Dyskryminacja?

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Fazer72
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz

Post autor: Fazer72 » czw 08 sty 2009, 19:58

W Częstochowie była to " aleja lanserska " .
Całobobowe latanie na gumie a wieczorami wyścigi , również środkowym deptakiem między ławkami Liczne skargi spowodowały taką reakcję rady miasta .

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » czw 08 sty 2009, 20:10

Pisząc o Częstochowie mam na myśli zlot na Jasnej Górze. Zebrało się Nas troche i pojechaliśmy do baru coś zjeść ale właściciel Nas nie przyjął...

Awatar użytkownika
marmot
pisarz
pisarz

Post autor: marmot » czw 08 sty 2009, 20:26

Smoku pisze:marmot Po pierwsze teren ośrodka to teren prywatny, mogą wpuszczać kogo chcą. Pozostaje zrobić to co napisał Jacek - olać ten ośrodek a jeździć do innych :) Odnośnie zakazu wjazdu motocyklem ... al. NMP w Częstochowie są takim dobrym przykładem od kilku ładnych lat.

Smoku
Mam pytanie . Czy idąc do "prywatnego" sklepu po chleb właściciel może mnie nie wpuścić bo mam np. kolczyk w nosie? Widać z prywatności wynika że tak,ale gdyby nie wpuścił np. kogoś z inną orientacją płciową to nie życzył bym mu kłopotów z różnymi organizacjami z mediami włącznie a kończąc na sądzie.

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » czw 08 sty 2009, 20:42

często bywamy więc podokuczamy :-) a Micron potrafi a jak x 2 będzie to już w ogóle, a jak podjedzie 10 V - ek to się O B E S R A J Ą :lol :lol :lol :lol :lol :lol i kartek na gwat nie bedzie trza :evil :evil :evil :evil gdzie jest ociec Mors, niech powie, że prawdę rzekłem, a co !!!! po drodze na Wcyce w końcu po drodze :lol

jeden wcyc a dwa to nie różnica :biggrin :lol :bye pokój obsranej Cz.....coś tam :-)
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » czw 08 sty 2009, 20:48

Fazer72 pisze:W Częstochowie była to " aleja lanserska " .
Całobobowe latanie na gumie a wieczorami wyścigi , również środkowym deptakiem między ławkami Liczne skargi spowodowały taką reakcję rady miasta .
coś w stylu ulicy Świętojańskiej w gdyni, przez debila jednego zamknięto, oczywiście musiało dojść do tragedii.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
mack72
klepacz
klepacz
Imię: MACIEJ
województwo: podlaskie
Kontakt:

Post autor: mack72 » pt 09 sty 2009, 08:52

jakiś czas temu byliśmy ze znajomymi na mazurach okolice orzysza i byłem świadkiem jak pijani w trzy dupy tatuskowie na h-d valkiriach czy innych intruderach poginali przez pole namiotowe i po terenie ośrodka aż miło..oczywiście było głosno i niebezpiecznie i dla nich samych i innych,skończyło się kąpielą dwóch sprzętów w jeziorku złamaną nogą i trzema wozami policjantów ...nie dziwiła mnie wcale deklaracja właściciela że żaden motonita więcej tam nie wjedzie :twisted:

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » pt 09 sty 2009, 10:42

A jakby to była grupa pijanych i głośnych miłośników Filaterystyki? To wtedy pojawił by się napis: "Miłośnikom zbierania znaczków wstęp wzbroniony" ?

Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.

Tak niestety robią media z Nami i takie mają o Nas zdanie "zwykli zjadacze chleba"

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pt 09 sty 2009, 11:38

Z braku znajomości tematu ludzie biorą wszystkich pod jedną kreskę..... Kuzynka kiedyś mi powiedziała że jestem zdrowo j.b.n........ty że jeżdzę 200 czymś co nie ma drzwi i blach które mają chronić. Widziałem ze nie ma pojecia o czym mówie i co czuje jak wsiadam na swoje dwa kółka.... W końcu dała się namówić na małe latnko i ....... Dziś przepuszcza wszystkich motonitów a jej chłopak jest zazdrosny o Hornetkę.... bo to jak sama mówi, jest jej nową miłością :grin:
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Re: Dyskryminacja?

Post autor: MadziX » pt 09 sty 2009, 17:29

Fred pisze:http://osrodek.czarnowodzianka.w.interia.pl/index.htm (tekst pod zdjęciem)

Przypomniała mi się historia z barem w Częstochowie...
Nie to nie dyskryminacja..Z tego co mi wiadomo w wyżej wymionionym ośrodku było wiele motocyklowych imprez ( nie będę wspominać czyich ;) ) .Tyle ,że nie były to imprezy zamknięte tylko jednoczesnie byli inni goscie tacy jak rodziny z dziecmi, ludzie starsi itd itp..trzeba zachowac troche dystansu , w tym do siebie również...my się fajnie czujemy w swoim gronie a im nas więcej na wypadzie tym dla nas lepiej...ale wiecie jak strasznie wyglądamy z boku? a jeszcze jak zacznie się impreza czyli brutalnie mówiąc chlanie, darcie ryja, palenie gumy, strzały z rur, chlanie i pokazywanie d. i przeoranie całego terenu ośrodka - no po prostu istna pacyfikacja . heheheeheh Także nie można im się dziwić..

pozdro
Obrazek

ODPOWIEDZ