Moja prośba jest związana niestety z programem "Fabryka Gwiazd" emitowanym w polsacie. Sam nie jestem fascynatem tego typu programów, ale ten jest wyjątkowy, bo bierze w nim udział moja kumpela, dziewczyna która ze mną pracowała zanim nie dostałą się do tego programu, który upatruje jako swoja ogromną szansę na start sceniczny. OWNERSI z Wa-wy, mieli okazje słyszeć Martę na żywo podczas kilku imprez granych przez moją firme w klubach warszawskich, zatem wiedzą że jest to świetna dziewczyna i na prawde śpiewa rewelacyjnie. Na wczorajszej (piątkowej) gali, została nominowana do opuszczenia programu. Była tak szczęśliwa, że się tam dostała, że porusze niebo i ziemie aby pozostała w programie. Stąd apel do OWNERSÓW !!! Nie chce nikogo rozliczać, po prostu was prosze o wysłanie przynajmniej jednego
sms`a o treści " marta " na numer 7371
Bardzo z góry dziękuję wszystkim Ownersom za pomoc. Jak możecie wysłac więcej sms`ów to będę tym bardziej wdzęczny
A jeżeli dodacie do sowich opisów na GG taka treść:
wyślij sms`a o treści "marta" na 7371 będę wdzięczny tym bardziej. Powiadomcie wszystkich których możecie i poproście o jednego sms`a - to nie kosztuje tak dużo !!! dzięki wam !!!!
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.