. Kase można bardzo łatwo umoczyć, a potem jak przyjdzie sezon to może sie okazac że wszyscy jeżdzą a brat nie... Można oczywiście podjechac obejrzeć ale rewelacji bym sie nie spodziewał. PozdroWiktorVFR pisze:najwazniejsze zeby chlopaka na mine nie wsadzic
syf w baku
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
bardzo sie mylisz Madzix moja VFR jest z 86 jest to pierwsza produkcja VFR i jest w bardzo dobrym stanie, (85' to byla VFa) ceny na allegro stoja od 4500-6500 sprawnych sprzetow gotowych do jazdy i nie liczy sie wiek motocykla tylko jego zadbanie tak wiec 22 nie robi swojego nie robmy z tego reguły i mysle ze wiekszosc uzytkownikow 21 letnich VFRek sie ze mna zgodzi precz z dyskryminacja
:)

- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dokładnie. To ze stara nie musi znaczyć że Beee od razuWiktorVFR pisze:precz z dyskryminacja![]()

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
wiadomo każdy swoje chwali...WiktorVFR pisze:bardzo sie mylisz Madzix moja VFR jest z 86 jest to pierwsza produkcja VFR i jest w bardzo dobrym stanie, (85' to byla VFa) ceny na allegro stoja od 4500-6500 sprawnych sprzetow gotowych do jazdy i nie liczy sie wiek motocykla tylko jego zadbanie tak wiec 22 nie robi swojego nie robmy z tego reguły i mysle ze wiekszosc uzytkownikow 21 letnich VFRek sie ze mna zgodzi precz z dyskryminacja:)

ale spoko...ja tu nie dyskryminuję starych sprzętów..to juz sobie sam dopowiedziałeś...

sama miałam 3 lata temu cb400 z 85 roku - bardzo zadbana dzida...bardzo miło wspominam, wierzę Wiktor ,że Twoja dzida jest równiez igiełką - tak jak piszesz...ale ja nie to miałam na mysli - żle odczytałes ...wiem,ze często stare =jare, ...jak to Jim Morrison śpiewał " 'She was a princess ,
Queen of the Highway ........'
po prostu w sprzęcie 20 -to, 10-cio letnim ma prawo byc cos nie tak - tyle.
poza tym kwestia rynku,który sie stał bardzo konkurencyjny.

- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
niestety zdjec nie zrobilem ale jak odkrecilem 4 srubki ujzalem starszna rzecZ:O cale to ustrojstwo bylo poklejone jakas gumą prawdopodobnie do uszczelnienia przewodu ale bylo to zrobione "na odwal sie" zdjalem cala ta gume a tam kilo jakiegos syfu brudu i cholera wie co jeszcze
wyczyscilem papierkiem sciernym wszystko dzisiaj ebde to silikonowal i zakladał....ale skad tyle syfu w baku bylo? przeciez nie tankuje piasku z piaskownicy do baq 

- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ty może nie ale nie wiadomo co tankował Twój poprzednik. Poza tym mógł lać z kanistrów itp. a tam sie różne rzeczy potrafią znaleźć łącznie z farbą rdzą i innym shitem. Poza tym przy tankowaniu się różne ustrojstwo osadza chociażby kurz wystarczy, jakiś piasek w powietrzy jak mówisz i masz efekt. Wszystko na dno a później do kranika i przewodów.WiktorVFR pisze:przecież nie tankuje piasku z piaskownicy do baq
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Mogl poprostu rowniez tankowac na Orlenie gdzie maja czesto problemy z dostawa paliwa i leja caly ten mul z dna.DIDI pisze:Ty może nie ale nie wiadomo co tankował Twój poprzednik. Poza tym mógł lać z kanistrów itp. a tam sie różne rzeczy potrafią znaleźć łącznie z farbą rdzą i innym shitem. Poza tym przy tankowaniu się różne ustrojstwo osadza chociażby kurz wystarczy, jakiś piasek w powietrzy jak mówisz i masz efekt. Wszystko na dno a później do kranika i przewodów.WiktorVFR pisze:przecież nie tankuje piasku z piaskownicy do baq
A Rh POSITIVE