Nie dla wrażliwych !!!

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
dragoo
klepacz
klepacz
Imię: Jarek

Post autor: dragoo » pt 07 lis 2008, 00:43

kecajm69 pisze:MARCO, Dokładnie- prędkość to zmora. U nas w Wieluniu 3 tygodnie temu zginął motocyklista(policjant) i gdyby nie zasuwał w mieście to pewnie tak by się nie skończyło,ale lubił prędkość.Szkoda chłopaka bo zostawił narzeczoną i 2 letniego synka. Ja na swojej mógł bym zasuwać az miło bo jest czym i co nieraz na prostych,odsłoniętych drogach robie ale mam w głowie jak ja to nazywam taką czerwoną lampkę która zaczyna migać jak się robi niebezpiecznie i zawsze zwalniam nie ważne czy kumpel odjedzie mnie na pareset metrów.Życie jest tak piękne i ma tyle ciekawych żeczy do zoferowania że staram się nie zabić.
Nie wiem czy to juz jakas zmora, ale u nas w Krotoszynie, w wakacje rowniez przez predkosc zginal policjant. Osierocil dwojke malych dzieciaczkow i zostawil zone.
Najdziwniejsze bylo to ze juz kiedys otarl sie o smierc - mial powazny wypadek, lezal dlugi czas w spiaczce. Niestety - jak widac - niektorzy mimo wszystko sie nie zmiania. Dlatego zawsze kiedy odkrecam, mysle sobie, ze tak naprawde nie tylko inni kierowcy moga mi nagle odebrac zycie. Sa jeszcze, piesi, rowerzysci, pijani, zwierzątka, syf na drodze, no i... - to czego wystrzegam sie jak ognia - brak wyobraźni...

"Z GŁOWĄ"

ODPOWIEDZ