offtop z giełdy
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
offtop z giełdy
zapodaj atrakcyjna cene jakiegos zestawu kluczy plasko oczkowych,moze sie skusze 

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- Paweł_RSL
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: śląskie
Re: [S] Nowy komplet 35cz. kluczy Torx firmy SATA 1/4 i 3/8
Witam.
Do soboty będę miał listę narzędzi, tak więc zamieszczę tylko spokojnie i trochę cierpliwości
.
Pozdrawiam
Do soboty będę miał listę narzędzi, tak więc zamieszczę tylko spokojnie i trochę cierpliwości

Pozdrawiam
- Cycek
- teksciarz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Jak byś miał klucze płaskie z grzechotką to ja jestem chętny albo jakiś fajny komplecik nasadkowych
- kiki
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Paweł_RSL komplety pochodzą od polskiego importera czy z chin? Dajesz na to jakąś gwarancję ?
- Paweł_RSL
- teksciarz
Od polskiego importera.
Nie jestem Vatowcem, ani tez nie prowadze zadnej dzialalnosci, gwarancji nie daje bo nie mam na jakiej podstawie, z kolei sam producent daje dozywotnia gwarancje na wszystkie swoje narzedzia.
Nie jestem Vatowcem, ani tez nie prowadze zadnej dzialalnosci, gwarancji nie daje bo nie mam na jakiej podstawie, z kolei sam producent daje dozywotnia gwarancje na wszystkie swoje narzedzia.
- kamil grudziadz
- klepacz
- Kontakt:
no dobra,producent daje ale jesli nie ma paragonu czy faktury to i producent nie ma podstawy do uznania reklamacji,czyli jak by byly bez gwarancji
czekam w takim razie na cennik 

- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
i się zaczyna,najlepiej za darmo z dozywotnią gwarancją i dostarcz im osobiscie he he typowi polacy co z nas za narod
VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
- Paweł_RSL
- teksciarz
O gwarancji producenta napisalem aby dalo to troche do myslenia, skoro producent nie boi sie dac dozywotniej to jest pewny jakosci swoich produktow.
bury75tcz masz u mnie piwko bo zgadzam sie z Toba w 100%. To sa typowi poduchopierdy ktorzy nawet nie sa zainteresowani kumpem ale z nudow napisac musza, poogladac, podotykac, wymietolic, a na koncu podziekowac i sobie pojsc...
Ludzie, gdybym byl sklepem to od razu duzymi literami bym napisal ze jest gwarancja. Jestem zwykla osoba fizyczna a Wy cudow oczekujecie od razu ze kpl kluczy za 150zl, pewnie z darmowa przesylka, gratisem w postaci drugiego jakiegos kpl i wlasnie dozywotnia gwarancja. -,- Ktos sie z czyms zaoferuje i zaraz musicie go atakowac.
Jesli chcecie gwarancje to zapraszam do zakupu w sklepie za inne pieniadze, ja sprzedaje tak tanio bo gwarancji nie daje, mimo ze kpl jest nowy. Nikogo nie zmuszam do kupna u mnie.
Saty uzywam intensywnie od 4 lat i ani razu sie nic nie stalo.
Pozdrawiam
bury75tcz masz u mnie piwko bo zgadzam sie z Toba w 100%. To sa typowi poduchopierdy ktorzy nawet nie sa zainteresowani kumpem ale z nudow napisac musza, poogladac, podotykac, wymietolic, a na koncu podziekowac i sobie pojsc...
Ludzie, gdybym byl sklepem to od razu duzymi literami bym napisal ze jest gwarancja. Jestem zwykla osoba fizyczna a Wy cudow oczekujecie od razu ze kpl kluczy za 150zl, pewnie z darmowa przesylka, gratisem w postaci drugiego jakiegos kpl i wlasnie dozywotnia gwarancja. -,- Ktos sie z czyms zaoferuje i zaraz musicie go atakowac.
Jesli chcecie gwarancje to zapraszam do zakupu w sklepie za inne pieniadze, ja sprzedaje tak tanio bo gwarancji nie daje, mimo ze kpl jest nowy. Nikogo nie zmuszam do kupna u mnie.
Saty uzywam intensywnie od 4 lat i ani razu sie nic nie stalo.
Pozdrawiam
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
bury75tcz i Paweł_RSL opanujcie się troszeczkę bo chyba żeście się zapędzili... Jak nie macie chęci nie musicie tutaj ani sprzedawać, ani kupować. Zadane jest proste pytanie i prostej odpowiedzi oczekuję.
Paweł_RSL piszesz o dożywotniej gwarancji w pierwszym poście a takowej gwarancji nie dajesz więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Nikt nie pisał o darmowej wysyłce, więc nie piszcie bzdur.
pozdr
kiki
Paweł_RSL piszesz o dożywotniej gwarancji w pierwszym poście a takowej gwarancji nie dajesz więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Nauczony życiem pytam się z jakiego źródła idą klucze bo nikt nie chce kupić np podróbek albo kradzionych rzeczy oszczędzając przy tym 50 zł a przy okazji łapiąc zawias za paserstwo.Paweł_RSL pisze:Samej firmy chyba nie muszę przedstawiać Dożywotnia gwarancja na klucze!
pozdr
kiki
- Paweł_RSL
- teksciarz
Akurat tutaj to Ty się rozpędziłeś, bo ja jak ja, ale nie broniąc nikogo to bury75tcz wyraził TYLKO swoją opinie/zdanie, które Tobie nie spasowało i od razu zabraniasz mu korzystania z "Giełdy" ? Generalnie po chłopskiemu powiedziałeś do nas "Wyp..." bo nie pasuje Ci to co wspólnie napisaliśmy. Żyję już trochę w tym chorym kraju i z tego co się orientuję to konstytucyjnie KAŻDY ma prawo do wyrażania swojego zdania bez szykanowania i innych z tego powodu nieprzyjemności.kiki pisze:bury75tcz i Paweł_RSL opanujcie się troszeczkę bo chyba żeście się zapędzili... Jak nie macie chęci nie musicie tutaj ani sprzedawać, ani kupować. Zadane jest proste pytanie i prostej odpowiedzi oczekuję.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem tak ponieważ SATA jako producent jest pewna jakości swoich narzędzi i na każdym opakowaniu tego producenta pisze jak byk "wieczysta gwarancja" - mam Ci zrobić zdjęcie?kiki pisze:Paweł_RSL piszesz o dożywotniej gwarancji w pierwszym poście a takowej gwarancji nie dajesz więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.Paweł_RSL pisze:Samej firmy chyba nie muszę przedstawiać Dożywotnia gwarancja na klucze!
Czy w tym momencie mam rozumieć że nazywasz mnie potencjalnym złodziejem lub oszustem bo ogłaszam się w "Giełdzie" z małym kpl. SATY ?kiki pisze:Nauczony życiem pytam się z jakiego źródła idą klucze bo nikt nie chce kupić np podróbek albo kradzionych rzeczy oszczędzając przy tym 50 zł a przy okazji łapiąc zawias za paserstwo.
O wysyłce nikt może nie pisał ale chodzi o to że Polak to taki dziwny "typ" człowieka że przyjdzie do sklepu, truje dupę godzinę, wszystko musi pomacać, sprawdzić, najlepiej jakby jeszcze był roczny okres testowy, gratisy do towaru za free aż na koniec i tak powie "Jeszcze się zastanowię" lub "Wrócę jutro". Strasznie mnie tacy ludzie wkurząją.
Giełda to nie portal aukcyjny lub targowisko, tu wystawia się Ogłoszenie/Informację o zamiarze sprzedania/kupna/zamiany. Jeśli druga strona jest zainteresowana to pisze w konkretach, jeśli nie to wychodzi i cześć.
Nie rozumie niektórych ludzi, widzi że ktoś chce coś sprzedać to od razu trzeba się go wypytać ze wszystkiego, dociekliwość na miarę Rutkowskiego a potem i tak powie bajo.
W ogłoszeniu wyraźnie napisałem:
Robisz śmietnik w temacie bo jeśli jesteś aż tak ciekawy sprzedawanego przeze mnie kompletu to zapraszam na PW, na GG, na maila. Proste? No, proste !Paweł_RSL pisze: KONTAKT:
- PW
- GG 5621834
[/center]
Kończę dalszą kłótnię bo w przeciwieństwie do Ciebie mam ważniejsze sprawy na głowie niż siedzieć przy komputerze i byle coś napisać na forum. Nudzi się to do kościoła

