xbox 360 gra ktoś na tej konsoli ?
-
- klepacz
- Kontakt:
Bładzenie jest rzecza ludzka. Kazdy tak na prawde wiedzial ze liczylo sie tylko C64 a potem Amisia.
Tak samo jest teraz i ci co sie pospieszyli z xklockiem teraz nie moga przekonac mikolaja do prawdziwej konsoli. Ale zawsze jet jakas nadzieja, np. na waszego xklocka moze spasc jakas cegla. Tylko pamietajcie, do gwiazdki jeszcze 11 miesiecy
A propos exclusivow, to wymienie tylko 3: Heavy Rain, Gt5 i Little Big Planet.
I to konczy wszelka dyskusje
Temat do zamkniecia 

A propos exclusivow, to wymienie tylko 3: Heavy Rain, Gt5 i Little Big Planet.

I to konczy wszelka dyskusje

- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
Każdy widzi to co chce...Kawa pisze:Bładzenie jest rzecza ludzka. Kazdy tak na prawde wiedzial ze liczylo sie tylko C64 a potem Amisia.Tak samo jest teraz i ci co sie pospieszyli z xklockiem teraz nie moga przekonac mikolaja do prawdziwej konsoli. Ale zawsze jet jakas nadzieja, np. na waszego xklocka moze spasc jakas cegla. Tylko pamietajcie, do gwiazdki jeszcze 11 miesiecy
![]()
A propos exclusivow, to wymienie tylko 3: Heavy Rain, Gt5 i Little Big Planet.![]()
I to konczy wszelka dyskusjeTemat do zamkniecia

Gears of War 1 i 2 i 3

Forza Motorsport 4 !
Kinect

Alan Wake...
No i cała saga HALO
Nie wspomiając o exclusivach które na Xie pojawiły się wprost z PS'a
PES, Tekken, Ace Combat - to te najpopularniejsze...

Skoro tylu tu specjalistów to pozwolę sobie zapytać, syn mnie męczy o PS3 i nawet już się zgodziłem tylko że nie mam pojęcie jaki zestaw kupić.
Na allegro są jakieś różne wielkości dysków, różne pady
o co chodzi? Będę wdzięczny za podesłanie jakiegoś linka do aukcji z której warto kupić, a może jakaś używka?
Na allegro są jakieś różne wielkości dysków, różne pady

-
- klepacz
- Kontakt:
Syn Cie meczy, tak?arczon pisze:Skoro tylu tu specjalistów to pozwolę sobie zapytać, syn mnie męczy o PS3 i nawet już się zgodziłem tylko że nie mam pojęcie jaki zestaw kupić.
Na allegro są jakieś różne wielkości dysków, różne padyo co chodzi? Będę wdzięczny za podesłanie jakiegoś linka do aukcji z której warto kupić, a może jakaś używka?

http://allegro.pl/playstation-3-slim-32 ... 82401.html
320GB - na dysku nie ma co oszczedzac - w pudelku jest pad, i kabelek zasilajacy. W pudelku zazwyczaj nie ma kabla HDMI - bez niego ani rusz, ale w tej ofercie jakis jest dolaczony (cholera wie jaki).
Do togo bedziesz potrzebowal - gier

http://allegro.pl/oryginalne-pady-sony- ... 32560.html
Ogolnie mam slabe doswiadczenia z podrobkami.
No i na poczatek powinno smigac. Zestaw mozna/powinno sie rozszerzyc o kierownice, mova, mikrofony, gitare, perkusje, konsole dja lub jak kto woli zelazko