syf w baku

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
kiki
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: kiki » sob 19 sty 2008, 13:05

ja walne off topa- tak jak Wiktor napisał
WiktorVFR pisze:najwazniejsze zeby chlopaka na mine nie wsadzic
. Kase można bardzo łatwo umoczyć, a potem jak przyjdzie sezon to może sie okazac że wszyscy jeżdzą a brat nie... Można oczywiście podjechac obejrzeć ale rewelacji bym sie nie spodziewał. Pozdro

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » sob 19 sty 2008, 13:31

SOWA pisze:Bez oglądania wprawnym okiem nie ma o czym mówić. Od "okazji" się rynek ugina. SPOKO.
taaa i od textów "w całości lub na części" i "pilnie z powodu wyjazdu"
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 19 sty 2008, 14:58

w sumie te sprzęty są z 85 r ,wiec nie wiem czy powinny być drozsze ?
mają po 22 lata więc tez mnie nie dziwi,ze cos tam moze byc nie tak...w koncu 22 lata swoje robi...
Obrazek

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » sob 19 sty 2008, 19:28

bardzo sie mylisz Madzix moja VFR jest z 86 jest to pierwsza produkcja VFR i jest w bardzo dobrym stanie, (85' to byla VFa) ceny na allegro stoja od 4500-6500 sprawnych sprzetow gotowych do jazdy i nie liczy sie wiek motocykla tylko jego zadbanie tak wiec 22 nie robi swojego nie robmy z tego reguły i mysle ze wiekszosc uzytkownikow 21 letnich VFRek sie ze mna zgodzi precz z dyskryminacja :):)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 19 sty 2008, 22:19

WiktorVFR pisze:jest w bardzo dobrym stanie
Zwłaszcza kranik paliwa. Sorka Wiktor, ale nie mogłem sie powstrzymać. Taki żarcik. :lol

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » sob 19 sty 2008, 22:48

WiktorVFR pisze:precz z dyskryminacja :)
Dokładnie. To ze stara nie musi znaczyć że Beee od razu :mrgreen: Moja poza plastikami jest spoko. Nie narzekałem jeszcze na nią że mi palić nie chce że mi opony szybko zużywa :lol no i że muszę zawsze innych z tyłu oglądać. Prawda SOWA ??? :roll: :lol :lol CO do moto zaprezentowanych w temacie to wolałbym odpuścić kilka miechów i pozbierać kasy i zakupić porządniejszą sztukę. Dobra alternatywa to U.K. U MAdziXa fajne VFRy stoją w "garażu" w dobrej cenie :lol Pozdro i dobrze sie zastanowić przed zakupem, czy chce się kupić i naprawiać ładując kasę, czy lepiej pozbierać i kupić pewniejszy sprzęt.
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 20 sty 2008, 00:52

Prawda SOWA
Dobrze pamiętam to miejsce, szedłeś po wewnętrznej i na dodatek miałeś mniej paliwa, więc byłeś lżejszy, zgadza się? :lol

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 20 sty 2008, 01:39

WiktorVFR pisze:bardzo sie mylisz Madzix moja VFR jest z 86 jest to pierwsza produkcja VFR i jest w bardzo dobrym stanie, (85' to byla VFa) ceny na allegro stoja od 4500-6500 sprawnych sprzetow gotowych do jazdy i nie liczy sie wiek motocykla tylko jego zadbanie tak wiec 22 nie robi swojego nie robmy z tego reguły i mysle ze wiekszosc uzytkownikow 21 letnich VFRek sie ze mna zgodzi precz z dyskryminacja :):)
wiadomo każdy swoje chwali... ;)

ale spoko...ja tu nie dyskryminuję starych sprzętów..to juz sobie sam dopowiedziałeś... :biggrin więc co to za 'precz' ... ;)
sama miałam 3 lata temu cb400 z 85 roku - bardzo zadbana dzida...bardzo miło wspominam, wierzę Wiktor ,że Twoja dzida jest równiez igiełką - tak jak piszesz...ale ja nie to miałam na mysli - żle odczytałes ...wiem,ze często stare =jare, ...jak to Jim Morrison śpiewał " 'She was a princess ,
Queen of the Highway ........'

po prostu w sprzęcie 20 -to, 10-cio letnim ma prawo byc cos nie tak - tyle.
poza tym kwestia rynku,który sie stał bardzo konkurencyjny.
Obrazek

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » ndz 20 sty 2008, 07:42

SOWA pisze:
WiktorVFR pisze:jest w bardzo dobrym stanie
Zwłaszcza kranik paliwa. Sorka Wiktor, ale nie mogłem sie powstrzymać. Taki żarcik. :lol
kranik to poł biedy w pływaku mialem suprajsa :D

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 20 sty 2008, 10:23

WiktorVFR pisze:w pływaku mialem suprajsa
Dawaj,dawaj.

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » ndz 20 sty 2008, 11:22

niestety zdjec nie zrobilem ale jak odkrecilem 4 srubki ujzalem starszna rzecZ:O cale to ustrojstwo bylo poklejone jakas gumą prawdopodobnie do uszczelnienia przewodu ale bylo to zrobione "na odwal sie" zdjalem cala ta gume a tam kilo jakiegos syfu brudu i cholera wie co jeszcze :roll: wyczyscilem papierkiem sciernym wszystko dzisiaj ebde to silikonowal i zakladał....ale skad tyle syfu w baku bylo? przeciez nie tankuje piasku z piaskownicy do baq :/

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » ndz 20 sty 2008, 12:59

WiktorVFR pisze:przecież nie tankuje piasku z piaskownicy do baq :/
Ty może nie ale nie wiadomo co tankował Twój poprzednik. Poza tym mógł lać z kanistrów itp. a tam sie różne rzeczy potrafią znaleźć łącznie z farbą rdzą i innym shitem. Poza tym przy tankowaniu się różne ustrojstwo osadza chociażby kurz wystarczy, jakiś piasek w powietrzy jak mówisz i masz efekt. Wszystko na dno a później do kranika i przewodów.
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 sty 2008, 12:05

DIDI pisze:
WiktorVFR pisze:przecież nie tankuje piasku z piaskownicy do baq :/
Ty może nie ale nie wiadomo co tankował Twój poprzednik. Poza tym mógł lać z kanistrów itp. a tam sie różne rzeczy potrafią znaleźć łącznie z farbą rdzą i innym shitem. Poza tym przy tankowaniu się różne ustrojstwo osadza chociażby kurz wystarczy, jakiś piasek w powietrzy jak mówisz i masz efekt. Wszystko na dno a później do kranika i przewodów.
Mogl poprostu rowniez tankowac na Orlenie gdzie maja czesto problemy z dostawa paliwa i leja caly ten mul z dna.
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » śr 23 sty 2008, 12:21

no prawie zawsze z orlenu korzystam....ale az tak zle to chyba u nich nie jest z tym paliwem

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 sty 2008, 13:24

zle z paliwem pewnie nie ale pytanie czy nie maja problemow z dostawami :P Jesli cysterny nie wyrabiaja z kursami to napewno pare razy trafiles na jakis syf
A Rh POSITIVE

ODPOWIEDZ