VFR-OC NORTH
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
http://www.koscierzyna.info/97-artykul- ... orsku.html
nie wiem co bym zrobil typowi, który top zrobił....ciekawe czy specjalnie b onarąbany czy przypadkowo...
nie wiem co bym zrobil typowi, który top zrobił....ciekawe czy specjalnie b onarąbany czy przypadkowo...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
korzystam z Borska nałogowo
Latam tam na paralotniach. My dzierżawimy największy pas podczas sezonu
Teren nie jest udostepniony do korzystania- jest przed wiazdem tablica. Nie przeszkadza ona by z najblizszych okolic- najczęściej Kościerzyny pełno półgłówków tam przyjeżdzało. Mają gdzieś jakiekolwiek zasady - najważniejsze dac w palnik. To nie pierwszy wypadek - w tamtym roku zabiły się 2 osoby , rok wcześniej chyba też... Ciekawe jak długo włascieciel to wytrzyma i nie wejdzie mu na głowę prokurator....
Latam tam na paralotniach. My dzierżawimy największy pas podczas sezonu
Teren nie jest udostepniony do korzystania- jest przed wiazdem tablica. Nie przeszkadza ona by z najblizszych okolic- najczęściej Kościerzyny pełno półgłówków tam przyjeżdzało. Mają gdzieś jakiekolwiek zasady - najważniejsze dac w palnik. To nie pierwszy wypadek - w tamtym roku zabiły się 2 osoby , rok wcześniej chyba też... Ciekawe jak długo włascieciel to wytrzyma i nie wejdzie mu na głowę prokurator....
Beyond the Grabówek sky
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
w końcu Vikingi...góroooollleeee bać przykład, a nie ...
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
PODZIĘKOWAŁ :)
Mobilki! dzięx za imprezkę - wszystkim którzy pamiętali , wszystkim, którzy przybyli (reprezentacja Podlasia
szacun i rispekt) oraz czworgu najtwardszych z twardych Vikingów płci obojga, którzy pomimo opadów białego zmrożonego łupieżu dotarli na oklep swoich rumaków, aby pogratulować morsowi zmiany na cyferblacie
.
Dzięx za super atmosferę - o prezentach nie wspomnę
spałem w nich do rana - czułem że jestem widoczny , bezpieczny i było mi ciepło a wręcz gorąco (mors w końcu)
http://www.rooster.pl/pl/sopot/webcam/ - tu można było obejrzeć burdy jakie wszczynaliśmy
tu zobaczycie nas już w piątek
o ile nas tam jeszcze wpuszczą - jak nie - to impreza pod drzewkiem (2 webcam)
jeszcze raz dzięki za wszystkie życzenia, złorzeczenia, smsy, telefony, emile i wszystkie wyrazy sympatii i antypatii

Dzięx za super atmosferę - o prezentach nie wspomnę

http://www.rooster.pl/pl/sopot/webcam/ - tu można było obejrzeć burdy jakie wszczynaliśmy

tu zobaczycie nas już w piątek

jeszcze raz dzięki za wszystkie życzenia, złorzeczenia, smsy, telefony, emile i wszystkie wyrazy sympatii i antypatii

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS