I tak najpierw towar zostanie przetrzepany przez pracowników Lidla, później emeryci - czekający na otwarcie, dalej renciści którzy pospali kapke dłużej i weź tu wstań sobie o 8:00, idziesz po śniadaniu i wszystko wybraneVFRKrzysztof pisze:Nie zapomnijcie ustawić budzików i gnać do sklepu przed otwarciem. W Lidlu towary z gazetki występują w ilości kilku sztuk, czy to karp, czy czekolada, czy też pas nerkowy
w opisie jest powiedziane, że mają membranę, więc powinny być oddychające. Jeżeli są nieprzemakalne, a nie oddychają tzn. membrana do dupy. Nie sądzę żeby mi się jakoś mocno łapy pociły, jak se nałożysz na ręce worek foliowy na kilka godzin w normalnej temperaturze to nie ma bata żeby Ci się nie spociły, od tego jest układ potowy, żeby regulować temperaturęPETER pisze:a ja znalazłem w tle triumpha sprinta ,torbę używam i jest ok ,rękawiczki ---są nieprzemakalne i ciepłe ale nieoddychające co za tym idzie jak komuś się mocno pocą ręce to ma problem ,w zimne dni osobiście mogę przelecieć 100 ,150 km bez zatrzymania i jakoś strasznie nie mama spoconych rak
Mozesz cos wiecej napisac na temat tej torby na bak dlaczego taka porazka? Zastanawiam sie nad jej zakupem i wszedzie gdzie czytalem na jej temat to ja chwalili a tu spotykam sie z calkiem odmienna opinia.Lukaszny pisze:Kupiłem rok temu bieliznę i jest OK.
Odradzam natomiast torbę z magnesami - totalna porażka.....
Odradzam jak tylko można! Wujek sobie kupił taki, co prawda jeździ raz na rok. Przymierzałem, fajne bajery ale ma się wrażenie że zaraz sam pęknie na głowie. Bardzo nie wygodny, trzeszczy w środku.Lukaszny pisze:W gazetce jest też reklama kasku szczękowego - ktoś testował taki zakup?
ale czym sie rożni jeśli jest dobra i spełnia swoje zadanie, używana przez rok dość intensywnie nie zniszczyła się ,więc po co przepłacać za Heldamobiand pisze: Nie jest to Held czy Buse
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości