Zmobilizowałem mojego dobrego kumpla, żeby wreszcie lejce zrobił. Nastraszyłęm go, że w tym sezonie nie będę z nim jeździł
POZYTYWNIE :)
- muchaok
 - klepacz

- Imię: Jacek
 - województwo: mazowieckie
 - Kontakt:

No i mam kolejnego pozytywa 
Zmobilizowałem mojego dobrego kumpla, żeby wreszcie lejce zrobił. Nastraszyłęm go, że w tym sezonie nie będę z nim jeździł
 i podziałało 
 Właśnie do mnie dzwonił bo o 7 rano miał egzamin. Teoria z jednym błędem, miasto bez przeszkód 
 i za 2 tyg lejce do odbioru 
 Bardzo duży pozytyw dla mnie 

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
						- C_L_K
 - ostry klepacz

- Imię: Rafał
 - województwo: mazowieckie

No i brawo Jasiu! ....znaczy Jurekmuchaok pisze:No i mam kolejnego pozytywa
Zmobilizowałem mojego dobrego kumpla, żeby wreszcie lejce zrobił. Nastraszyłęm go, że w tym sezonie nie będę z nim jeździłi podziałało
Właśnie do mnie dzwonił bo o 7 rano miał egzamin. Teoria z jednym błędem, miasto bez przeszkód
i za 2 tyg lejce do odbioru
Bardzo duży pozytyw dla mnie
Przekaż gratki
- figaro
 - ostry klepacz

- Imię: Tomasz
 - województwo: pomorskie

Skrzyżowanie ul. Kcyńskiej i Morskiej, tuż przed wjazdem na obwodnicę trójmiasta od strony Rumii 

Miło jest zobaczyć na mieście coś takiego

Miło jest zobaczyć na mieście coś takiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						- rinas
 - klepacz

- Imię: Paweł

Wczoraj dostałem w prezencie zajebisty kalendarz na 2009 z zapier.dalaczami z MotoGP. Ponieważ w domu raczej nie narzekam na brak wizerunków motocykli w otoczeniu (kto był, ten wie 
 ) to kalendarz wziąłem do pracy.
Były problemy, bo u nas na ścianie wolnego miejsca nie uświadczysz - wszędzie mapy, mapy i maaapy. I jeszcze kilka map.
Ale, jak się chce... Powiesiłem kalendarz między dwie mapiozy, i teraz mam pół metra od siebie piękne widoki, które w ciężkich chwilach będą mi poprawiać humor
Jak dla mnie - MEGA POZYTYW.

Były problemy, bo u nas na ścianie wolnego miejsca nie uświadczysz - wszędzie mapy, mapy i maaapy. I jeszcze kilka map.
Ale, jak się chce... Powiesiłem kalendarz między dwie mapiozy, i teraz mam pół metra od siebie piękne widoki, które w ciężkich chwilach będą mi poprawiać humor
Jak dla mnie - MEGA POZYTYW.
- Ruda i Piotr
 - stary wyjadacz

- Imię: Kasia
 - województwo: pomorskie
 - Kontakt:

- bartek_666
 - bywalec

- Imię: Bartek
 - województwo: wielkopolskie
 - Kontakt: