I apaszkę teżśliniak290 pisze:Bierz czerwone, masz w takim kolorze naklejki forumowe, wyłączenie zapłonu i na wydechachi kup se kombi czerwone, kask, buty

I apaszkę teżśliniak290 pisze:Bierz czerwone, masz w takim kolorze naklejki forumowe, wyłączenie zapłonu i na wydechachi kup se kombi czerwone, kask, buty
Tomek,nimam Dorota posiała,znaczy zgubiła albo uj wie coTomek Grudziądz pisze:I apaszkę teżśliniak290 pisze:Bierz czerwone, masz w takim kolorze naklejki forumowe, wyłączenie zapłonu i na wydechachi kup se kombi czerwone, kask, buty
Jak nie wiesz co nakleić (a wiedzieć powinieneś), moje propozycje są następujące. Możesz nakleić np: pod-paski, prze-paski; o-paski, paski ciągłe, przerywane, fallujące i jakie tam jeszcze wpadną Ci do głowy...Bury pisze:siema ,podpowiedzcie prosze jakie paski mam załozyć na felgi
eltroc pisze:Cześć
Andrzej na szarej feldze dobrze wygląda biały czerwony i żółty,któryś z kolegów tak miał oklejone te ze strony szwajcar.com wykorzystał tylko fragmenty z całości i wyszło to całkiem ciekawie.
viewtopic.php?f=19&t=25260&start=15
że też ja nie wpadłęm żeby Dorote zapytaćfigaro pisze:Jak nie wiesz co nakleić (a wiedzieć powinieneś), moje propozycje są następujące. Możesz nakleić np: pod-paski, prze-paski; o-paski, paski ciągłe, przerywane, fallujące i jakie tam jeszcze wpadną Ci do głowy...Bury pisze:siema ,podpowiedzcie prosze jakie paski mam załozyć na felgi
Jeżeli chodzi o kolor, to pomysłem szaleńca jest pytać facetów: jaki kolor pasuje do czarnego?
Wszem wiadomo, że im /facetom/ do czarnego pasuje wszystko i wszędzie, a wszystko kojarzy się tylko z jednym. Brak jakiegokolwiek gustu, smaku, polotu i takie tam pitu pitu...
To pytanie powinieneś skierować wyłącznie do kobiet, zaczynając od Doroty, potem córki, sąsiadki, bliższe i dalsze koleżanki, kochanki i inne tego rodzaju wyna-laski.![]()
Moim zdaniem /skromnym jak nie wiem co/ pasującym będzie kolor oznaczenia XX /taki brudno złoty/.
1. czyjej żony?Bury pisze:jednak poradze sie żony
Nonono....figaro pisze: To pytanie powinieneś skierować wyłącznie do kobiet, zaczynając od Doroty, potem córki, sąsiadki, bliższe i dalsze koleżanki, kochanki i inne tego rodzaju wyna-laski.![]()
Trzy kolory: fajny, ch**wy i pedalskiadrianoo pisze:To doradź Jagna, bo nie wiedzą co czynią![]()
Bo my znamy tylko dwa kolory: fajny i chu..owy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości