POZYTYWNIE :)
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Wróciłem bezpiecznie z urlopu - wileki pozytyw (ponad 2000 km nakręcone .... ale puszką
)
Wczoraj w jakies kilka sekund zarobiłem 300-400 zł - zajebiście wielki pozytyw
(na wisłostradzie chcieli zrobić ze mnie gwiazdę TVNTurbo - ale się nie dałem, chyba mam juz uczulenie na wideoradary). Uwaga na nową srebrną Vectrę z ciemnymi szybami 

Wczoraj w jakies kilka sekund zarobiłem 300-400 zł - zajebiście wielki pozytyw

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A Ja zajebiście pozytywnie chce wygadać wypaplać że odwiedzilismy sir Morsa z Wasylem i Oczkiem w końcu się spotklaismy i poznalismy, bardzo sie z tego ciesze Szakunec ! Morsie i dzieki za mile przyjecie, co brać motobraci to brać, a tak pozytywny był wypad i zajebiscie jak dla mnie szybki, że spijam kolejne piwko, a troche ich tu mam !!
:D pozytywnie chlała mi też VFRa dzika z niej bestia !! wir w baku kurna mać, ale winkle po 180 to był mój pierwszy raz i musze powiedziec że mi mało
POZYTYWNIE jak cholera ludzie pozytywnie żyć

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Cali i zdrowi wrociliśmy z Yarem z Alp!! Bylo zajebiście, w ciągu paru dni nakręcilśmy ponad 3500 km, piękne widoki, jeszcze fajniejsze winkle, sprzety spisaly sie po mistrzowsku, oby więcej takich przeżyc!! Wielki pozytyw!! Wieksza relacje z wypadu zdamy wkrotce... Yaro, dzieki za pomysl i organizacje wyjadu!!
Ostatnio zmieniony śr 05 wrz 2007, 23:36 przez Mundek, łącznie zmieniany 2 razy.
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))