Kawa pisze:Szarlotka pisze:Kasia lepiej się wycofaj, Ty nie wiesz co oni na mazurach wyprawiali
![]()
![]()
, heheheh, Ciacho, Ciacho, a co ty wyprawialas na Mazurach????
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no Ciacho, ta na koncu to mi sie wcisnela calkowicie przez przypadekSzarlotka pisze:Kawa pisze:Szarlotka pisze:Kasia lepiej się wycofaj, Ty nie wiesz co oni na mazurach wyprawiali
![]()
![]()
, heheheh, Ciacho, Ciacho, a co ty wyprawialas na Mazurach????
![]()
![]()
![]()
![]()
Kawuś .. uważam, że ta ostatnia Twoja emotikonka była zupełnie niepotrzebna...![]()
![]()
Kasia no mnie nie skrzywdził ale .... Celika... no mówię Ci to juz nie jest ten sam chłopak co kiedyś![]()
![]()
No to bierim go, numer z ogorkiem sie przyda, mysle, ze jest calkiem macho, a aaa ale z jakiego gwintaZULEK pisze:Eh Kawka Ty mój Biało Czarny ogierze w przecudnym wdziankuKawa pisze:Mysle, ze musisz to troszke udowodnic, ta, jak na przyklad Zulek![]()
![]()
Czuby do kwadaratu ale żeby od razu Zboczuchy !! - Ania nie ładnie tak na nas mówić
Kawa a na serio to Wasyl też sie nada. Ty nie widziałeś jak w Toronto brał ogórka do buzi !! - zapił z gwinta i wszystko przełknął nawet się nie skrzywił![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości