ZUEEEE Mikołaje na Rynku w Krakowie
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
ZUEEEE Mikołaje na Rynku w Krakowie
Spalic gumę na rynku?
Bragi: Mówisz-Masz.
Bragi: Mówisz-Masz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Z tego co widziałem to był jeszcze Cristo na 46tce i Rzhoov na Vitku. A ta sztuka Wizarda to ładnie była malowana, bo razem z kanapą
My w grupie Junior, ja i Bragi sialiśmy niepojęte Zuo aktywnie, co z resztą widać po spalonej gumie Bragiusza na płycie rynku.
Niestety Marlon przybył trochę za późno na rynek i Zua za dużo nie nasiał, ale wielki szacun dla niego, że mu się chciało przybyć do Krakowa z Bielska!

My w grupie Junior, ja i Bragi sialiśmy niepojęte Zuo aktywnie, co z resztą widać po spalonej gumie Bragiusza na płycie rynku.
Niestety Marlon przybył trochę za późno na rynek i Zua za dużo nie nasiał, ale wielki szacun dla niego, że mu się chciało przybyć do Krakowa z Bielska!
- Bragi
- teksciarz
- Imię: Michał
- Kontakt:
A tam od razu opierdolPiotras pisze:Bragi, niezły opierdol zerwałeś na GPale co ciekawe nie byłeś jedynym co jarał lacza na płycie rynku, Tobie się oberwało bo uwiecznili Cię na fotce. To zwykłe bicie piany i nie ma się co przejmować.

Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras
- bialy-murzyn
- klepacz