Zosiu widzę,że cytujesz mądre fragmenty ,ale nie rozumiesz jednej małej prostej prosby.Masz swoj temacik w Offtopie -założyłam go specjalnie dla Ciebie ,więc czemu usilnie piszesz o swoich odczuciach itd itp w działach nie mających z tym nic wspólnego.ZOSIA pisze:Patrzę co rano w lustro, czasami cześciej i hmmm... blond włosków nie widze, a naprawdę NIE ROZUMIEM.
Była konkretna propozycja Wasyla:
i w jednym zdaniu - co prawda współrzędnie złozonym odniosłam się do niej POZYTYWNIE bez fochów Dody i nagle okazuje się że to JA robię OFFTOP?wasyl pisze:Może Zosia nam zapozuje????
I nadal patrze w lustro i znowu ni jednego blondi włoska - no to chyba są tu zmienne standardy co do OT.
Kiedyś w podstawówce czytałam taką książkę - nie pamiętam tytułu, ani autora, ale w głowie utkwił mi bardzo mądry fragment:
" Kali - co to jest zły uczynek?"
Po chwili namysłu Kali odpowiedział - "Zły uczynek jest wtedy, gdy ktoś Kalemu ukraść krowę"
"Dobrze" - ucieszył sie Staś z postępów Kalego.
" W takim razie - co to jest dobry uczynek?"
Tu odpowiedź padla bez namyslu - "Dobry uczynek jest wtedy, gdy Kali komuś ukraść krowę!"
Może to jest OT, a moze i nie
OK zaproponowalas pozowanie do fotek do kalendarza - w porządku, ale Kasia Ci wyjasnila ze idea kalendarza jest inna. Więc chyba wszystko jest jasne.
Od dwoch dni jestes na forum i juz nawet masz pretensje ,ze ktos zaruzca Ci offtop. Litosci.
Także powrócimy do tematu.