Ogromna prośba o pomoc!
- PBWroc
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
Re: Ogromna prośba o pomoc!
No i co ludziska??? Pomagamy koleżance ??? Kasa wysłana czy tylko blaaa, blaaa , blaaa.
Kilkanaście osób bo kilkanaście złotych miesięcznie i dziewczyna ma lżej przy kasie w aptece.
Albo inaczej, ja zrezygnowałem z 1/2 dnia za paliwo na torze i równowartość wysyłam do Aśki!
Kto idzie w moje ślady ??
Kilkanaście osób bo kilkanaście złotych miesięcznie i dziewczyna ma lżej przy kasie w aptece.
Albo inaczej, ja zrezygnowałem z 1/2 dnia za paliwo na torze i równowartość wysyłam do Aśki!
Kto idzie w moje ślady ??
Z laskami jest odwrotnie niż z VTEC-iem - im mniej wałków tym lepiej
Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent
Prędkość moim przyjacielem - przyjaźni nie wykorzystuj nadmiernie
Prędkość nie zabija tylko nagłe zatrzymanie ...
Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent
Prędkość moim przyjacielem - przyjaźni nie wykorzystuj nadmiernie
Prędkość nie zabija tylko nagłe zatrzymanie ...
- Pablopbs
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: lubelskie
Ja również zrezygnowałem z połowy baku na rzecz Aśki, kto może niech wyśle cokolwiek 

Póki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
ja również wysyłam co miesiąc, niekoniecznie trzeba o tym pisać ale pomoc jest 

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Moje pisanie ,że dziękuję,że nie wiem co napisać jest oklepane.Ale rzeczywiście nie wiem co napisać!
Siedzę przy klawiaturze i jak zwykle nie brakuje mi słów żeby się wypowiedzieć, tak teraz mam "dziurę ozonową".
Wasze fundusze nie zmarnują się bo są już w aptece. Kupiłam jeszcze kwiat- aloes, którego żel z liści świetnie goi rany. Ponieważ nie mam czucia w stopach, to te rany są gorsze do wyleczenia.
Wiecie co jest plusem w tej ,całej skomplikowanej sytuacji!
Odrosły mi kręcone włosy! Wcześniej miałam proste ,a teraz jak pudelek.
Postanowiłam też ,że podzielę się lekami z osobą,która choruje na podobną chorobę. Chociaż to tylko kilka opakowań.
Kochani!
Jeśli ja będę mogła komuś, w czymś pomóc postaram się zrewanżować.
Pozdrawiam--- Joaśka
Moje pisanie ,że dziękuję,że nie wiem co napisać jest oklepane.Ale rzeczywiście nie wiem co napisać!
Siedzę przy klawiaturze i jak zwykle nie brakuje mi słów żeby się wypowiedzieć, tak teraz mam "dziurę ozonową".
Wasze fundusze nie zmarnują się bo są już w aptece. Kupiłam jeszcze kwiat- aloes, którego żel z liści świetnie goi rany. Ponieważ nie mam czucia w stopach, to te rany są gorsze do wyleczenia.
Wiecie co jest plusem w tej ,całej skomplikowanej sytuacji!
Odrosły mi kręcone włosy! Wcześniej miałam proste ,a teraz jak pudelek.
Postanowiłam też ,że podzielę się lekami z osobą,która choruje na podobną chorobę. Chociaż to tylko kilka opakowań.
Kochani!
Jeśli ja będę mogła komuś, w czymś pomóc postaram się zrewanżować.
Pozdrawiam--- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- -patrick-
- zadomowiony
- województwo: wielkopolskie
i ode mnie będzie wychodzić zlecenie stałe dopóki będę mógł - właśnie ustawiam. 
bądź dzielna!
wstyd, że mieszkamy w takim kraju gdzie ludziom chorym i najbardziej potrzebującym pomocy zwyczajnie, bez skrupułów się odmawia...dlaczego nigdy nie brakuje pieniędzy na wypłaty, premie, diety itp. dla polityków?!
530zł... skandal...
chory kraj...

