Policz ile czasu minęło od Twego wyklucia do Białej 2013. Kto by to czytałGacol pisze:Nic nie wspominał o awarii hamulcy w drodze z Białej??![]()

Policz ile czasu minęło od Twego wyklucia do Białej 2013. Kto by to czytałGacol pisze:Nic nie wspominał o awarii hamulcy w drodze z Białej??![]()
konieshno vse budet horosho) my cdelaem tam to, chto hetman Zholkewskiy v 1610 godu)) Putin budet kak car Shuyskiy na kolenah pered namimozek pisze:A patamu, ja vizu shto Ty bez tarmazov i mnoga pizdzisz, v svajom krugu eto prikolna i kruta, no ruskije ludi oni mogut neponiat Tvoich bajerav, oni oczen obidczivyje, i gordyje, tak shto oczen nado dumqt shto i kak tam budesh govorit.
I kakimi krutymi Vy by nebyli nezabudte shto ich tam bolshe.
Ja koneshno zelaju shtoby vsio u Vas bylo horosho.
Mam nadzieje ze wszystko zrozumiales, jak nie to moge i kirilica z pc Ci jutro napisac.
Niestety dalszych losów Nadii nie znam, zerwałem wszelkie kontakty. Niestety Gacol jest jak po kwasowy "flashback" i co jakiś czas powraca i wtedy bardzo alkoholizuję się aby zapomniećMiszak pisze:Ekipa z kontraktu czeka na dalsze losy "Nadii"
Wiem wiembinio pisze:(hahahahaha Ty Puzon wiesz, ze po rusku to Ty jestes TROMBON)
Pojęcia nie mam pytaj gacola.kubatron2 pisze:puzon to jakiej narodowosci była nadia
тогда я за бас спокойен, што всио будет хорошо.puzon pisze:Mozek ja poniał ale ja tak na co dzień nie rozmawiam z ludźmi to był post prima aprilisowy![]()
Puzon, nie wierz tej pierzastej coorvie, ona się ze wszystkimi sypie jak choinka na 3 Króli! To nie Twoje jajko!!Arnold pisze:Puzon, w tym jajku to rozumiem Gacol się chowa?![]()
![]()
![]()
MożliweArnold pisze:Puzon, w tym jajku to rozumiem Gacol się chowa?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości