Nowa VFR 1000 jak wam się podoba.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/ ... clepatent/
sam nie wiem co o tym myśleć
5 garnków itp
przód wygląda jak FI hehe
sam nie wiem co o tym myśleć

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Widze że znowu wraca temat... tu było więcej zdjęć dotyczących niby nadejścia nowej VFRki...
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... t=nowa+vfr
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... t=nowa+vfr
Re: A co to?
Jest. Nakładka siedzeniewhitespirit pisze:Juz tylko sport sport, a gdzie miejsce na pasażera?

Ładny

- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
No nie...a gdzie turystyczny charakter VFRy???
Panie i Panowie dbac o VFRy bo kto czeka na model 2009 to moze sie zdziwic i moze bedzie czekal na model 2014
No tak Katanka, ale nie wiem czy to bedzie wygodnie na dluzsza meteKatanka pisze:Jeszcze jest podnóźki dla pasażera.

Panie i Panowie dbac o VFRy bo kto czeka na model 2009 to moze sie zdziwic i moze bedzie czekal na model 2014

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Widzę, że ma niski kierownica to jest typ sportowy. Chyba nie nadaje dla podróż. Ale można przyzwyczaćArturo pisze:No tak Katanka, ale nie wiem czy to bedzie wygodnie na dluzsza meteKatanka pisze:Jeszcze jest podnóźki dla pasażera.
![]()

Przypomniałam sobie. Jechałam na VFR do Bielawy albo do Wawy - miałam problem ze plecy - boliii. Bo nie mogłam przyzwyczać. A później już lepiej. Byłam u rehabilitacji, wyleczał mnie na plecy.
- Dejw
- teksciarz
- Imię: Dawid
- województwo: śląskie
myśle że koła zębate już do VFeR nie wrócą - a to była wizytówka tego motocykla, cóż taka strategia firmy żeby na łańcuchach też zarobic i to x2kiki pisze:ciekawe czy bedzie miała rozrzad na kolach czy na lancuchach

A co do VFR1000 to mi się podoba ale faktycznie jako motocykl sportowy - kolejna likwidacja godła VFR jako flagowego turystyka

- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Te wszystkie fotki to ściema, nie istnieje jeszcze oficjalne foto i kształt VFRy 1000 i raczej w tym roku jej jeszcze nie zobaczymy.Dejw pisze:A co do VFR1000 to mi się podoba ale faktycznie jako motocykl sportowy - kolejna likwidacja godła VFR jako flagowego turystyka
Poza tym wątpie żeby rezygnowali ze sportowo turystycznego charakteru bo przecież na to honda liczy, że my zgredy przesiądziemy się ze starych RC36 i 46 i 24 właśnie na ich nowy krążownik.
Poza tym przecie jest Blady, to po co robić jeszcze jednego sporta.