Oczywiście nie robi nic więcej niż żaneta z linka w połączeniu z wężykiem fi 6 mm.Koobsky pisze:Dlatego też napisałem, że najlepiej pożyczyć bo na jeden raz to trochę sporo kasy. Oczywiście w stanach to kosztuje 5 dolarów...
Szukanie VFRy-moje wrażenia ;p
-
- zadomowiony
- Imię: Marcin
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: Szukanie VFRy-moje wrażenia ;p
Nie czyń jak ja czynię. Czyń jak nauczam.
- Słowiu
- teksciarz
- Imię: Bartłomiej
- województwo: podlaskie
Dzięki Przyjacielu za słowa uznania,naprawdę miło mi słyszeć pochlebne komentarze.Nie to że się chwalę,bo do tego mi daleko ale uwierz mi że na żywo wygląda przepięknie,jest w takim stanie że naprawdę będzie mi ciężko nią wyjechać i sprawić żeby się zakurzyła ;pFryt pisze:Olaboga!! Słowiu Piękna jest!! moje Gratulacje! w takim stanie to naprawdę warto kupić sprzęta!
Szerokości Bro!
Kolorystyka któa mi się nie podobała początkowo,teraz sprawia że motor jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju,dźwięk silnika dzięki tłumikowi Bosa jest niesamowicie grzmiący i przeszywający,SV 650 mojego Brata tak chodzi a to przecież rzędówka.Jestem zachwycony tym motorem,tym egzemlarzem,mam nadzieję że będzie tak samo pięknie jeździł jak wygląda.Najgorsze że wiosny nie widać ;/ ale zdawałem sobie z tego sprawę kupując motor w zimę ;p
Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
jak sv650 to rzędówka to ja jestem ksiądz 
a dla niewtajemniczonych w temat to vfr rocznicówka wygląda jak po dzwonie poskładana
mogli lepszą kolorystykę wymyślić.

a dla niewtajemniczonych w temat to vfr rocznicówka wygląda jak po dzwonie poskładana

Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- Słowiu
- teksciarz
Przepraszam bardzo Vka 
Myslałem o jednym a napisałem o drugim ;p
Dokładnie tak jest,w tym malowaniu dla zwykłego Kowalskiego wygląda nieco dziwnie ;p
Mogli wymyslić i wymyślili,Czerwona Rocznicowa wygląda lepiej

Myslałem o jednym a napisałem o drugim ;p
Dokładnie tak jest,w tym malowaniu dla zwykłego Kowalskiego wygląda nieco dziwnie ;p
Mogli wymyslić i wymyślili,Czerwona Rocznicowa wygląda lepiej

Codziennie spotykam wariatów pędzących na łeb na szyję.Czasami naprawdę trudno ich dogonić...
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Tu się bracie mylisz chyba że jestem niezwykłySłowiu pisze:Dokładnie tak jest,w tym malowaniu dla zwykłego Kowalskiego wygląda nieco dziwnie ;p

- Słowiu
- teksciarz
Każdy z Nas jest niezwykły na swój sposób i niech tak zostanie ;ppuzon pisze:Tu się bracie mylisz chyba że jestem niezwykłySłowiu pisze:Dokładnie tak jest,w tym malowaniu dla zwykłego Kowalskiego wygląda nieco dziwnie ;p
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
Ze tak powiem Słowiu podchodzisz subiektywnie do sprawy 
Ja mam srebrną ale uważam że czerwona najładniejsza i najszybsza

Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- Słowiu
- teksciarz
Ja mam Czerwono-Srebrną a uważam tak samo jak TY że Najlepiej wygląda Czerwonaarmen1pl pisze:Ze tak powiem Słowiu podchodzisz subiektywnie do sprawy

