też mogę tak napisaćBohun pisze:heh skąd ja to znamHydro pisze:Jak na razie to chcę mnie z uczelni wyrzucić, ale ja sie nie daje i ostro walcze.mnie z politechniki probują co semestr wyrzucać
South Park
- Shoov
- klepacz

- Kontakt:
Nie wiedziałem gdzie to wrzućić więc będzie tu!!
MAM 2 MIEJSCA WOLNE W GARAZU
jakby ktoś szukał miejscówki na moto w Krakowie
garaż 22 m^kw jak narazie jestem tam sam i chętnie kogoś przyjme żeby nie płacić samemu 200zł.
Garaż jest na ul. Nadrzecznej to przecznica z z ul. Czerwonego Pradnika, kawałek od krzyżówki 29go z opolską.
Garaż pod blokiem osobny wjazd miejsca dużo.. zapraszam
Cena 200zł razem z pradem czynszem / ilość motocykli

MAM 2 MIEJSCA WOLNE W GARAZU
jakby ktoś szukał miejscówki na moto w Krakowie
garaż 22 m^kw jak narazie jestem tam sam i chętnie kogoś przyjme żeby nie płacić samemu 200zł.
Garaż jest na ul. Nadrzecznej to przecznica z z ul. Czerwonego Pradnika, kawałek od krzyżówki 29go z opolską.
Garaż pod blokiem osobny wjazd miejsca dużo.. zapraszam
Cena 200zł razem z pradem czynszem / ilość motocykli
Halo Południowcy!
Vitajcie. Ludzie się już na forum zgadują więc może i my się coś zgadamy? Proponował bym jakąś kawe albo soczek oczywiście na moto.
Termin i miejsce do ugadania.
Moja propozycja:
5 kwiecień, Kraków miasto
Potem jakieś latanko po okolicach (np Ojców)
Termin i miejsce do ugadania.
Moja propozycja:
5 kwiecień, Kraków miasto
Potem jakieś latanko po okolicach (np Ojców)
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
a nie macie jakiegoś miejsca spotów co tygodniowych w lato np ? jak nei to my przylecimy i wyznaczymy
sorki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać, South coś cicho ostatnio siedziało, fajnie, że cossie dzieje, RISPECTA
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
No nie wiem czy koledzy z południa wiedzą ale są spotkania motocyklistów ze Śląska na zamku w Chudowie w każdy czwartek - grill, soczki i muzyka (chyba).
Własnie coś za cicho na południu więc postanowiłem działać żeby się zgadać na latanie-spotkanie.
Czekam na odzew, jak nie to się wyprowadzam na północ
Własnie coś za cicho na południu więc postanowiłem działać żeby się zgadać na latanie-spotkanie.
Czekam na odzew, jak nie to się wyprowadzam na północ
- JuNioR
- klepacz

- Imię: Przemek
- Kontakt:
Jako jeden z przedstawicieli Krakowa - pomysł uznaję i od razu rzucam konkretami 
5 kwietnia, STACJA BP&KFC
przy Rondzie Ofiar Katynia (pierwsze rondo jak sie wjeżdza do Krakowa od strony Katowic czy Olkusza),
godzina 12:00 (żeby się Sylwio sobie nie przysnął na pierwszym winklu
).
Pozdrawiam i do zobaczenia
5 kwietnia, STACJA BP&KFC
przy Rondzie Ofiar Katynia (pierwsze rondo jak sie wjeżdza do Krakowa od strony Katowic czy Olkusza),
godzina 12:00 (żeby się Sylwio sobie nie przysnął na pierwszym winklu
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pomyślałem o 5 kwietnia bo ma byc ok. 17st już. Wiadomo że można później ale później to juz Jasna Góra bo w między czasie ja mam osobiście zjazd na studiach.
Junior, nie za wczas? Po nocce to ciężko bedzie z kolegą. Ja bym proponował 15:00 co by ludzie byli już po obiedzie i pełni wigoru ruszyli w trase
Junior, nie za wczas? Po nocce to ciężko bedzie z kolegą. Ja bym proponował 15:00 co by ludzie byli już po obiedzie i pełni wigoru ruszyli w trase