MOTOCYKL -MIMO WSZYSTKO
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
MOTOCYKL -MIMO WSZYSTKO
AUTO HISTORIA W KTÓREJ BRAŁEM UDZIAŁ :
poczytajcie przemyślcie
poczytajcie przemyślcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no to k..... nie bede przeklinał, bo sie kurna .....ehhhh......ja ....egh.....yghmm....no......to tyle..... Nie daj Boże, żeby komuś przytrafiło się coś podobnego
tak mówimy to mówimy, a jednak wypadki były, są i będą
i kto mi powie, że ma życie do dupy....wie tylko ten, który przeżyje na własnej skórze..... współczuję, pozdrawiam OLECKI'ego i mam nadzieje, że trzyma się i nie opuszcza go pozytywe myślenie. tak trzymać.

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Wiesz Peter, szanuję każdy pogląd i każde stanowisko, ale jak dla mnie to zbyt proste. Chociaż czy ja wiem? teraz staje mi przed oczami przykład tak bliski jak prawie swój własny. Podobny, tyle, że odwrotny. Za wcześnie jeszcze na przytaczanie imion, ale i tak wiemy o kogo chodzi. Najwyższy szacun i nieopisane uznanie dla tych, którzy przyjęli rzeczywistość w jej nieprzyjmowalnym wymiarze i zbratali się z buntem gorejącym w sercach i rozpędzającym najmniejsze zalążki spokojnego snu. I cóż my możemy o tym powiedzieć? I obyśmy nigdy nie mogli.
Mój nieżyjący tata, zmarły zresztą niedawno/dawno,mawiał tak:
żyj synek tak aby nikt przez ciebie nie płakał,
a po tobie wielu wspominało cie z łezką w oku i usmiechem na twarzy,
i w tej ostatniej chwili żebyś mógł sobie powiedzieć: nic nie straciłem, nic nie zmarnowałem
przeżyłem tak wiele jak tylko mogłem...
żyj synek tak aby nikt przez ciebie nie płakał,
a po tobie wielu wspominało cie z łezką w oku i usmiechem na twarzy,
i w tej ostatniej chwili żebyś mógł sobie powiedzieć: nic nie straciłem, nic nie zmarnowałem
przeżyłem tak wiele jak tylko mogłem...