NEGATYWNIE
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Nosiło całkien nieźle, ale dało się zapanować.. Jakoś tak przeczułem co się stało i odruchowo się przesunąłem jak najbliżej przodu i oparłem się na baku no i hamulec przedni. Zatrzymałem się, ja cały, sprzęt w całości, w sumie nawet w ten sposób można się w tym doszukać jakiegoś pozytywuigor pisze:Fisher, a z ciekawości jak Cię tak nosiło. którym kołem hamowałeś?

-
- teksciarz
- Kontakt:
Kurka...
Dzis widzialem na puszce naklejke, zolta jak wiele z napisem "motocykle sa wszedzie"...
Ale ta glosila: "Patrz w lusterka bo ci wpadnie motocyklisty nerka"
Proponuje pokazywac fucka kierowcy takiego samochodu, dzis rozpoczalem te nowa swiecka tradycje.
zdro!
katan
Dzis widzialem na puszce naklejke, zolta jak wiele z napisem "motocykle sa wszedzie"...
Proponuje pokazywac fucka kierowcy takiego samochodu, dzis rozpoczalem te nowa swiecka tradycje.
zdro!
katan
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
żenada.... idioci są wszędzie, niestety....katan pisze:Kurka...
zdro!
katan
Moczynos w futrze model 2016 help
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Kuźwasz mać !!!!!! Rano otwieram auto - jeb kluczyk nie wchodzi. Pieknie sobie mysle, auto sluzbowe z jednym zamkiem. Laweta. Głupia konwersacja z głabami z opla MIBO- SWOJA DROGA NAJGORSZYS ERWIS ! NAJ NAJ NAJGROSZY.
NA 10 DNI MI ZABRALI AUTO, PO TO ABY WYMIENIĆ ZAMEK. ZERO INFORAMCJI, SWISTEK I NARA. PIEKNY PONIEDZIAŁEK, PS; TO BYŁO MAŁE WŁAMANIE DO AUTA.
JAKIS DEBIL MI MOTOCYKLOWE REKAWICZY WYJE*BAŁ Z TYLNEGO SIEDZENIA NA ULICE.
NA 10 DNI MI ZABRALI AUTO, PO TO ABY WYMIENIĆ ZAMEK. ZERO INFORAMCJI, SWISTEK I NARA. PIEKNY PONIEDZIAŁEK, PS; TO BYŁO MAŁE WŁAMANIE DO AUTA.
JAKIS DEBIL MI MOTOCYKLOWE REKAWICZY WYJE*BAŁ Z TYLNEGO SIEDZENIA NA ULICE.

...
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
Się ku....a jakos ogarnąc nie mogę, czuję sie tak jakbym 100 lat na moto nie smigał, a to dopiero ze trzy tygodnie, .j.b.n. zycie ech......... 

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Jednym słowem dzisiejszy dzień był do dupy! Myślałem czy nie jechać na moto dzisiaj do roboty. A mieszkam w specyficznym miejscu (dom pod lasem, pośrodku łąk) i mam temperaturę o jakieś 7, 8°C niższą niż gdzie indziej. Rano wstaje o 6.30 a na termometrze -10°C
Więc wsiadłem do auta i grzałem dupę.
W południe żałowałem że nie jestem na moto, stojąc w korku, piękne słońce i cieplutko
Ale chyba -10°C to bym nie wytrzymał, są pewne granice. Przedwczoraj śmigałem przy -4°C i było co najmniej chłodno...

W południe żałowałem że nie jestem na moto, stojąc w korku, piękne słońce i cieplutko

Ale chyba -10°C to bym nie wytrzymał, są pewne granice. Przedwczoraj śmigałem przy -4°C i było co najmniej chłodno...
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
A mi jakiś burak z TIR-a w momencie kiedy przeciskałem się w korku, wykrzyczał z "szoferki", cytuję "do d...py się wcisnij tym motorem".
Gdybym jechał by car zapewne potoczyło by się inaczej. A że grane w tym momencie było by moto to kulturalnie przekazałem mu informację żeby się "szybko oddalił" oraz pozdrowiłem go środkowym palcem lewej dłoni.
Przepraszam ale już nie wytrzymałem.
Pzdr
Gdybym jechał by car zapewne potoczyło by się inaczej. A że grane w tym momencie było by moto to kulturalnie przekazałem mu informację żeby się "szybko oddalił" oraz pozdrowiłem go środkowym palcem lewej dłoni.
Przepraszam ale już nie wytrzymałem.
Pzdr