Są jeszcze ludzie dla których Polska coś znaczy.
Na lewym ramieniu mam Naszą flagę a na prawym......

A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
Albo pomyliłeś 1 kwietnia z drugim kwietnia albo bierz półVFRKrzysztof pisze:A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
Czy Ty przypadkiem w robocie nie dostałeś czymś w łepetyneVFRKrzysztof pisze:A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
Nie strasz nie strasz bo się ... noVFRKrzysztof pisze:Kolego, wyślij mi na priv imię, nazwisko i adres, a ja złożę we właściwej prokuraturze zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z Art. 133 KK. No dawaj!
skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż to co zażywasz chyba Ci szkodziVFRKrzysztof pisze:A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
Pewnie gdyby wiedzieli jaki syf to sprowadzi na ich ukochany kraj, jak świnie przy korycie, szargaja ich pamięć i pojęcie "patriotyzm".Diego pisze:stracili cześć swoich przodków,którzy umierając wołali niech żyje Polska.
Podziwiam Cie, że utożsamiasz się z tym syfem, złodziejstwem i wszechobecną głupotą. Ja tam się nie wierze w ten padół i jakby co będę spieprzał do rumunii jak nasz rządDiego pisze:Na lewym ramieniu mam Naszą flagę a na prawym......![]()
Udało Ci się mnie ośmieszyć, brawo. Trochę bez sensu prowadzić tą polemikę, bo Ty na pewno jesteś wzorem patriotycznego Polaka, Twoje wypowiedzi zawsze są zgodne z etyką i nie dorastam Ci do pięt by z Tobą dyskutować.VFRKrzysztof pisze:A jednak nie masz jaj. Chowasz się za nickiem i radzisz mi, co mam zrobić, ale nazwiska i adresu mi nie wysłałeś. Region niczego nie tłumaczy. Ja pochodzę ze wschodniej Polski, w Lubartowie mam bliską rodzinę i nikt tam o Polakach nie mówi polaczki. Nikt w Europie, a w szczególności w Polsce nie powinien używać tego słowa. Głupawym uśmieszkiem nie wywiniesz się od odpowiedzialności za to, co napisałeś. Prokurator Cię znajdzie.Pablopbs pisze:VFRKrzysztof faktycznie zluzuj chłopie
Z tematu "Równi i równiejsi --> Policja"Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Dajcie mi człowieka, a znajdzie się paragrafVFRKrzysztof pisze:To jest patologiczny system, kiedy zdrowy facet przed czterdziestką może pójść na emeryturę i ten patologiczny system przyciąga patologiczne jednostki. Niedawno odmówiłem przyjęcia mandatu, bo pały zachowywały się jak bandyci, a nie jak stróże prawa. Kłamali i próbowali mnie zastraszać. W sądzie pewnie przegram, bo z odpowiedzi na skargę wiem, że sprytnie mataczą i zniszczyli dowody, a sądy zwykle stają po stronie tych typów. Ale walczyć trzeba.
Podpisuję się pod tym jak najbardziej.Diego pisze:Krzychu ma rację,yebie mnie to kto jest z jakiej partii i z kim sypia dopóki nie dobiera sie do mojej doopy. Określenie "polaczków" obraża mnie i wielu podobnych do mnie,którzy stracili cześć swoich przodków,którzy umierając wołali niech żyje Polska.
Są jeszcze ludzie dla których Polska coś znaczy.
Howgh !puzon pisze: Życie nauczyło mnie żeby "robić swoje" jak najlepiej i nie oglądać się na polityków bo oni nie poprawią jakości mojego życia bez względu na opcję. Nie chce mi się więcej pisać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości