Znowu jakiś #$$%@#! psuje opinię motocyklistom
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
hm, biały ile Ty masz lat ? tak spytam ? Bo widzę, że miszczu z Ciebie. no cóż, dlatego wkurzają mnie osoby poruszające się bez prawa jazdy, oto najlepszy przykład. i nie musi być to młoda osoba, starszych jest wielu, którzy nie śmigają z lejcami. Myślałem, że kraj desperatów to już przeszłość, a przynajmniej powoli się to kończy....., a tu "kupa"
do zachodu Nam daleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do zachodu Nam daleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony sob 11 kwie 2009, 17:28 przez KolczyK, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Dziś rano przy śniadaniu oglądałam wiadomości..."28 letni męźczyzna na motocyklu prowadząc pojazd wjechał w grupę ludzi, potrącając klika z nich i zabijając staruszka.
Celowo piszę, że to nie motocyklista bo on nie posiadał żądanych "papierków".... MOTOCYKLISTA TO KTOS TAKI KTO ZDAŁ PRAWO JAZDY NA MOTOCYKL. A MĄDRY MOTOCYKLISTA TO TAKI CO MA ROZUM I UŻYWA GO A NIE TYLKO POSIADA.
Pisanie o tym, że wiek ma wplyw na używanie rozumu jest co najmniej śmieszne.
Miec prawo jazdy a dążyć do tego żeby je zdać, to są dwie różne rzeczy
Celowo piszę, że to nie motocyklista bo on nie posiadał żądanych "papierków".... MOTOCYKLISTA TO KTOS TAKI KTO ZDAŁ PRAWO JAZDY NA MOTOCYKL. A MĄDRY MOTOCYKLISTA TO TAKI CO MA ROZUM I UŻYWA GO A NIE TYLKO POSIADA.
Pisanie o tym, że wiek ma wplyw na używanie rozumu jest co najmniej śmieszne.
Miec prawo jazdy a dążyć do tego żeby je zdać, to są dwie różne rzeczy

Moczynos w futrze model 2016 help
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Fakt Faktem bez prawka ani rusz (teraz to wiem lalala), ale powiedz szczerze. Po 20 godzinach z czego 15 na placyku czego można się nauczyć ? Ruszania ?
To wszystko przychodzi z wiekiem. Z kilometrami.
Druga sprawa jest taka, iż zawiść i zazdrość niestety w naszym kraju (i gdziekolwiek indziej chyba oprócz USA) jak i brak zapełnionej strony w gazecie lub paru minut w wiadomościach przyczynia się do tego, że odbierają nas jako sklep miesny ukierunkowany na nerki.
Każdy lubi przypilić.
Nie każdy potrafi.
Nie tylko motocyklem.
Ludzi w każdym wypadku trzeba traktować jednakowo.
Bez podziału na 2, 3, 4 czy 6 kół.
My możemy jedynie dawać przykład rozsądku. Niestety kijem Wisły nie cofniemy.
Więc prawdopodobnie pójdzie to się "j**ać".
Ale nie poddawajmy się i nie dajmy podpuścić
To wszystko przychodzi z wiekiem. Z kilometrami.
Druga sprawa jest taka, iż zawiść i zazdrość niestety w naszym kraju (i gdziekolwiek indziej chyba oprócz USA) jak i brak zapełnionej strony w gazecie lub paru minut w wiadomościach przyczynia się do tego, że odbierają nas jako sklep miesny ukierunkowany na nerki.
Każdy lubi przypilić.
Nie każdy potrafi.
Nie tylko motocyklem.
Ludzi w każdym wypadku trzeba traktować jednakowo.
Bez podziału na 2, 3, 4 czy 6 kół.
My możemy jedynie dawać przykład rozsądku. Niestety kijem Wisły nie cofniemy.
Więc prawdopodobnie pójdzie to się "j**ać".
Ale nie poddawajmy się i nie dajmy podpuścić

