ A TERAZ: NAAAAAA KOOOOOOOOOŃŃŃŃŃ!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Gregory » pn 27 kwie 2009, 17:26

C_L_K pisze:LUUUUDDZZZZIIIEEEEE!!!!!!!!!!!! ZOSTAWCIE TE KOMPUTERY!!!!!!!!!!!!!!!!! POGODA ZAJEJEBISTA A WAM SIĘ NA KŁÓTNIE ZBIERA!!! ZOSTAWCIE TE DYWAGACJE NA ZIMĘ A TERAZ: NAAAAAA KOOOOOOOOOŃŃŃŃŃ!!!!!!!!!!!!
No właśnie. Zostawić kompy takim chorym ludziom jak ja, który leży chory w łóżku, a mógłby sobie na moto pośmigać :evil:
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Re: PROŚBA DO ADMINISTRATORA

Post autor: mrf » pn 27 kwie 2009, 18:14

suwak pisze:Zwracam się z uprzejmą prośbą o udostępnienie kopii zapasowej usuniętego tematu dotyczącego sprzedaży naszywek. W temacie toczyła się bardzo ważna dyskusja dotycząca istotnych poglądów członków forum, na sprawę relacji między członkowskich. Moje wypowiedzi były częścią tej dyskusji i wiele wypowiedzi tyczyło się mojej osoby. Temat miał miejsce i jako, że stanowi własność wspólną nie powinien być usuwany. Trochę to dyktatorskie.
Właściwym by było przywrócić temat i pozwolić, by dyskusja toczyła się nadal. Tu rozmawiali dorośli i zdolni do odpowiadania za swe słowa ludzie, a nie przedszkolaki. A jeśli rozmawiający uznają, że temat się wyczerpał to rozmowa wygaśnie samoczynnie. Dlatego proszę uprzejmie o przywrócenie usuniętego tematu, a jeśli to nie spotka się z przychylnością to proszę o udostępnienie kopii tematu. Pozdrawiam - suwak.

Wyciąg z regulaminu (ktory potwierdziłeś w trakcie rejestracji)
Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych.
Dziękuję, tyle mam do powiedzenia.
Idzcie polatać.

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: orzyl » pn 27 kwie 2009, 19:08

ten jak zwykle się odezwie i pozamiatane ;D
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...

go¶æ

Post autor: go¶æ » pn 27 kwie 2009, 20:03

Nie wiem o co chodzi dokładnie... ale przyłączam się do zdania przedmówców. Dlaczego ma być tak, że wątki są usuwane? Czy to jest prywatne forum admina czy normalne miejsce gdzie można pogadać, wyrazić swoje zdanie i opinie? Widać administrator kreuje forum pod siebie - a to co mu z jakiś przyczyn jest niewygodne usuwa..... ehhh co za ludzie...

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pn 27 kwie 2009, 20:07

mrf pisze:Wyciąg z regulaminu (ktory potwierdziłeś w trakcie rejestracji)

Cytat:
Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych.
Pozwolę sobie na rozszerzenie przytoczonego cytatu, który jednak nie jest wyciągiem z regulaminu, bo takiego na forum nie ma (mnie nie udało się znaleźć), a fragmentem warunków rejestracji.
Cytat:

"Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych."

O ile rozumiem cały kontekst, tworzący ten tekst miał na myśli moderację forum w kontekście zachowania odpowiedniego poziomu estetycznego, ale raczej cytat ten nie odnosi się do sytuacji gdy zamieszczony post nie jest zgodny z poglądami autora tematu.
Zdaję sobie sprawę, że jako osoba nie należąca do Waszego rzeczywistego towarzystwa niejako z automatu stanowię cel dla wszystkich z Was i jak w nieszczęsnym temacie naszywek zaczyna mieć tu miejsce, tym razem zamierzony skok w bok i odejście od właściwego tematu. Próbujecie za pomocą chwytów i chwycików przedstawić mnie innym czytającym jako pieniacza, awanturnika i wichrzyciela. Posługujecie się niesprawdzalnymi informacjami jak np. to, że temat był z góry przewidziany na dwa tygodnie. Sądzę że tu jest nieścisłość. A jeśli nawet, to czy te dwa tygodnie minęły? Przywróćcie temat i wykażcie, że się mylę.
Jeszcze słowo w odniesieniu do prawideł forumowych. Gdyby dano możliwość weryfikacji pierwotnych parametrów tematu mogłoby się okazać, że temat był założony na forum ogólnym, w dziale VFR Owners Club Poland, gdzie zgodnie z zamieszczoną informacją moderatorami są Vlaad i SOWA, ale nie Achmed. A zatem zgodnie z przytoczonymi przez Ciebie prawidłami Nie miał On prawa usuwania tematu. I tak sobie możemy pisać słówko za słówko, aż do chwili, gdy usuniecie suwaka z listy członków forum. Tylko za co?

A może po prostu przywróćcie temat i pozwólcie, by suwak się sam ośmieszył. Po co mu pomagacie?

