KolczyK pisze:ja pierdyle, czy dobrze slysze? czy to jest to koło na zdjęciu ?
jak on KUREWa dokręcał to niby sprzęgło ? nawet się nei maca tego koła !! a jak zdejmuje sprzeglo to najpierw tamte koło od impulsatora no ja pierd co za gość, serwisówkę przed Nos trzeba było mu zasadzić

Serwisówkę ma...... a ja się nie oddzywałem i tylko słuchałem co mi jeszcze dopowie
Mogłem to sam zrobić, tylko że teraz praca inna( zajeb..... wymagająca) i brak miejsca w miare czystego na takie operacje. Moto odebrałem w piątek przed wielkim śniegiem

Przyjechałem na same otwarcie bo chciałem żeby zimna była..... Stwierdził że jego aku lepiej kręci i odpalimy na jego( w połowie 2008 kupiłem od niego nowe aku ). Pytam się mechanika dlaczego jego 3 letnie aku lepsze od mojego chociaż ta sama firma itd, podobno dlatego że mam alarm i zajechałem aku.... cytuje: każda cela pracuje na te 13 wolt a u ciebie to już tak nie jest....rozumiesz???? Tak przypadkiem to powiem o sobie że zakładam car audio,alarmy i tego typu sprzęta. Siedzę cicho..... cytuje: świeczki masz te stare, przeczyszczone i jeszcze trochę pojeżdzisz

Nie wspomnę że rozebrał całe moto i dopiero na koniec po moich usilnych namowach zajrzał pod dekiel sprzęgła. Miałem tylko jedną myśl w głowie.....spierda.....ać z tamtąd bo zaraz mi styki puszczą! Jak już czekałem żeby wyjechać na jezdnię,ruszyłem kierownicą w prawą stronę i...... moto wkręciło się aż do odcięcia!!!! Linka gazu była żle ułożona a na dworze 0 stopni i na bank bym leżał.... Teraz moto jest już w domu i ostatni raz oddałem je temu typkowi. Firma to KEMOT i omijajcie ją szerokim łukiem!!! Dużo ludzi się tam przejechało na zajeb.....ych naprawach. W tamtym roku robiłem u niego serwis przed sezonem, z aku zostawiłem prawie 700 stówek. Na pytanie jaki mam olej dowiedziałem się że dobry!!!! i tyle. Jak was kiedyś niemoc złapie w moim zasięgu to dzwońcie a na pewno pomogę i wskaże serwis warty zaufania. Pozdro for all