w sumie nie mam parcia na zmianę sprzęta - to raczej chęć spróbowania czegoś innego
w zeszłym roku vfr-ką zrobiłęm ok. 2,5kkm i pewnie więcej potencjalnym "następcą" w przyszłym sezonie nie zrobię

Usterek zero kosz nie klepie jedynie napinacz wymieniony a mam 96000 nalotubez zadnego grzebania. Wygoda??? mega,choć podnóżki troszku wyżej niż w VFR Fi ale na moje aż 175cm jest ok tylko wycofać pod krawężniczek czy cuś troszku brakuje ze 3 cm co by lżej byłokonrad1f pisze: ↑wt 30 sty 2018, 19:42pytanko do posiadaczy cbr1100xx - jakich typowych usterek można się spodziewać, na co zwrócić uwagę szczególnie w przypadku tego modelu?
coś ludzie piszą o napinaczu łańcucha rozrządu, klepiącym koszu sprzegłowym (standard w hondach po ok.50kkm), regulatorze napięcia - co ewentualnie jeszcze?
jak z wygodą przy mizernym wzroście?

Trochę jak Bury sprzedaje już 3 lata
 Trochę jak Bury sprzedaje już 3 lata  )) Trudno podjąć decyzję o rozstaniu w tym przypadku. Poniekąd pewnie cena też ma znaczenie (nie ma się co oszukiwać) bo człowiek posiadający Iksa i znający ten motocykl i jego możliwości spojrzy na allegro i zobaczy ze można iksa wyhaczyć w cenie jakiejś np.CBF600 czy tym podobne to sobie mówi co?! to zostaje przy swoim przecież w sumie mi to nic nie brakuje!;)
)) Trudno podjąć decyzję o rozstaniu w tym przypadku. Poniekąd pewnie cena też ma znaczenie (nie ma się co oszukiwać) bo człowiek posiadający Iksa i znający ten motocykl i jego możliwości spojrzy na allegro i zobaczy ze można iksa wyhaczyć w cenie jakiejś np.CBF600 czy tym podobne to sobie mówi co?! to zostaje przy swoim przecież w sumie mi to nic nie brakuje!;)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości