No i zaczęło się

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
darecki-30
pisarz
pisarz
Imię: dariusz
województwo: podkarpackie

Re: No i zaczęło się

Post autor: darecki-30 » pt 25 maja 2012, 11:53

http://www.ifp.pl/modules.php?op=modloa ... =0&thold=0 tak sie zakonczyła policyjna interwencja
Ostatnio zmieniony pt 25 maja 2012, 17:16 przez darecki-30, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lukaszny
pisarz
pisarz
Imię: Łukasz
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: Lukaszny » pt 25 maja 2012, 14:07

darecki-30 pisze:http://www.ifp.pl/modules.php?op=modloa ... =0&thold=0 tak sie zakonczyl policyjny poscig
Tak się sieje zamęt i propagandę - nie było żadnego pościgu. Chłopak na skuterze przewrócił się pod radiowóz, który z resztą w ogóle nie był nim zainteresowany tylko innym pojazdem, który nieprzepisowo wyprzedził właśnie ten skuter. Przykry wypadek a Ty od razu siejesz propagandę złego policjanta goniącego motocyklistę na złamanie karku.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/

darecki-30
pisarz
pisarz

Post autor: darecki-30 » pt 25 maja 2012, 17:14

ja nie napisałem ze gonili złego motocykliste ,to jest twoja interpretacja próbowali zatrzymac auto , a zgineło jeszcze dziecko zapodałem linka w ktorym jest wszysko opisane .po drugie jezeli jezdnia byla rozdzielona dwoma podwojnymi liniami to na pewno była dosyc szeroka zeby ominac pedzacy skuter , :?: po trzecie przy wymijaniu wyprzedzaniu ,nalezy zachowac szczegolna ostroznosc i dotyczy to wszystkich uczestnikow ruchu bez wyjatku, poprawiłem zadowolony

Awatar użytkownika
Lukaszny
pisarz
pisarz
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: Lukaszny » pt 25 maja 2012, 19:27

Zadowolony :mrgreen: I bez urazy - ciężki piątek :roll:
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/

darecki-30
pisarz
pisarz

Post autor: darecki-30 » pt 25 maja 2012, 20:06

coz zrobic takie zycie ,zycze miłego wekendu :mrgreen:

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz
Imię: Piotr
województwo: poza granicą Polski

Post autor: zaba80r » pn 28 maja 2012, 01:22

Krew na zakopiance. Auto wjechało w grupę motocyklistów http://www.sfora.pl/Krew-na-zakopiance- ... 3877-45199
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...

sajmon
pisarz
pisarz

Post autor: sajmon » pn 28 maja 2012, 11:30

zaba80r pisze:Krew na zakopiance. Auto wjechało w grupę motocyklistów http://www.sfora.pl/Krew-na-zakopiance- ... 3877-45199
rano w tVn24 słyszałem że 3 motonita również odszedł...[*]
na jednym ze zdjęć widzę rej. H, Węgry.

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam
województwo: mazowieckie

Post autor: Łysolek » pn 28 maja 2012, 12:15

sajmon pisze:
zaba80r pisze:Krew na zakopiance. Auto wjechało w grupę motocyklistów http://www.sfora.pl/Krew-na-zakopiance- ... 3877-45199
rano w tVn24 słyszałem że 3 motonita również odszedł...[*]
na jednym ze zdjęć widzę rej. H, Węgry.
tak to Węgrzy , tu wiecej informacji :( Wielka tragedia [']
prawdopodobnie kierowcy Golfa strony sie popier**liły

http://www.tvn24.pl/-1,1745848,0,1,zmar ... omosc.html

Awatar użytkownika
Monsti
teksciarz
teksciarz
Imię: Tomek
województwo: łódzkie

Post autor: Monsti » pn 28 maja 2012, 20:36

Ehh, po takich news'ach to odechciewa sie jezdzic..

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: śląskie

Post autor: emil » pn 28 maja 2012, 21:13

bo angole powinni mieć zakaz ruchu w miejscach, gdzie jest ruch prawostronny i odwrotnie - na wyspach, w japonii i australii tylko auta lewostronne. Też taki pseudo-angol mi wyjechał w piątek, ja na lewym, on z prawego przez środkowy prosto mi pod koło, dobrze że się opamiętał a ja widziałem co robi baran. A te .q.w. chcą teraz rejestrować złomy z kierownicą po prawej :| dopiero będzie dramat..

Awatar użytkownika
śliniak290
klepacz
klepacz
Imię: Wojciech
województwo: mazowieckie

Post autor: śliniak290 » wt 29 maja 2012, 22:55

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz

Post autor: zaba80r » śr 30 maja 2012, 00:01

hmmm co do angolii w PL. Jezdze z manka po prawej i po lewej stronie .... miesza mi sie czasem po dlugim pobycie w UK ale tylko na stacjach benzynowych i parkingach , jakos tak ciezko to opisac,,, co ma czlowiek zrobic odwiedzajac tu rodzine , kupowac inne auta.... no nie fart kazdemu sie zdarza. Wystrasz mnie w nocy kolo auta a nigdy nie wejde do niego wlasciwymi drzwiami :roll: ...... za czesto zmieniam auta tzn strone po ktorej siedze i durnieje czasem... a co do wegrow ta pomylka byla tragiczna... nie kazdy anglik w PL to zlom za 16 tys zlotych mozesz miec raz lepsza fure niz w PL a jezdzac w PL dluzej anglikiem mozna sie przyzwyczaic sam jezdzilem po 3 miesiace i dluzej ...wiec nie fart kazdemu moze sie trafic ...
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz

Post autor: zaba80r » śr 30 maja 2012, 00:08

jaki zakaz ,,,,,okolo 200tys PL zakazesz wyjazdu z wysp???? a milon ciezrowek z Europy nie wjedzie do Uk,,, marne szanse ,,, problem tkwi tez w naszych drogach i braku ich organizacji ...jakos w UK takie wypadki europejskimi autami nie zdarzaja sie ... tam sie nie wyprzedza i 90% jest swietnie oznaczonych i a 50% to dwupasmowki... w PL bajzel a wypadek byl na zwezce i chlopina pewnie sie zagapil....sad story thats all

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz

Post autor: zaba80r » czw 31 maja 2012, 13:00

jedziesz autem np do Anglii odwiedzic znajomych lub rodzine np czysto teoretycznie i Ciebie tez nie wpuszcza bo masz kiere ze zlej strrony??

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: śląskie

Post autor: emil » czw 31 maja 2012, 15:03

są wypożyczalnie.
poza tym piszę o rejestracji bez przeróbek aut z kierownicą z prawej - czytaj ze zrozumieniem.

inaczej byś mówił, jakby to dosięgło bliskiej Ci osoby, nie? czego oczywiście nie życzę.

ODPOWIEDZ