Czy to jest zła aukcja? http://allegro.pl/show_item.php?item=1195887945
Są zdecydowanie droższe RC36I na allegro, a te tańsze to rozpadające się padaczki.
Ostatnio widzialem na allegro piękną RC36 z 1990 roku sprowadzoną, jeszcze z nie obciętym tylnym błotnikiem, widać było że stan 100% oryginalny, z oryginalnymi naklejkami, spasowane plastiki, moto prawie jak z fabryki, za 5100 do negocjacji.Vermilion pisze:Kruhy to wybacz, ale ja za swoją chcę 6000zł więc raptem 600zł więcej niż ty wziąłeś, nie wiem w jakim stanie i co miała zrobione twoja, ale ja jestem pewien wartości swojej. Za parę dni wystawię CB500 na sprzedaż i zobaczymy czy też będzie stała i czekała czy w końcu ktoś przyjedzie
Dobrego moto byś nie kupił? Myślisz że lepiej wziąć 3 razy malowanego bo ktoś go "używał". Nie mówiąc że jeździł na kole i palił kapcia.Vermilion pisze:Dla mnie moto stało większość swojego życia w garażu, ktoś odziedziczył w spadku, albo cholera wie. Nie brałbym i już.
To nie ma ZADNEGO znaczenia akurat poza tym, ze potencjalny nabywca wie, ze jego motung pojdzie na gume i spali kapcia jak bedzie trzeba przykozaczyc ;DA'rtino pisze:Nie mówiąc że jeździł na kole i palił kapcia.
nie martw się, to chyba przechodzi z wiekiemVermilion pisze:Szukałbym czegoś w miarę oryginalnym stanie gdyby to miało mniej niż chociażby 10lat, ale 20-latek?!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości