Pętla śmierci...
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
no nie mow ze u nas nie ma gdzie, bo tez jest.bialy-murzyn pisze:no to tak wygląda, że w USA mój znajomy widział juz niejednego z taką linką
w Polsce oczywiście nie ma to sensu, bo nie ma się gdzie rozpędzić, ale w USA są tysiące pustych kilometrów gdzie można zapierniczać na maxa.. wtedy ta linka może się przydać : >
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Miałem to samo, 2 koleżanki mojej kobiety spytały nas, czy motocykliści jeżdżą z linkami...Szarlotka pisze: sama byłam świadkiem zadanego pytania "czy motocykliści jeżdżą z takimi pętalami na szyi"?![]()
pytała 13 latka![]()
Myślę, że to nie jest tylko kwestia uświadomienia. Do Afryki kondomy od lat wożą ciężarówkami, i starają się ich uświadomić odnośnie AIDS i anty-koncepcji, i coś im nie wychodzi. To samo jest u nas - niestety, kocham nasz kraj, ale jednak Polska to tępy kraj, bo mieszka w nim wielu tępych ludzi.
Takich można na siłę nawet uświadamiać, ale społeczeństwo wie swoje - kto jeździ na motorze, jest dawcą. Nieważne, że jedziesz na motocyklu 15 czy 150-konnym. Jesteś dawcą, masz linkę i tyle.
Dlatego ja się przestałem tym przejmować. Róbmy swoje, kogo się da starajmy się uświadomić, a reszta ... niech się p...

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
a Ja odpowiedziałbym jednak tym co pytają jakie są realia, ( i nie mówię tu że niektórzy może i faktycznie zakładją linki na Siebie jakies tam) w Pucku pewnej parze na VTXie założono przed domem linkę metalową - jak się skonczylo to chyba wszyscy wiemy, dobrze ze przy malej predkosci, wiec poszło po szybie i kasku i gleba. aa jeśli przecielo by gardełko ? to dla mnie są linki, tylko że te linki zakładają "cywile" którym przeszkadza terkot motocykla, ludzie do tego są zdolni, to 2 przypadek jaki słyszqałem w tym temacie
KI*LLLLL THEM @LLLLL !!!!!

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- bialy-murzyn
- klepacz