szczególnie u was tam w korkach stojąc. Powoli i miedzy autkami. Potrzeba do tego sprytu trochę i przede wszystkim panowania nad maszynką!!!SOWA pisze:Te wszystkie "sztuczki często się w ruchu przydają,
SZKOLENIE DLA MOTOCYKLISTÓW
- igor
- klepacz
- Imię: Igor
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
tu nie ma co czekać. szkolenie jest zawsze pozytywne i trzeba je zrobić. sam miałem wybrać się w zeszłym roku ale tak jakoś się nie złożyło. warto jednak zastanowić się nad programem i może zorganizować różne sesje dla różnych poziomów. Wielu z Was pewnie nudziło by się na niektórych częściach, które np. dla mnie byłyby kluczowe....
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Ponieważ Cichy kombinuje szkolenie w Inowrocławiu, a to troszkę daleko, to ja (podpinając się pod temat) niniejszym zapytowywuję kto z wawy i okolic byłby chętny na szkolenie w pro-motorze?
Ja na 100% się szykuję. Może byśmy podszkolili sie w większym, ownersowskim gronie? Mogę wziąć na klatę rozpoznanie się w szegółach, a także inne sprawy organizacyjne, tylko chciałbym wiedzieć ile osób byłoby chętnych.
Jeśli po szkoleniu będziemy śmigać tak jak ci, znani chyba wszystkim, skośnoocy policjanci z youtube, to myślę, że warto
Ja na 100% się szykuję. Może byśmy podszkolili sie w większym, ownersowskim gronie? Mogę wziąć na klatę rozpoznanie się w szegółach, a także inne sprawy organizacyjne, tylko chciałbym wiedzieć ile osób byłoby chętnych.
Jeśli po szkoleniu będziemy śmigać tak jak ci, znani chyba wszystkim, skośnoocy policjanci z youtube, to myślę, że warto

- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Piotras - Taki kurs to jest ileś tam godzin (coś w stylu nauki jazdy), a nie jedno kilkugodzinne spotkanie, wiec chyba byłoby ci ciężko pojawiać się n.p. dwa razy w tygodniu na 2 godz.
Kornik - w tym tyg. dowiem się wszystkiego, tylko na razie chciałem zobaczyć czy ktoś byłby zainteresowany. Jak będę znał szczegóły to się odezwę.

Kornik - w tym tyg. dowiem się wszystkiego, tylko na razie chciałem zobaczyć czy ktoś byłby zainteresowany. Jak będę znał szczegóły to się odezwę.

- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
No to faktycznie lipa troche, spodziewalem sie jakiegos grubszego szkolenia teoria z praktyka np. cale dwa dni, jeden po drugim, tak jak normalne szkolenia wygladaja i wtedy mialoby to sens.C_L_K pisze:Piotras - Taki kurs to jest ileś tam godzin (coś w stylu nauki jazdy), a nie jedno kilkugodzinne spotkanie, wiec chyba byłoby ci ciężko pojawiać się n.p. dwa razy w tygodniu na 2 godz.![]()
Chcialem tez cos poszukac o tej krakowskiej szkole co wspominales, ale wogole nie dziala mi forum-motocyklistow

- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Dokładnie. Pro-motor to prawdopodobnie jedyna szkoła, która nie tylko uczy jak zdać egzamin, ale daje też podstawy techniki jazdy na motocyklu. Tomek Kulik organizuje szkolenia dla ludzi posiadających prawko. Były też organizowane "sesje wyjazdowe", np w Gdańsku.mrf pisze:Tak, uczylem sie w pro-motorze
aVe cycki & vfr
- maciek
- klepacz
- Imię: Maciej
- Kontakt:
W poprzednim sezonie doszkalałem się w Pro-Motorze i baaaardzo polecam (w tym na 100% będęę się szkolił dalej)
Faktycznie, szkolenie wygląda tak, że są to zajęcia zwykle 2-godzinne.
Możliwe jednak, że przy zorganizowanej grupie zgodziliby się na zrobienie np jednodniowego szkolenia.
Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, to chętnie odpowiem
Faktycznie, szkolenie wygląda tak, że są to zajęcia zwykle 2-godzinne.
Możliwe jednak, że przy zorganizowanej grupie zgodziliby się na zrobienie np jednodniowego szkolenia.
Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, to chętnie odpowiem