Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!
SIEMA VFR-y!!!!!!!!!W koncu znalazlem swoich -trza mi pomocy.moja rc36 stoi rozpieprzona w srodzie slaskiej a ja nie wiem gdzie ja oddac na leczenie -POMOCY-teraz juz za pozno ale od nowego bylby jeden wiecej:-))dajcie namiary na serwis bo ja na szczescie jeszcze nie korzystalem...w przyszlym tygodniu jestem w kraju i na pifko bym sie jaknajchetniej zapisal...pozdro i POMOCY!!!!!!!!!!!!!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
kolego r1neo nowy temat na powitanie i możemy porozmawiać 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
stary nie widziałem żebyś się witał w powitalni, po pierwsze to nie Twój temat, po drugie to jest powitalnia, po trzecie do zadawania ogólnycvh pytań jest tzw OFF T OPIC, nei zaśmiecajmy tematów innymi sprawami
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Heja,
R1Neo, napisz pare słów o sobie w dziale powitalnia i juz bedzie git. Każdy tak zaczyna i tego sie na naszym forumie trzymamy.
Co do problemu - w sumie trafiłeś na dobry temat, bo ostatnio z chłopakami jesteśmy w środzie ślaskiej dosyc czesto.
Napisz dokladnie z czym jest problem w odpowiednim dziale (mechanika) to ludzie postawią jakąś diagnozę i pomyslimy do jakiego mechanika we Wro albo okolicy możnaby Twojego sprzęta oddac.
W tym temacie ustawiamy sie na latanie albo jakiegos browarka, nie dyskutujemy o technice / naprawach. Napisz kiedy dokładnie edziesz w kraju, bo ludzie w tygodniu raczej pracują
Czekamy na dalsze posty, pozdr!
Radek
R1Neo, napisz pare słów o sobie w dziale powitalnia i juz bedzie git. Każdy tak zaczyna i tego sie na naszym forumie trzymamy.
Co do problemu - w sumie trafiłeś na dobry temat, bo ostatnio z chłopakami jesteśmy w środzie ślaskiej dosyc czesto.

Napisz dokladnie z czym jest problem w odpowiednim dziale (mechanika) to ludzie postawią jakąś diagnozę i pomyslimy do jakiego mechanika we Wro albo okolicy możnaby Twojego sprzęta oddac.
W tym temacie ustawiamy sie na latanie albo jakiegos browarka, nie dyskutujemy o technice / naprawach. Napisz kiedy dokładnie edziesz w kraju, bo ludzie w tygodniu raczej pracują

Czekamy na dalsze posty, pozdr!
Radek
Ostatnio zmieniony czw 23 paź 2008, 22:22 przez Radarro, łącznie zmieniany 1 raz.
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

- Radarro
- klepacz
Narwany - fotki w Albumie Ownersów - tu:
viewtopic.php?p=80435#80435
Zobaczymy śrubki od Joneckiego, jak coś, to może jakąś masową produkcję uruchomi
viewtopic.php?p=80435#80435
Zobaczymy śrubki od Joneckiego, jak coś, to może jakąś masową produkcję uruchomi

V4 + R6 Brotherhood

- Radarro
- klepacz
Narwany, no tak sie jakos ostatnio porobiło, ze nie śmigałem. Od ostatniego razu chyba z raz wyciągnąłem maszynu, a we wszystkich świętych miałem objazdówkę po rodzinie, niestety autem
i mnie skręcało, bo pogoda była lux
Będę we Wro dopiero we wtorek albo środe, moze jeszcze sie uda sprżęta przewietrzyć. A potem jakos sie chce ustawić do mechanika na regulacje, oleje itepe.
Jakby w tygodniu pogoda była fajna to sie spróbujemy ustawić. Czuwaj
Na Górny Ślunsk będę sie jakos niedługo przenosił, obaczym jeszcze, moze za 2 tygodnie już, bo mam jedna rozmowe kwalifikacyjną tam
Dam znać!

Będę we Wro dopiero we wtorek albo środe, moze jeszcze sie uda sprżęta przewietrzyć. A potem jakos sie chce ustawić do mechanika na regulacje, oleje itepe.
Jakby w tygodniu pogoda była fajna to sie spróbujemy ustawić. Czuwaj

Na Górny Ślunsk będę sie jakos niedługo przenosił, obaczym jeszcze, moze za 2 tygodnie już, bo mam jedna rozmowe kwalifikacyjną tam

V4 + R6 Brotherhood

- Jonecki
- teksciarz
- Imię: Hubert
- Kontakt:
Vitanko!
Jako że za oknem już się biało zrobiło nieuchronnie nadchodzi czas chwilowego odstawienia motunga w jakieś stosowniejsze miejsce (czyt. lepsze jemu i memu sercu) bo gdy widzę jak stoi sobie przysypane białą kołderką to stanu przedzawałowego dostaje
. Dlatego też mam pytanko, czy nie ma ktoś jakiegoś garażyku ewentualnie miejsce pod dachem gdzie moto postało by bezpiecznie te 2-3 miechy (bo dłużej pewnie i tak nie wytrzymam). Może ktoś z szanownych 4-umowiczów zna takowe miejsce?
PS.
Oczywiście wszystko odpłatnie ma sie rozumieć

Jako że za oknem już się biało zrobiło nieuchronnie nadchodzi czas chwilowego odstawienia motunga w jakieś stosowniejsze miejsce (czyt. lepsze jemu i memu sercu) bo gdy widzę jak stoi sobie przysypane białą kołderką to stanu przedzawałowego dostaje

PS.
Oczywiście wszystko odpłatnie ma sie rozumieć

Sens tkwi w bezsensie sensu...
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Dla wszystkich z Wrocławia i okolic wszystkiego NAJ i ten króciutki wierszyk śle :
Jakieś dzwonki słychać z dala
to mikołaj zapier..,
zapier.. aż sie kurzy
bo zapierdol ma dość duży
mimo wielkiej dziś roboty
z równowagą ma kłopoty
rozerwany ma swój worek
i rozpięty ma rozporek
spodnie całe wymiętolił
chyba z sanek się spierdolił
alkoholu czuć aromat
.j.b.n. jak automat
wysiadł z sanek głośno beknął
i wielkiego orła j.b.n.
wyskoczyły mu dwa jaja -
jak tu wierzyć w Mikołaja.

Jakieś dzwonki słychać z dala
to mikołaj zapier..,
zapier.. aż sie kurzy
bo zapierdol ma dość duży
mimo wielkiej dziś roboty
z równowagą ma kłopoty
rozerwany ma swój worek
i rozpięty ma rozporek
spodnie całe wymiętolił
chyba z sanek się spierdolił
alkoholu czuć aromat
.j.b.n. jak automat
wysiadł z sanek głośno beknął
i wielkiego orła j.b.n.
wyskoczyły mu dwa jaja -
jak tu wierzyć w Mikołaja.

Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!