Traska Grójec-Karpacz
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
Traska Grójec-Karpacz
Panie i Panowie w piątek wyjeżdżam do Karpacza aftem z Centrum Polski czyli Grójcewa. Jeżeli ktoś coś potrzebuje przetransportować (odpada transport głazów, lodówek i innych dużych przedmiotów) to się polecam, powrót pod sztolice w niedzielę.
Traska prawdopodobnie Grójec-Rawa-Częstochowa-Katowice-Opole-Wrocek-Karpacz

- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Re: Traska Grójec-Karpacz
czyli przez swidnice, to jedz lepiej na 126km autostrady i tam zjedz na dk5 na jelenia gore, masz prosta droge przez raptem 5 wiosek.
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Wpadnij Grzegorzu ok 18-ej do mnie to podwieziesz mnie do garażuklosiewi pisze: Traska prawdopodobnie Grójec-Rawa-Częstochowa-Katowice-Opole-Wrocek-Karpacz

- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
nie lobię za bardzo tej drogi... wąska i kręta często tamtędy do mateczki faurenci jeździłem. Lecę jak najdalej się da A4 i później odbijam tak jak piszesz emiluemil pisze:czyli przez swidnice
przecie pisałem, nad gabarytów nie przewożępuzon pisze:podwieziesz mnie do garażu

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Dobre dobre zapomniałem że mam serce jak głaz. A namiot jak najbardziej jeśli będzie się Tobie chciało to może i ręcznik od Jano bo zostawiłem po ostatniej libacji. A najlepiej przywieź Jana lub innego degenerata na łikend a w niedzielę odbierzeszklosiewi pisze:przecie pisałem, nad gabarytów nie przewożę