Jakiś przykład?Struś pisze:Ja chętnie bym widział fotkę główną i obok mniejsze 3 fotki z czołówki ankiety z danego miesiąca. Więcej osób będzie wtedy zadowolonych z kalendarza, bo ich zdjęcie zostanie wydrukowane.
Trzeba działać bo się rok kończy
Jakiś przykład?Struś pisze:Ja chętnie bym widział fotkę główną i obok mniejsze 3 fotki z czołówki ankiety z danego miesiąca. Więcej osób będzie wtedy zadowolonych z kalendarza, bo ich zdjęcie zostanie wydrukowane.
tylko czy tak duza ilosc stron nie wplynie na cene kalendarza?adi610 pisze:Daje to ok 4 zdjęc w miesiącu i 52 w całym kalendarzu.
cena to ok 35-40 zł szt.adi610 pisze:thrillco wygląda ok
Mam jeszcze jedną propozycję. Zdjęcie na każdy tydzień.
Daje to ok 4 zdjęc w miesiącu i 52 w całym kalendarzu.
przykładowe 2 pierwsze tygodnie poniżej.
Ja też wolę przerzucać kartkę co miesiącjuhass pisze:Co do formy: też jestem za miesięcznym layout- em z jedną fotką "wiodącą" i 3 pomniejszymi, jak w kalendarzu fśm. Taki układ nie dość, że wygląda dobrze, to jeszcze jest czytelny. Myślę, iż można by się pokusić o podpisy pod zdjęciami głównymi typu czyja to vfr-a, typ i podstawowe parametry. Nam to na nic ale fajnie wygląda wieszając taki kalendarz np w pracy. ;p
Jeszcze można by zaznaczyć hipotetyczne terminy ważnych wydarzeń dla vfr-oc, jak zloty, spotkania (tutaj będzie problem, bo zwykle terminy są mocno ruchome), czy te czarne dni w których odeszli od nas Błękitni... Tak ku pamięci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 39 gości