...
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
To tu jeszcze jeden przyklad:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... _km_h.html
Odnosnie pierwszego posta w tym temacie, uzyto tytulu "Motocyklista uciekał przed policją ponad 150 km/h" co mnie drazni... nie motocyklista a uzytkownik motocykla.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... _km_h.html
Odnosnie pierwszego posta w tym temacie, uzyto tytulu "Motocyklista uciekał przed policją ponad 150 km/h" co mnie drazni... nie motocyklista a uzytkownik motocykla.
- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Gdzie Ty żyjesz? Naprawdę wśród Twoich znajomych tylko 1/5 jeżdżących motocyklami to motocykliści?bialy-murzyn pisze:jeszcze tak, lecz jestem już po 6 godzinach jazdy i za miesiac moze dwa bede pewnie mial wyśniony papierek
i wtedy stane obok grona nie 4/5 a tylko 1/5 smigajacych na naszych dziurawych drogach : >

A gdzie te czasy kiedy prawie wszystkie motocykle jeżdżące po Polsce mieściły się w przedziale pojemności do 350 cm³?J43 pisze:I gdzie te stare czasy kiedy bylo jedno A na wszystkie moto?

Faktycznie Rossi to on nie jest ale.... mam nadzieje że żartujeszbialy-murzyn pisze:nie wiem czym to jechał ale cienki bolo z niego byl straszny
Rc46 po pierwsze na prostej zrobiloby 200.h a nastepnie wymanewrowalo tak, ze Polizei by sie nie pozbieralo
cienias jak nie wiem, moze trzeba mu w pierdlu podpowiedziec zeby kolejnym razem najpierw pocwiczyl a pozniej zasiadl sprzet z prawdziwego zdarzenia : >

A tak odbiegając od tematu. Właśnie przed chwilą usłyszałem w radiu że w Rzeszowie zginął motocyklista. Uderzył w drzewo. Miał 20 lat i co najgorsze jechał bez kasku, pożyczonym motocyklem. Wiek wiekiem ale myślę że podejście do tego wszystkiego jest najważniejsze. A jakie podejście on miał wsiadając na moto bez kasku? Watpię żeby miał też prawko..... Przykre to wszystko....
Try before you die!
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
Wlasnie o tym mowie, nie motocyklista, uzytkownik motocykla.Daniel pisze:...Właśnie przed chwilą usłyszałem w radiu że w Rzeszowie zginął motocyklista. Uderzył w drzewo. Miał 20 lat i co najgorsze jechał bez kasku, pożyczonym motocyklem. Wiek wiekiem ale myślę że podejście do tego wszystkiego jest najważniejsze. A jakie podejście on miał wsiadając na moto bez kasku? Watpię żeby miał też prawko..... Przykre to wszystko....
Owszem, przykre to wszystko.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Ja powiem tak .Zawsze brak robił mi duży minus i dalej tak jest bo wiem że choćby ten kawałek plastiku ratuje m dupe.Ja czekam na egzamin .Byłem na 4ch godzinach jazd i gośc mi powiedział że nie ma sensu bym tu chodził bo potrafie jezdzić.Tyle mnie podbudowało że jako nawet osoba która jest w trakcie i jeżdziłea pare lat bez(też z perspektywy czasu uwazam że głupota)Jeżdze bezpiecznie i dobrze.Sądzicie że pierwszy lilm i uciekający gość 150km/h jeżdził dobrze??Bo mi sie zdaje że to na prawde był kotś kto kupił moto nie mając zbytnio o tym wielkiego pojęcia.nie mówie tu o tym że zapier.. tjest wg.mnie dobrą jazdą ale każdy z nas jeżdząć dobrze poradził by sobie.Zauważyłem teraz u nas na mieście(albo ogólnie tez tak jest) że nakupiło sie mase motocykli i to ludzie którzy nawet niegdy tym nie śmierdzieli.widząć co niektórych na drodze sam sie boje.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- bialy-murzyn
- klepacz
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt: