To nie jest miłe- nie przypominam sobie aby kogoś tak tu traktowano!!!DIDI pisze:ZOSIA nie zaglądaj tu.
ZOSIA
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
wasyl - ja zabronilam ? proszę bez takich zarzutów.
Ja utworzyłam temat. Ale nie napisalam Zosi ,ze ma tu nie zagladac,nie wyobrazam sobie ,żebym mogła komus tak napisac i czegokolwiek zabraniać.
Zresztą nie przesadzajmy - Didi na pewno żartował i nikt się nie powinien czuć urazony
- a Zoska niech się cieszy, bo wczoraj się zalogowala, a dzis ma swój temat. A że czasem ktos zażartuje -to co.
Nie takie rzeczy tu się działy,a naszej 'księżniczce' korona z głowy nie spadnie
przypominam,że to jest forum motocyklistów i to na dodatek Vfr Ownersów - tu trza być twardym a nie miętkim , nikt nie mówił,że będzie lekko

Zresztą nie przesadzajmy - Didi na pewno żartował i nikt się nie powinien czuć urazony

przypominam,że to jest forum motocyklistów i to na dodatek Vfr Ownersów - tu trza być twardym a nie miętkim , nikt nie mówił,że będzie lekko

Ostatnio zmieniony czw 10 sty 2008, 21:12 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Wasyl pijany jesteś czy co? Przestań. to przecież żart. Na końcu jest buźka z oczkiem. Patrz trochę a nie piszesz aby pisać. OFFa walisz Starywasyl pisze:Co to za zaszczyt tworzyć temat dla kogoś i zabronić mu tu zaglądać

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
... ja chociaz nie wstydze sie pokazac swojej twarzy na zdjeciu, i nie musze wklejac zdjecia kogos innegoZOSIA pisze:o Fabiq - Ty tez nosisz M-kę? Ale damską czy męską? Czy jest cos o czym powinnam wiedziec?
Ciesze się, ze mamy ten sam rozmiar będziemy mogli sobie pozyczać jakby co
aaaa chyba wiem - to Ty jestes ta długonoga piekność siedząca na najpiękniejszym meblu jaki widziałam? A któż to jest ten przystojny powazny Hamlet u Twych stóp, któremu tli się słynne "2 b or not 2 b" - czyzby kuzyn?
W takim razie może powinniśmy sobie poplotkowac na PW o naszych babskich sprawach![]()

koszulkami mozemy sie wymieniac, jak juz złoimy kilka flaszek na zlocie w toruniu

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no robi się ciekawie, Zośka samośka nie chce wyjśćz ukrycia, ZOSIU tu każdy chce widzieć oblicze danej osoby, inaczej jest to podejrzane, najpierw wirtualnie potem wirtualnie namacalnie, i niech tak zostanie, tylko gdzie to namacalnie ? poka się poka, bo to jest wg mnie mało kulturalne 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Patrzę co rano w lustro, czasami cześciej i hmmm... blond włosków nie widze, a naprawdę NIE ROZUMIEM.
Była konkretna propozycja Wasyla:
I nadal patrze w lustro i znowu ni jednego blondi włoska - no to chyba są tu zmienne standardy co do OT.
Kiedyś w podstawówce czytałam taką książkę - nie pamiętam tytułu, ani autora, ale w głowie utkwił mi bardzo mądry fragment:
" Kali - co to jest zły uczynek?"
Po chwili namysłu Kali odpowiedział - "Zły uczynek jest wtedy, gdy ktoś Kalemu ukraść krowę"
"Dobrze" - ucieszył sie Staś z postępów Kalego.
" W takim razie - co to jest dobry uczynek?"
Tu odpowiedź padla bez namyslu - "Dobry uczynek jest wtedy, gdy Kali komuś ukraść krowę!"
Może to jest OT, a moze i nie
Była konkretna propozycja Wasyla:
i w jednym zdaniu - co prawda współrzędnie złozonym odniosłam się do niej POZYTYWNIE bez fochów Dody i nagle okazuje się że to JA robię OFFTOP?wasyl pisze:Może Zosia nam zapozuje????
I nadal patrze w lustro i znowu ni jednego blondi włoska - no to chyba są tu zmienne standardy co do OT.
Kiedyś w podstawówce czytałam taką książkę - nie pamiętam tytułu, ani autora, ale w głowie utkwił mi bardzo mądry fragment:
" Kali - co to jest zły uczynek?"
Po chwili namysłu Kali odpowiedział - "Zły uczynek jest wtedy, gdy ktoś Kalemu ukraść krowę"
"Dobrze" - ucieszył sie Staś z postępów Kalego.
" W takim razie - co to jest dobry uczynek?"
Tu odpowiedź padla bez namyslu - "Dobry uczynek jest wtedy, gdy Kali komuś ukraść krowę!"
Może to jest OT, a moze i nie
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
SOWA - czyzbys wiedział kto czesze ZOSIĘ? 
ZOSIU - to Henryk Sienkiewicz i " W pustyni i w paszczy" - to tez mój ulubiony fragment
(podejrzewam, ze jednak kokietujesz z tą nieznajomościa noblisty)
Myślę, ze jesli ZOSIA ma ochote zapozować na nasza (męską) prośbę to moze być jedno zdjęcie z ZOSIĄ, a jak zgłosi się Zakościelny czy inny Małaszyński i wykaze ochotę do pracy przed obiektywem to ku uciesze Żenskiej częsci będzie drugie zdjęcie z Macho z kaskiem w garści.
I wilk bedzie syty i koza nażarta

ZOSIU - to Henryk Sienkiewicz i " W pustyni i w paszczy" - to tez mój ulubiony fragment

Myślę, ze jesli ZOSIA ma ochote zapozować na nasza (męską) prośbę to moze być jedno zdjęcie z ZOSIĄ, a jak zgłosi się Zakościelny czy inny Małaszyński i wykaze ochotę do pracy przed obiektywem to ku uciesze Żenskiej częsci będzie drugie zdjęcie z Macho z kaskiem w garści.
I wilk bedzie syty i koza nażarta

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt: