Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ja takze mysle, ze czas najwazszy zrobic konkretne ustalenia. Do tej pory jezdzilem z kolegami taka trasa:
Start z Bielan Wrocławskich, z parkingu pod Electro Worldem. Wjezdzamy kawalek na A4 i zaraz z niej zjezdzamy na Oławe. Pozniej kierujemy sie na Brzeg, Opole, Ozimek, Dobrodzien i Czestochowe.
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 746338&z=8
Zbiorka w okolicach 8.00-8.20. Wyjazd z Bielan 8.30. Na miejsce dojezdzalismy gdzies kolo 10.30-11.00. Wliczam w to drobny postoj.
Powrot gdzies kolo godziny 15.00. Tak zeby okolo 17.30 byc z powrotem we Wroclawiu.
Na taki plan na dzien dzisiejszy zadeklarowalo sie 8 motocykli.
Przejazdow sama autostrada nie polecam. Ostatnim razem strasznie wialo i poza tym bylo nudno.
Samson, popraw link - wkleiles tylko miejsce docelowe.
Start z Bielan Wrocławskich, z parkingu pod Electro Worldem. Wjezdzamy kawalek na A4 i zaraz z niej zjezdzamy na Oławe. Pozniej kierujemy sie na Brzeg, Opole, Ozimek, Dobrodzien i Czestochowe.
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 746338&z=8
Zbiorka w okolicach 8.00-8.20. Wyjazd z Bielan 8.30. Na miejsce dojezdzalismy gdzies kolo 10.30-11.00. Wliczam w to drobny postoj.
Powrot gdzies kolo godziny 15.00. Tak zeby okolo 17.30 byc z powrotem we Wroclawiu.
Na taki plan na dzien dzisiejszy zadeklarowalo sie 8 motocykli.
Przejazdow sama autostrada nie polecam. Ostatnim razem strasznie wialo i poza tym bylo nudno.
Samson, popraw link - wkleiles tylko miejsce docelowe.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- sams0n
- teksciarz
- Imię: Szymon
- województwo: podlaskie
Dzięki! Robiłem to w robocie i niestety ukradkiem jak szef patrzył:P
http://maps.google.pl/maps?client=firef ... a=N&tab=wl
Moja propozycja dla ludzi z drugiej strony Wrocławia:)
Autostradą nigdy nie planowałem jechać - wieje nudą. A co do godzin tak samo wyczytałem na innych forach więc dużo ludzi planuje być na 10 - będzie wielki zjazd słyszałem że nawet o tej godzinie ciężko z miejscem , lecz ja będę dopiero pierwszy raz i się nie wypowiadam.
http://maps.google.pl/maps?client=firef ... a=N&tab=wl
Moja propozycja dla ludzi z drugiej strony Wrocławia:)
Autostradą nigdy nie planowałem jechać - wieje nudą. A co do godzin tak samo wyczytałem na innych forach więc dużo ludzi planuje być na 10 - będzie wielki zjazd słyszałem że nawet o tej godzinie ciężko z miejscem , lecz ja będę dopiero pierwszy raz i się nie wypowiadam.
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee
- PBWroc
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
Spotykam się z przyjacielem na kawasaki o 8 pod salonem volvo i lecimy przez Oleśnicę. Niestety nie wczytuje mi się link wstawiony przez samsOn - więc nie wiem jaką trasa Ty jedziesz
Z laskami jest odwrotnie niż z VTEC-iem - im mniej wałków tym lepiej
Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent
Prędkość moim przyjacielem - przyjaźni nie wykorzystuj nadmiernie
Prędkość nie zabija tylko nagłe zatrzymanie ...
Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent
Prędkość moim przyjacielem - przyjaźni nie wykorzystuj nadmiernie
Prędkość nie zabija tylko nagłe zatrzymanie ...
- sams0n
- teksciarz
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 117615&z=9
Ta trasa planowana była przez Oleśnicę (Ja podłączę się pod was o 8.25 w Borowej na przystanku będę stać czerwoną strzałą) tel do mnie 600-650-709
To jest ten link 3 ostatni raz go wstawiam. Widzę że mam jakieś braki odnośnie obsługi PC-ta
Ta trasa planowana była przez Oleśnicę (Ja podłączę się pod was o 8.25 w Borowej na przystanku będę stać czerwoną strzałą) tel do mnie 600-650-709
To jest ten link 3 ostatni raz go wstawiam. Widzę że mam jakieś braki odnośnie obsługi PC-ta

- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
PBWroc, to ty dobry jesteś.... słyszałem już o ludkach, którzy umieją jechać i dzwonić, ale jechać i sesemesować to normalnie pełny szacun..... ja niestety z powodu bycia w SE i braku moto w tym roku nie polecę do Częstochowy... pamiętajcie jesdno, żeby trzymać się razem jak będziecie wracali, bo wtedy jest niezłą masakra !!!
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
Radarro, spokojnie już powoli wracam, jeszcze tylko z 5 miechów i z powrotem będę w PL...
Powoli zaczynam myśleć na temat nowego sprzęta.... i sądzę, że będzie to napewno V-ałka ... ale jeszcze się klaruje jaka
bo jednak życie bez moto to nie życie....

Powoli zaczynam myśleć na temat nowego sprzęta.... i sądzę, że będzie to napewno V-ałka ... ale jeszcze się klaruje jaka

- elco
- klepacz
- Kontakt:
Ponadto jak sie wyjedzie troche za pozno mozna utkna w ladnym korku motocyklowym, w ktorym sa trudne warunki do wyprzedzania, a jednoczesnie predkosc srednia wynosi ok 40km/h i przy wyzszych temperaturach maszyny sie gotuja.Radarro pisze:Miał na myśli to że w każdą strone kraju wracają z JG hordy dzikich motórzystów.
I że można się zgubić, odłączyć od grupy, pomieszać z innymi bandami itp
- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
My raz z Radarem, Miśkiem, Ernestem i paroma innymi ziomkami, przebijaliśmy się przez grupę czoperowatych ziomków, z jakieś 40-50 maszyn, jadące tempem 40-70km/h, jedna wielka masakra... tak jak wyprzedzanie samochodów to przyjemność, to wyprzedzanie takiej grupa to lekka masakra, trza mieć nerwy na wodzy i na nikogo nie wpaść przypadkiem.... a co najważniejsze się nie pogubić !!! jak to my właśnie zrobiliśmy, tzn. JA
Generalnie to oczywiście warto pojechać do Częstochowy na placek po węgiersku, ale jakiegoś zbawienia to nie oczekuj !!!

Generalnie to oczywiście warto pojechać do Częstochowy na placek po węgiersku, ale jakiegoś zbawienia to nie oczekuj !!!

- elco
- klepacz
- Kontakt:
Narwany o tym wyjezdzie wlasnie mowie. Wyjezdzalismy z Czestochowy wtedy dobre 40 minut. Nie mniej jednak na placek po wegiersku milo sie przejechac.
Jak masz zyczenie to mam gdzies kilka wlasnych fotek i kilka od Ernesta z tego wyjazdu. Na niektorych nawet siebie znajdziesz.[/b]
Jak masz zyczenie to mam gdzies kilka wlasnych fotek i kilka od Ernesta z tego wyjazdu. Na niektorych nawet siebie znajdziesz.[/b]
- sams0n
- teksciarz
Re: Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!
- SKELETON
- teksciarz
- Imię: Tomasz
- Kontakt:
Re: Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!