Kolegi prośba...."Proszę Was o pomoc dla mojej siostry
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
proponuje dopisywac vfr-oc w tytule przelewu, Madzix pewnie juz to zrobilas 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
nie szkodzi, zreszta czy to wazne...wazna jest pomoc...róbta jak chceta 

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Przelewa z nick'iem puściłem... ale nie o tym. Otóż, gdyby ktoś spóźnialski był i dostarczył rzeczy do Gniazda po odjeździe morsa, to nie ma problemu. 23.12 (Niedziela) jadę do Olsztyna i mogę zabrać jakieś rzeczy i podrzucić do Kętrzyna. Co prawda nie dysponuję zbyt dużą ilością miejsca bo ruszam na tydzień z rodzinką, ale zawsze coś się wykombinuje.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
no moje tez polecialo, mam ciuszki dla dzieciaków, bracki pewnie też przyjedzie to powybieraja....chyba zdam sie na jakiegoś DHLa w tygodniu...
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
witam
tez zrobilem przelew ze swojej strony pragne im zyczyc powodzienia i zlozyc ubolewania.mam pewien pomysl...moze bytak zorganizowac jakis koncert charytatywny na rzecz siostry marka?kazdy wchodzacy daje jakas cegielke na ten cel.moze to byl by bodry pomysl napewno pare groszy wpadnie
tez zrobilem przelew ze swojej strony pragne im zyczyc powodzienia i zlozyc ubolewania.mam pewien pomysl...moze bytak zorganizowac jakis koncert charytatywny na rzecz siostry marka?kazdy wchodzacy daje jakas cegielke na ten cel.moze to byl by bodry pomysl napewno pare groszy wpadnie
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
Witam wszystkich.Nie wiem po prostu co powiedzieć.Własnie odebrałem paczki od Wasyla i Jacka. Kochani jestescie WIELCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słowa tego nie wyrażą ,moja siostra jutro znowu sie popłacze.Dzisiaj jej dałem kolejne przelewy,miała łzy w oczach i kazała juz przestać
Słuchajcie ,powiem Wam na czym stoimy.Mamy juz wszystko ,na prawdę.Ciuszków dla dzieciaczków jest mnóstwo ,rzeczy codziennego użytku też dostaliśmy ,reszte kupiłem za uzbierane pieniążki.Teraz tylko szuklamy mieszkanka do wynajecia dopóki nie ruszy sie z odbudową domu .Na szczescie Monika straciła tylko dom ,prace ma nadal.Juz powoli wracają do normalnego życia ,jeśli to tak można nazwać.
Tak więc bardzo bym prosił o zamkniecie tego tematu .
Jeszcze raz chciałbym wszystkim podziekować ,nie bede każdemu z osobna ,bo dużo Was było,bardzo dużo.Nie spodziewałem sie,że mogę liczyć na ludzi mi nie znanych osobiscie.Jednak motocykliści to jedna wielka rodzina.Zawsze to wiedziałem.
BARDZO WAM DZIEKUJEMY ..... JA , MONIKA I JEJ RODZINA !!!!!!!!!!!!
Wesołych świąt i szczesliwego nowego roku.
p.s.
Mam ochote Was wszystkich uściskać ,dziekuje.

Słuchajcie ,powiem Wam na czym stoimy.Mamy juz wszystko ,na prawdę.Ciuszków dla dzieciaczków jest mnóstwo ,rzeczy codziennego użytku też dostaliśmy ,reszte kupiłem za uzbierane pieniążki.Teraz tylko szuklamy mieszkanka do wynajecia dopóki nie ruszy sie z odbudową domu .Na szczescie Monika straciła tylko dom ,prace ma nadal.Juz powoli wracają do normalnego życia ,jeśli to tak można nazwać.
Tak więc bardzo bym prosił o zamkniecie tego tematu .
Jeszcze raz chciałbym wszystkim podziekować ,nie bede każdemu z osobna ,bo dużo Was było,bardzo dużo.Nie spodziewałem sie,że mogę liczyć na ludzi mi nie znanych osobiscie.Jednak motocykliści to jedna wielka rodzina.Zawsze to wiedziałem.
BARDZO WAM DZIEKUJEMY ..... JA , MONIKA I JEJ RODZINA !!!!!!!!!!!!
Wesołych świąt i szczesliwego nowego roku.
p.s.
Mam ochote Was wszystkich uściskać ,dziekuje.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Marku ale to Nasza rola
oby wszystko było w porządku, mówiłem że dojadą bracie 
pozdrowienia dla całej rodziny, mamy nadzieję, że święta spędzą milutko i w cieple

pozdrowienia dla całej rodziny, mamy nadzieję, że święta spędzą milutko i w cieple