Napotkane VFRki
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Przyznaję się to Ja byłem na kawie z koleżankąpAF pisze:Dzisiaj ok 14 przed Europlexem na Puławskiej czerwony V-tec

pAF myślałem że po takim ładnym tank padzie idzie poznać klubową maszynę

Widziana VFR-ka zaparkowana na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Kruczej
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- pAF
- teksciarz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
tak to jest jak się na chwilę człowiek sprzed komputera wyrwie - patrzy a nie widziarcziartur pisze:Przyznaję się to Ja byłem na kawie z koleżankąpAF pisze:Dzisiaj ok 14 przed Europlexem na Puławskiej czerwony V-tec![]()
pAF myślałem że po takim ładnym tank padzie idzie poznać klubową maszynę![]()

a koleżanka niczego sobie

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
pAF bardzo nie ładnie tak podglądaćpAF pisze:tak to jest jak się na chwilę człowiek sprzed komputera wyrwie - patrzy a nie widziarcziartur pisze:Przyznaję się to Ja byłem na kawie z koleżankąpAF pisze:Dzisiaj ok 14 przed Europlexem na Puławskiej czerwony V-tec![]()
pAF myślałem że po takim ładnym tank padzie idzie poznać klubową maszynę![]()
![]()
a koleżanka niczego sobie![]()
![]()

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- maciek 800
- klepacz
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Pomarańczowo czarne malowanie z japońskimi "literami"?tayayay pisze:niechże się przyzna ten szczęśliwy owner pomarańczowej vfr'y od 2002 r. wzwyż, z którym się mijałem wczoraj, koło 18:00-19:00, na ul. Opolskiej gdzieś w okolicy Radwanic. Arcypiękna sztuka! Nie sądziłem że ten kolor może tak pasować
Widziałem gościa na bajzlu we Wro i gadałem, bo chciał moto sprzedać. Wygląda naprawde super i malowanie zrobione profeska.
Gość zna forum, ale nie udziela się, tyle sie dowiedziałem

Pozdr
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
-
- bywalec
Nad Zegrzem RC46 czerwony z bordowym XX-em to pewnie ja
3 VFRki w porcie jachtowym w Nieporęcie, ktoś od nas? Wydaje mi się że VTEC, RC46 i RC36...
3 VFRki w porcie jachtowym w Nieporęcie, ktoś od nas? Wydaje mi się że VTEC, RC46 i RC36...
Motocykle z Anglii i Szwajcarii pod zamowienie tel:511795901 gg:4820775
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl
winterthur.ricardo.ch
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl
winterthur.ricardo.ch
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Dzisiaj, krajowa jedynka ok. 15:30 miejscowość Wiąg w kierunku na Świecie/ Chełmno, czarna RC46, prawdopodobnie KolczyK. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.