Golfa mam w tym kolorze jest najszybszą dwójką w mojej mieścinie i chciałem mieć komplet z motorkiem ;p
Połowicznie się udało,Jej czerwona połowa pasuje do koloru nadwozia,srebrna do polerowanych felg ;p
- Hesper
- bywalec
- Imię: Tomek
- województwo: lubelskie
Cześć. Nie chciałem zakładać nowego tematu, że przypadkiem nie dostać bury, także zapytam tu:
Czy mam szansę dostać VFR 800fi z [1998-2001] za jakieś 8 000 złotych? Wiem, że nie będzie to cacuszko, ale zastanawiam się czy dostanę egzemplarz, który nie okaże się ruiną. Nie jeżdżę zbyt dużo, dopiero się uczę a chciałbym coś, czego nie będę więcej naprawiać w garażu niż jeździć. Niestety w przypadku NSRki tak mi się trafiło, że wiecznie coś się psuło i wyjeżdżając gdzieś dalej człowiek miał obawę, czy nie rozkraczy się gdzieś na trasie.
Jakiś czas temu wpadła mi w oko ta sztuka:
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-honda ... c543;r:8;s:
Kasę dozbieram pewnie w okolice maja-sierpnia, jeśli trafi się coś pewnego ale za to droższego, to może wezmę kredyt. Na chwilę obecną chciałbym jednak coś w okolicach 8-9 tysięcy złotych - nawet do inwestowania - bo to ma być motocykl na dłuższy czas, więc gdyby trzeba było w niego włożyć kilka tysięcy złotych to wolałbym taką wersję niż wykladanie 12tys zł. na start, bo takiej kasy nie mam i ciężko będzie ją zdobyć...
Co o tym myślicie?
Czy mam szansę dostać VFR 800fi z [1998-2001] za jakieś 8 000 złotych? Wiem, że nie będzie to cacuszko, ale zastanawiam się czy dostanę egzemplarz, który nie okaże się ruiną. Nie jeżdżę zbyt dużo, dopiero się uczę a chciałbym coś, czego nie będę więcej naprawiać w garażu niż jeździć. Niestety w przypadku NSRki tak mi się trafiło, że wiecznie coś się psuło i wyjeżdżając gdzieś dalej człowiek miał obawę, czy nie rozkraczy się gdzieś na trasie.
Jakiś czas temu wpadła mi w oko ta sztuka:
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-honda ... c543;r:8;s:
Kasę dozbieram pewnie w okolice maja-sierpnia, jeśli trafi się coś pewnego ale za to droższego, to może wezmę kredyt. Na chwilę obecną chciałbym jednak coś w okolicach 8-9 tysięcy złotych - nawet do inwestowania - bo to ma być motocykl na dłuższy czas, więc gdyby trzeba było w niego włożyć kilka tysięcy złotych to wolałbym taką wersję niż wykladanie 12tys zł. na start, bo takiej kasy nie mam i ciężko będzie ją zdobyć...
Co o tym myślicie?
- Buła
- klepacz
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Słowiu gratuluję,ładna sztuka,fajnie że w ,,okolicy,, sa dwie 800fi,Ja swoją ogarniam na dniach także też się pochwalę.
Hesper masz PW ode mnie.
Hesper masz PW ode mnie.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Słowiu
- teksciarz
owszem że dostaniesz ale nie będzie to miss wśród VFRek,ja przerabiałem właśnie ten temat,miałem do kupienie za 8 z groszem ale była zmalowana,opony do wymiany,hamulcy nie było i w dodatku nie chciała odpalić,oceniliśmy że do dołożenia było ze 2 tysiące.Stwierdziłem że lepiej dołożyć i dobrze że tak zrobiłem bo teraz mam naprawdę RodzynkaHesper pisze:Czy mam szansę dostać VFR 800fi z [1998-2001] za jakieś 8 000 złotych?

Dzięki Bardzo,pewnie że fajnie,mamy do siebie rzut beretem także w sezonie będzie z Kim polatać.PozdroBuła pisze:,fajnie że w ,,okolicy,, sa dwie 800fi,
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Kolego ja osobiście kupiłem za śmieszne pieniążki, co prawda po szlifie ale serducho i osprzęt jak np. opony, napęd, klocki ma TOP! więc powiem CI jak dobrze zapolujesz to i za dużo mniej znajdziesz.Hesper pisze:Cześć. Nie chciałem zakładać nowego tematu, że przypadkiem nie dostać bury, także zapytam tu:
Czy mam szansę dostać VFR 800fi z [1998-2001] za jakieś 8 000 złotych? Wiem, że nie będzie to cacuszko...
Moim zdaniem jak nie masz kasy to kup sobie taką jak ja po szlifie ale zdrową, plastiki z czasem kupisz, pokleisz, pomalujesz a sprzęt w garażu stać i oko cieszyć będzie!

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- Hesper
- bywalec
- Imię: Tomek
- województwo: lubelskie
Dzięki za odpowiedzi, będę się rozglądał powoli. Co do motocykli po szlifie, boję się tylko, żeby tam coś więcej nie było uszkodzone, coś poważniejszego, żebym się nie wpakował w jakąś maszynę z pęknięta ramą, co sprzedawca może ukrywać. Tak czy siak będę ciągnął ze sobą speca od motocykli więc może uda się nie władować w jakieś padło. Jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie, ale zapewne będę Was systematycznie nękać pytaniami na forum. Dzięki jeszcze raz za odzew.
-
- zadomowiony
- województwo: kujawsko-pomorskie
Napisałem długiego posta, ale mi go wcięło.Hesper pisze:Dzięki za odpowiedzi, będę się rozglądał powoli. Co do motocykli po szlifie, boję się tylko, żeby tam coś więcej nie było uszkodzone, coś poważniejszego, żebym się nie wpakował w jakąś maszynę z pęknięta ramą, co sprzedawca może ukrywać. Tak czy siak będę ciągnął ze sobą speca od motocykli więc może uda się nie władować w jakieś padło. Jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie, ale zapewne będę Was systematycznie nękać pytaniami na forum. Dzięki jeszcze raz za odzew.
Krócej:
Za 6900zł (albo i mniej, musiałbym sprawdzić umowę) kupiłem rc46 '98.
Do wymiany były:
-obie opony
-łożysko główki ramy
-płyn hamulcowy i sprzęgłowy
-klocki z tyłu
W standardzie za to:
-hugger
-bagster
-scottoiler ze zbiorniczkiem pod tablicą
-żelowe manetki harrisa
-crashpady
Malowany był bak i są garażowe rysy na owiewkach i szybie.
Spory przebieg, ale nie bierze oleju ani nie dymi.
Po doliczeniu wszystkiego, co włożyłem nie przekroczyłbym Twojego budżetu.
Kupuj z głową i nie bój się większego przebiegu.
Nie czyń jak ja czynię. Czyń jak nauczam.
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Off top panowie...ale mysle ze założyciel tematu wreszcie zasnal(pewnie na siodle motunga
i po tygodniu wrażeń nie będzie miał nic przeciwko...

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...