Niezmiennie z najwyższym szacunkiem dla rozmówców Suwak.

Miping
pisarz
pisarz
Imię: Piotr

Post autor: Miping » pn 27 kwie 2009, 20:18

BRACIA i SIOSTRO! Mam wrażenie że robi się tu jakieś sztuczne podziały.
Zwróćcie uwagę na to co nas łączy!
PEACE & LOVE !!!
Nie róbmy tu kolejnego Sejmu!!
BYLE DO PRZODU!

Awatar użytkownika
Yaco
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: Yaco » pn 27 kwie 2009, 20:20

gość pisze:...Dlaczego ma być tak, że wątki są usuwane? Czy to jest prywatne forum admina czy normalne miejsce gdzie można pogadać, wyrazić swoje zdanie i opinie? ...
Dla dobra ogółu, zachowania atmosfery na forum i wszystkiego co zostało przez lata tu osiągnięte. Między innymi na tym polega siła tej ekipy - każdy wie, kiedy ustąpić bo dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi. Temat był idealnym zaczątkiem większej awantury, której autor i moderatorzy postanowili zapobiec. I chwała im za to.

pozdro
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 27 kwie 2009, 21:45

Było wiele tematów, w których zawodniki skakali sobie do oczu i nierzadko admin groził paluszkiem, ale nigdy nie kończyło się to chirurgią. Ja nie widzę potrzeby cięcia. Były większe awantury o wazelinę i wulgaryzmy i jakoś się forum nie rozleciało. A w usuniętym temacie była względnie kulturalna dyskusja rozmówców o innych poglądach na temat świętości naszywki. Każdy może sobie to czuć jak mu się podoba. Wasyl wielbi naszywankę i ja to rozumiem i szanuję. Kawa wielbi sobie herbatę, A CelO nie dopuszcza nikogo pod swoje okna, bo se wielbi nasze CiachO. A Suwak tylko chciałby mieć naszywkę i jej nie kocha, ale może na razie. Gdyby ją miał może by ją kiedyś pokochał. To nie jest teraz najważniejsze. Swoją drogą Suwaku udało ci się to co nigdy się nikomu nie udało. Orgazm to nic w porównaniu z emocjami wyzwolonymi tu w ostatnich dniach. Czy to pochwalam? Nie wiem, może tak może nie. Poradzę ci tylko: Choć merytorycznie się z tobą zgadzam to w swej wojence nie łudź się, że uda ci się podzielić ownersów. Zapomnij.

Ale radykalna reakcja to złe rozwiązanie. Taka ekstrakcja to jak wyrwanie zęba nadającego się do leczenia.
Moje stanowisko niech odzwierciedlają fakty, a nie słowa. Zapoznajcie się z tematem ze wskazaniem na ostatni post. viewtopic.php?t=5506&highlight=ile+wa%BFy+ciacho
TEMAT NALEŻY PRZYWRÓCIĆ. Jeśli ten precedens zostanie usankcjonowany, to biorąc wzgląd na zgrzyt między Achmedem i Uxym nie można by się dziwić, gdyby Uxy w ramach uprawnień zamknął całe forum i wysłał wszystko w kosmos.
Marek, powiem Ci to prosto w oczy jak kumpel kumplowi. Popełniłeś błąd wycinając temat. Nie ma to znaczenia z jakiego powodu, bo nie to jest istotne. Błędem jest kaliber armaty jakiej użyłeś. I nie staję tu za Suwakiem, bo moje zdanie jest zbieżne z jego zdaniem tylko przypadkiem. Nie znam chłopaka/dziewczyny i nie wiem czy poznam. Ale forum i zamieszczane tu tematy wbrew temu co napisałeś nie są niczyją własnością. Są wspólne i nie wolno nikomu jednoosobowo decydować w takich sprawach. Opinia moja nie dotyczy tylko Ciebie, choć w tym przypadku akurat tak. Ale ogólnie wszystkich adminów na tym i innych forach.

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » pn 27 kwie 2009, 21:50

...a jak dla mnie to musi być jakaś dyktatura, albo inna dykta, bo wiadomo do czego prowadzi coś określane mianem demokra.... coś tam

Przenieść temat do OFF TOPU, takie jest moje zdanie...bo sie fajnie kleii

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » pn 27 kwie 2009, 22:08

No pięknie możecie mnie teraz uznawać za winnego i wzorowo ukarać,łącznie z usunięciem z forum, jedno jest pewne nie będzie przywrócenia tematu, miało być o zasadach zrobiła się zwykła przepychanka, brakuje jej wam ? to sobie załóżcie post i dalej bijcie pianę ale nie pod moim szyldem.

tyle na temat
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » pn 27 kwie 2009, 22:16

A ja sobie mysle, ze ten temat tez jest do zamknicia :mrgreen: . Suwak, przyjedz do wawy, polatamy, pogdamy na zywo, tam nikt nikomu tematu nie zamknie, browara Ci postawie, nawet moge Ci stawiac browara az zapna sie wszystkie zabki :D :biggrin

ODPOWIEDZ