Ogromna prośba o pomoc!

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Ogromna prośba o pomoc!

Post autor: Joaśka » ndz 17 sie 2014, 14:47

WITAM!
Zwracam się do Wszystkich z ogromną prośbą. Z powodu stosowania od ponad 10 lat sterydów rozwinęła się u mnie zaćma. Czy ktoś wie gdzie najkrócej czeka się na operację zaćmy na NFZ? W Lublinie zapisano mnie rok temu na 2016 rok - jestem 2134 w kolejce.Jeśli ktoś zrezygnuje to będę bliżej.Lekarka powiedziała,że wskazane jest zrobić porządek z okiem w miarę szybko ze względu na to,że lewe oko praktycznie nie funkcjonuje. Po takim zabiegu chociaż jedno oko będę miała sprawne.
Pytałam w innych miejscach ale wszędzie są 2-3 lata oczekiwania. Nawet pisma do NFZ o przyspieszenie zabiegu- ze względu na postępującą chorobę- nic nie dały.
Może macie kogoś kto spotkał się z tym problemem?
Prywatnie mogę mieć ten zabieg w ciągu miesiąca. Ale 2000 zł za naprawę jednego oka to dla mnie kwota nie do zdobycia.
Stąd moja prośba.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam --- Joaśka :D
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

ODPOWIEDZ