bądź dzielna!
wstyd, że mieszkamy w takim kraju gdzie ludziom chorym i najbardziej potrzebującym pomocy zwyczajnie, bez skrupułów się odmawia...dlaczego nigdy nie brakuje pieniędzy na wypłaty, premie, diety itp. dla polityków?!
530zł... skandal...
chory kraj...
- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
WITAM!emils pisze:ja również wysyłam co miesiąc, niekoniecznie trzeba o tym pisać ale pomoc jest
Nawet nie wiesz Emils ile ta pomoc dla mnie znaczy!
PBWroc ! Pomagają mi ludkowie i -zupełnie jak ja kiedyś - nie wymagają żeby ciągle i przy każdej okazji mówić "dziękuję".
Teraz moja wizyta w aptece jest" owocna" tzn wynoszę siatkę leków i mam co jeść na cały dzień.Wyglądam z tymi siatami jak zaopatrzeniowiec. I czuję się jak w "Seksmisji" - to różowe to nawet smaczne , a to białe ujdzie.

Jest mi tylko przykro,że nikt mnie nie chce zatrudnić. To strasznie dołuje.
Podsumowując moje wywody, chcę napisać,że przetrwanie tego miesiąca z Waszą pomocą było łatwiejsze! Co dalej? Czas pokaże.
Może kiedyś wynajdą coś cudownego na tą i inne choroby.
Ważne ,że chociaż można złagodzić objawy.
Pozdrawiam --- Joaśka

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Joasiu życzę Ci dużo dużo zdrówka, oby było tylko lepiej 
ps: wsparcie poszło
buuuuziaki

ps: wsparcie poszło

Moczynos w futrze model 2016 help
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
Joaśka pisze:WITAM!emils pisze:ja również wysyłam co miesiąc, niekoniecznie trzeba o tym pisać ale pomoc jest
Nawet nie wiesz Emils ile ta pomoc dla mnie znaczy!
I o to właśnie chodzi, a ja się cieszę, że mogę pomóc

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Bardzo Panstwa przepraszam, ze podbijam ale tutaj chodzi o życie, o godne życie Joasi. Wystarczy parę złotych miesięcznie, cyklicznie a Joasia będzie miała na leki które pomagają jej żyć...
Bardzo proszę, życie jest przewrotne, jutro to my możemy potzrebowac pomocy....
Bardzo proszę, życie jest przewrotne, jutro to my możemy potzrebowac pomocy....
Moczynos w futrze model 2016 help
- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
WITAM!
Powiem Wam,że nawet mając takie problemy jak ja, a jednocześnie takich ludzi jak WY wokół siebie nawet bolące stawy są niczym.
No i wszystko staje się bardziej kolorowe. Zaczęłam widzieć te kolory!
Zrobiłam być może głupią rzecz ale kupując leki usłyszałam starszą Panią przy sąsiednim okienku,która podobnie jak ja rezygnowała w części leków wypisanych na recepcie.
Podeszłam do niej zapytałam czy nie ma mi za złe mojego zachowania i po uzyskaniu informacji ile kosztują leki ,których nie może odebrać zapłaciłam za nie. Gęba mi się radowała,że hej!
Jakbym milion w Totka wygrała!
Widzicie ,jak potraficie "uskrzydlić" człowieka.
Red Bull to pikuś.
Pozdrawiam --- Joaśka
Powiem Wam,że nawet mając takie problemy jak ja, a jednocześnie takich ludzi jak WY wokół siebie nawet bolące stawy są niczym.
No i wszystko staje się bardziej kolorowe. Zaczęłam widzieć te kolory!
Zrobiłam być może głupią rzecz ale kupując leki usłyszałam starszą Panią przy sąsiednim okienku,która podobnie jak ja rezygnowała w części leków wypisanych na recepcie.
Podeszłam do niej zapytałam czy nie ma mi za złe mojego zachowania i po uzyskaniu informacji ile kosztują leki ,których nie może odebrać zapłaciłam za nie. Gęba mi się radowała,że hej!
Jakbym milion w Totka wygrała!
Widzicie ,jak potraficie "uskrzydlić" człowieka.

Pozdrawiam --- Joaśka
- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
WITAM!
Czy możecie mi napisać jaki nick na Forum VFR ma Andrzej Skóra?
Czasem znamy się tylko po "ksywkach" i stąd moje pytanie.
Pozdrawiam --- Joaśka
Czy możecie mi napisać jaki nick na Forum VFR ma Andrzej Skóra?
Czasem znamy się tylko po "ksywkach" i stąd moje pytanie.
Pozdrawiam --- Joaśka