Jak obalić system. Realny plan działania.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Re: Jak obalić system. Realny plan działania.

Post autor: Diego » śr 02 kwie 2014, 20:58

Krzychu ma rację,yebie mnie to kto jest z jakiej partii i z kim sypia dopóki nie dobiera sie do mojej doopy. Określenie "polaczków" obraża mnie i wielu podobnych do mnie,którzy stracili cześć swoich przodków,którzy umierając wołali niech żyje Polska.
Są jeszcze ludzie dla których Polska coś znaczy.
Na lewym ramieniu mam Naszą flagę a na prawym...... :biggrin
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu

Awatar użytkownika
Pablopbs
teksciarz
teksciarz
Imię: Paweł
województwo: lubelskie

Post autor: Pablopbs » śr 02 kwie 2014, 22:31

VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie, mi akurat słowo "polaczek" kojarzy się z osobą, która wiecznie narzeka, a niczego nie próbuje zmienić, stereotyp Polaka, jeśli kogoś tym określeniem obraziłem to biję się w pierś, może w moim regionie inaczej jest to odbierane, ale brakuje też chyba co niektórym trochę zdystansowania ;)
Póki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof

Post autor: VFRKrzysztof » śr 02 kwie 2014, 23:28

Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.
The best is yet to come! :-)

Awatar użytkownika
smukly
Imię: Grzegorz
województwo: poza granicą Polski

Post autor: smukly » czw 03 kwie 2014, 01:41

No tak...hm...w takich momentach tylko sie potwierdza ,że dobrze zrobiłem....... :cry: no comment Panowie... :oops:
Nie wiem , nie umiem , nie znam się...zarobiony jestem...

Awatar użytkownika
emils
pisarz
pisarz
Imię: Emil

Post autor: emils » czw 03 kwie 2014, 06:54

VFRKrzysztof pisze:
A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.
Albo pomyliłeś 1 kwietnia z drugim kwietnia albo bierz pół
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"

Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
radomki
teksciarz
teksciarz
Imię: Krystian
województwo: dolnośląskie

Post autor: radomki » czw 03 kwie 2014, 07:25

VFRKrzysztof pisze:
Czy Ty przypadkiem w robocie nie dostałeś czymś w łepetyne

Awatar użytkownika
pieszczoch
teksciarz
teksciarz
Imię: Michał

Post autor: pieszczoch » czw 03 kwie 2014, 08:38

VFRKrzysztof pisze:Kolego, wyślij mi na priv imię, nazwisko i adres, a ja złożę we właściwej prokuraturze zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z Art. 133 KK. No dawaj!
Nie strasz nie strasz bo się ... no :D
Każdy ma swoje poglady polityczne i jakiekolwiek inne. A temat polityki to raczej nie temat na takie forum. Panowie bez spiny:)
VFR 750 RC24 - była
VFR 750 RC36II - była
VFR 800FI - jest
XX - będzie następny :)

Awatar użytkownika
magik
klepacz
klepacz
Imię: Mathias
województwo: śląskie

Post autor: magik » czw 03 kwie 2014, 08:40

VFRKrzysztof pisze:
skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż to co zażywasz chyba Ci szkodzi :P

Chyba, że faktycznie jesteś typowym "polaczkiem" który ma wszystko w dupie byle by mieć spokój, nie robić nic, i ożreć się do nieprzytomności. Ja po części się też do "polaczków" zaliczam bo nie mam kałacha żeby zrobić porządek z tym syfem, w związku z czym potulnie spuszczam głowę w dół i daje się jeba..... w 4litery, ale przynajmniej mam tego świadomość. Szkoda tylko, że
Diego pisze:stracili cześć swoich przodków,którzy umierając wołali niech żyje Polska.
Pewnie gdyby wiedzieli jaki syf to sprowadzi na ich ukochany kraj, jak świnie przy korycie, szargaja ich pamięć i pojęcie "patriotyzm".
Diego pisze:Na lewym ramieniu mam Naszą flagę a na prawym...... :biggrin
Podziwiam Cie, że utożsamiasz się z tym syfem, złodziejstwem i wszechobecną głupotą. Ja tam się nie wierze w ten padół i jakby co będę spieprzał do rumunii jak nasz rząd :P w 39. Sorry, ale więcej dla mnie niż "mój" kraj zrobił Zanzibar, i to jego flagę mogę nosić. Tak więcej...... nie okrada mnie w żaden sposób, nie pozbawia mnie marzeń o godziwej płacy i normalnej płacy, gdzie starczyło by czasu i pieniędzy na rodzinę, dom, czy pasję motocyklową.

PS Na koniec chciałem jeszcze koledze Krzysztofowi powiedzieć, że wszyscy jesteśmy "polaczkami", bo każdy sobie rzepkę skrobie i daj chłopie spokój z jakimiś zawiadomieniami po spinasz się jak dziewica przed pierwszym razem, a potem dziwisz się, że boli. Nie chcesz być nazywany "polaczkiem"?? to zrób coś zorganizuj majdan w warszawie zacznij działać, żeby było lepiej, a nie po sadach się chcesz włóczyć pokazując jaki to kozak z Ciebie i jak dbasz o polskę. Pokazówka taka jak naszych władz przez 25lat - zielona wyspa, dobrobyt, miód i mleko, ziemia obiecana, a tymczasem za plecami majątek na który pracowały pokolenia został rozsprzedany do prywatnych rąk Pana GasiPsa i jemu podobnych. W miejscach gdzie były zakłady, huty, kopalnie są "galerie" handlowe twu..... zwykłe markety bo z kultura to nic wspólnego nie ma, a sprzedają syf z chin.

