Dyskryminacja?
Mam pytanie . Czy idąc do "prywatnego" sklepu po chleb właściciel może mnie nie wpuścić bo mam np. kolczyk w nosie? Widać z prywatności wynika że tak,ale gdyby nie wpuścił np. kogoś z inną orientacją płciową to nie życzył bym mu kłopotów z różnymi organizacjami z mediami włącznie a kończąc na sądzie.Smoku pisze:marmot Po pierwsze teren ośrodka to teren prywatny, mogą wpuszczać kogo chcą. Pozostaje zrobić to co napisał Jacek - olać ten ośrodek a jeździć do innychOdnośnie zakazu wjazdu motocyklem ... al. NMP w Częstochowie są takim dobrym przykładem od kilku ładnych lat.
Smoku
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
często bywamy więc podokuczamy
a Micron potrafi a jak x 2 będzie to już w ogóle, a jak podjedzie 10 V - ek to się O B E S R A J Ą
i kartek na gwat nie bedzie trza
gdzie jest ociec Mors, niech powie, że prawdę rzekłem, a co !!!! po drodze na Wcyce w końcu po drodze 
jeden wcyc a dwa to nie różnica
pokój obsranej Cz.....coś tam 

jeden wcyc a dwa to nie różnica

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
coś w stylu ulicy Świętojańskiej w gdyni, przez debila jednego zamknięto, oczywiście musiało dojść do tragedii.Fazer72 pisze:W Częstochowie była to " aleja lanserska " .
Całobobowe latanie na gumie a wieczorami wyścigi , również środkowym deptakiem między ławkami Liczne skargi spowodowały taką reakcję rady miasta .
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- mack72
- klepacz
- Imię: MACIEJ
- województwo: podlaskie
- Kontakt:
jakiś czas temu byliśmy ze znajomymi na mazurach okolice orzysza i byłem świadkiem jak pijani w trzy dupy tatuskowie na h-d valkiriach czy innych intruderach poginali przez pole namiotowe i po terenie ośrodka aż miło..oczywiście było głosno i niebezpiecznie i dla nich samych i innych,skończyło się kąpielą dwóch sprzętów w jeziorku złamaną nogą i trzema wozami policjantów ...nie dziwiła mnie wcale deklaracja właściciela że żaden motonita więcej tam nie wjedzie 

- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Z braku znajomości tematu ludzie biorą wszystkich pod jedną kreskę..... Kuzynka kiedyś mi powiedziała że jestem zdrowo j.b.n........ty że jeżdzę 200 czymś co nie ma drzwi i blach które mają chronić. Widziałem ze nie ma pojecia o czym mówie i co czuje jak wsiadam na swoje dwa kółka.... W końcu dała się namówić na małe latnko i ....... Dziś przepuszcza wszystkich motonitów a jej chłopak jest zazdrosny o Hornetkę.... bo to jak sama mówi, jest jej nową miłością 

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Re: Dyskryminacja?
Nie to nie dyskryminacja..Z tego co mi wiadomo w wyżej wymionionym ośrodku było wiele motocyklowych imprez ( nie będę wspominać czyichFred pisze:http://osrodek.czarnowodzianka.w.interia.pl/index.htm (tekst pod zdjęciem)
Przypomniała mi się historia z barem w Częstochowie...

pozdro