Pogaduchy
-
- bywalec
Zapytam wprost, tatuś, katecheta, starsi koledzy, a moze palec wskazującyWiktorVFR pisze:prosze nie odbierac mojego posta obrazliwie tylko uzyc wazeliny by latwiej zwieracze puszczaly. pozdro

VFR wszystko przetrzyma.
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Dziekuje MadziuMadziX pisze:Piotrek skąd taka zmiana w nicku ?
no i tak jak ostatnio super zdjęcie w avacie !

Hmm, z nickiem to długa historia

Chociaz ta zmiana szykowała się od dawna, kiedys po jakims spotkaniu gdzie najzwyczajniej w swiece zalozylem bluze z kapturem i paskami na rękawie (

Rudinka_Beti, Fabiq nie żartuje, ale tak tu jest, że zanim się na coś czy kogoś pogniewasz, to najpierw z 10-ciu przycinków sie uśmiej. Fabiq jest uznanym autorytetem w dziedzinie motocykli i cokolwiek po trzeźwemu napisze należy brać poważnie. ( Fabik, piłeś coś dzisiaj?
) Uwagi na temat zdobycia lejcy w pierwszej kolejności, bierz poważnie
, bo takie tu zasady wyznawamy, a owners bez lejcy na moto miewa czasem upierdliwione życie. Popytaj tu i tam to sie dowiesz. ( Prawda ...? ) A tak btw, ktokolwiek ci opowie cokolwiek na tym forum, to na ogół robi to życzliwie i cieszy się gdy w jakiś sposób może ci pomóc. I nie spiesz sie z jeżdżeniem. Jeśli chcesz już teraz wejść w grono ownersów, to śledź temat "CENTURIUM". Tam znajdziesz na bieżące informacje o spotkaniach ownersów z naszego rejonu. 3M się Betinka.

Ostatnio zmieniony ndz 09 mar 2008, 23:57 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
temat zlaozyl Fabiq przy okazji przeniesienia postów Beti.
Ja przenioslam tu offtop z powitalni -bo syf się zrobił - dwie strony OT. Do 'pogaduch'pasuje idealnie
Ja przenioslam tu offtop z powitalni -bo syf się zrobił - dwie strony OT. Do 'pogaduch'pasuje idealnie

Ostatnio zmieniony ndz 09 mar 2008, 23:58 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.