Dobra dość tego trza zarobić na chleb i na wachę do moto, a tu temat rzeka i nikt nie ma żadnego rozsądnego pomysłu by cokolwiek zmienić na plus, bo nowe twarze przy korycie nie zmienią nic.

Awatar użytkownika
Pablopbs
teksciarz
teksciarz

Post autor: Pablopbs » czw 03 kwie 2014, 09:50

VFRKrzysztof pisze:
Udało Ci się mnie ośmieszyć, brawo. Trochę bez sensu prowadzić tą polemikę, bo Ty na pewno jesteś wzorem patriotycznego Polaka, Twoje wypowiedzi zawsze są zgodne z etyką i nie dorastam Ci do pięt by z Tobą dyskutować.

A jeśli już prokuratorem straszysz to:

Art. 226, § 3 KK stanowi:
Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Z tematu "Równi i równiejsi --> Policja"
VFRKrzysztof pisze:To jest patologiczny system, kiedy zdrowy facet przed czterdziestką może pójść na emeryturę i ten patologiczny system przyciąga patologiczne jednostki. Niedawno odmówiłem przyjęcia mandatu, bo pały zachowywały się jak bandyci, a nie jak stróże prawa. Kłamali i próbowali mnie zastraszać. W sądzie pewnie przegram, bo z odpowiedzi na skargę wiem, że sprytnie mataczą i zniszczyli dowody, a sądy zwykle stają po stronie tych typów. Ale walczyć trzeba.
Dajcie mi człowieka, a znajdzie się paragraf ;)

A kretynem nie jestem i obcej osobie nie będę swoich danych wysyłał, jeśli ktoś kogoś chce znaleźć to i bez danych da się to zrobić jak już obaj wspomnieliśmy w drugim temacie.

Pozostałą część forum zapraszam do dalszej dyskusji NA TEMAT :)

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek

Post autor: Gacol » sob 05 kwie 2014, 19:26

A mnie działa na nerwy to że jesteśmy jedną grupą ludzi. Poniekąd uważałem że pewnego rodzaju rodziną i takie rzeczy? W Białej już był pokaż jak to sie" dogadujemy". Zejdzmy na ziemie no jeszcze sie zacznijcie po sądach gonić to naprawde chyba sie tu coś mocno powałiło. Nie ważne kim jesteś. Górnikiem czy posłem tutaj jesteś równy. Mam nadzieje że VFRKrzysztof sobie choć troche żartuje.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
puzon
klepacz
klepacz
Imię: Piotr
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: puzon » ndz 06 kwie 2014, 01:23

Diego pisze:Krzychu ma rację,yebie mnie to kto jest z jakiej partii i z kim sypia dopóki nie dobiera sie do mojej doopy. Określenie "polaczków" obraża mnie i wielu podobnych do mnie,którzy stracili cześć swoich przodków,którzy umierając wołali niech żyje Polska.
Są jeszcze ludzie dla których Polska coś znaczy.
Podpisuję się pod tym jak najbardziej.
Polityką przestałem się interesować kiedy Andrzej Zbigniew Lepper został wicepremierem do tego czasu wszystko jakoś tolerowałem. Życie nauczyło mnie żeby "robić swoje" jak najlepiej i nie oglądać się na polityków bo oni nie poprawią jakości mojego życia bez względu na opcję. Nie chce mi się więcej pisać.

luktoy
bywalec
bywalec
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: luktoy » ndz 06 kwie 2014, 11:05

puzon pisze: Życie nauczyło mnie żeby "robić swoje" jak najlepiej i nie oglądać się na polityków bo oni nie poprawią jakości mojego życia bez względu na opcję. Nie chce mi się więcej pisać.
Howgh !

Awatar użytkownika
Pablopbs
teksciarz
teksciarz

Post autor: Pablopbs » ndz 06 kwie 2014, 14:19

Macie rację, ale dopóki otwarcie dajemy sobie wiercić dziurę w dupie to nasza maszyneria będzie to wykorzystywać co raz bardziej. Każdy ma swój łeb i nie trzeba tego tłumaczyć, mnie osobiście polityka również nie kręci i staram się w to nie mieszać, ale jeśli można zrobić cokolwiek to czemu tego nie zrobić. Na tym właśnie polega problem, na Ukrainie też nikt nie podejrzewał że coś się zmieni.

DOBRA, Polska a Ukraina to całkiem co innego politycznie i gospodarczo, ale jeśli ktoś by się nie wk*&rwił i nie zaczął tematu to nadal nic by się nie ruszyło.

Na prawdę jestem świadom tego, że to trochę walka z wiatrakami i jak puzon wspomniałeś każdy sobie rzepkę skrobie, tylko że problem polega na tym, że co raz mniej mamy tej rzepki, a od kilku ładnych lat dajemy się jawnie jeb*ć w dupę i tylko .q.w. pod nosem, bo podatki co raz większe, a jak pójdziesz na swoje to cię zagryzą.

I te teksty dojrzałych ludzi na poziomie gimbazy pod tytułem "nie podoba ci sie to wypie^%#aj za granicę".

A emerytura ci z nieba spadnie.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek

Post autor: Gacol » ndz 06 kwie 2014, 14:37

Co do emerytury ja mam umowe zlecenieca swoje odkładam na konto, Jest to na 100% pewniejsze niż podupadający zus.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

ODPOWIEDZ