Reorganizacja forum

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Radek
teksciarz
teksciarz

Reorganizacja forum

Post autor: Radek » pn 30 paź 2006, 16:19

Tak patrzę na to nasze forum i stwierdzam,że jest kompletnie nieczytelne. Przecież nie mamy aż tylu userów,pytań,problemów żeby rozdrabniać się na tyle działów. Poniżej przedstawiam projekt jak ja bym to widział, małe zmiany a ułatwiłyby obsługę forum.

- VFR Owners Club Poland (Jak dotychczas sprawy związane z klubem- koszulki znaczki itp pierdółki ;) )

- POWITALNIA (tylko po to żeby tematy "cześć jestem tu nowy" nie plątały się w przy piwie)

- SPOTKANIA I IMPREZY (Nie trzeba tłumaczyć, ten dział będzie potrzebny zawsze :] )

- GIEŁDA (kupie, sprzedam - wszystko jasne)

- (RADY I PORADY, JAZDY, TRICKI, Informacje i Pytania ogólne) -> VFR (Te 4 działy z powodzeniem można zastąpić 1)

- (Humor, off-topic) - Ogólny albo Przy Piwie (Nie żartujemy aż tak dużo a jeśli już to zazwyczaj przy piwie ;) )

- Mechanika (czyli wszystko dotyczące VFR od strony technicznej, mechanicznej elektrycznej itp.)

No i jak Wam się to widzi ?

Awatar użytkownika
cristo
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: cristo » pn 30 paź 2006, 16:21

Sam to mialem kiedys napisac. Czasami ciezko sie zdecydowac co w jakim dziale napisac. Zbyt sa podobne do siebie.
Radek, pomysl ok!

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » pn 30 paź 2006, 16:30

Tez jestem za, bedzie bardziej przejrzyscie zwłaszcza dla 'nowych' userów.

UxY
Administrator
Administrator
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: UxY » pn 30 paź 2006, 16:32

czemu nie, zobaczymy jak to zda egzamin. Pogadam jeszcze z Piotrem i na pewno podejmiemy jakąs decyzje

Awatar użytkownika
Pawel
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Pawel » pn 30 paź 2006, 21:31

UxY, nie chce sie czepiać, ale mówiłem Ci to nie raz :-). Radka post (tutaj podkabluje trochę 8) ) zdaje sie powstał jak obaj przeglądaliśmy fortum i mnie na kompie i wymienialiśmy zdanie na ten temat. Tak więc jest nas dwóch :-).

Lista Radka jest OK, tylko bym dał oddzielnie off topic i humor. Mechanika do jednego dzialu i to obowiązkowo - podział na mechanikę, elektrykę i tuning to mała przesada.

POzdro, Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » pn 30 paź 2006, 21:39

no macie racje ,za duzo troche działow i czasem nie wiadomo gdzie napisac ,nawet jak ktos nie w tym dziale napisze to od czego jest moderator :)

Awatar użytkownika
Pawel
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Pawel » pn 30 paź 2006, 21:58

seba_VF750FR pisze:nawet jak ktos nie w tym dziale napisze to od czego jest moderator
Oj sorry, jako moderator z praktyką na forum.motocyklistow.pl mogę śmiało powiedzieć, że dla moda czasami jest to nie lada zagadka przy takiej ilości działów. To powinno być jasne nie tylko dla nas (użytkowników, którym tutaj ja jestem), ale też moderatorów. UxY, mam nadzieję, że nie bierzesz tego personalnie, że się czepiam itp. To Twoje "stadko" którym zarządasz z Piotrkiem, tylko chcę pomóc, podpowiedzieć, dla dobra ogółu :-)

Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...

ODPOWIEDZ