Admina, lub moderatora proszę o wyczyszczenie tematu, a wszystkie pytania proszę kierować na któryś z w/w sposobów, odpowiedzi także będę wysyłać na PW/Mail/GG
Pozdrawiam
- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
Mialem klucze z dożywotnią gwarancja...i zapieczoną śrubę w alufeldze. Klucz grzechotka plus 17 nakładka(mam dożywotnią gwarancję to co mi szkodzi). Strzeliły 3 nasadki. Paragon sklep....trach paragon sklep i tak jeszcze 2 razy....bez paragonu nizsza cena i tyle. Każdy bierze co widzi. Dożywotnia gwarancja a paragon stacza na rok bo blaknie więc ksero i trzymajcie razem. Sorki za off topa.
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- Roadrunner
- pisarz
- Imię: Pawelec
Chłopaki nie rozpędzajcie się za bardzo, bo paragon a gwarancja to dwie różne sprawy. Primo: oba muszą być pisemne. Duo: paragon jest dowodem zakupu a gwarancja tylko dobrowolnym wyrazem jakości ze strony producenta. Tak czy inaczej podstawą jakichkolwiek roszczeń jest paragon. A ta "dożywotnia gwarancja" to raczej slogan reklamowy których wszędzie wiele.
Konkretnie pytanie: Dajesz paragon do zakupionego kompletu? Odpowiedź tak lub nie.Paweł_RSL pisze:Paweł_RSL
http://fb.com/House-of-Customs-647011255358927
PS: naklejki klubowe -> viewtopic.php?f=79&t=19837&p=311709#p311709
PS: naklejki klubowe -> viewtopic.php?f=79&t=19837&p=311709#p311709
- kamil grudziadz
- klepacz
- Kontakt:
sam pan jestes poduchopierda karwasz twaszPaweł_RSL pisze:To sa typowi poduchopierdy

- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Jeżeli ktoś tu kogoś atakuje to Ty Pawle, i bury75.Polak musi swoje ponarzekac, a Wy od razu wzburzeni, że ktoś naskakuje. Z resztą nie wyczytałem w postach kamila grudziądz ataku, a po prostu zwrócił uwagę na pelwien fakt, poczym z resztą dodał, że nadal czeka na cennik, czyli mimo wszystko ewentualne warunki mogą mu odpowiadać, w zależności od proponowanej ceny.Paweł_RSL pisze:Ktos sie z czyms zaoferuje i zaraz musicie go atakowac
To są Ci, którzy oglądają u Ciebie, a kupują na necie. Nie jest to ładne, i staram się tak nie robić, ale tak robi 3/4 tego narodu, i niestety chyba trzeba się z tym pogodzić, że lokalne sklepy poupadają. Ockną się ludzie jak bułki będą musieli zamwiać z 2 dniowym wyprzedzeniem z piekarni z sąsiedniego miasta, bo sklepu pod blokiem już nie będzie.Paweł_RSL pisze:O wysyłce nikt może nie pisał ale chodzi o to że Polak to taki dziwny "typ" człowieka że przyjdzie do sklepu, truje dupę godzinę, wszystko musi pomacać, sprawdzić, najlepiej jakby jeszcze był roczny okres testowy, gratisy do towaru za free aż na koniec i tak powie "Jeszcze się zastanowię" lub "Wrócę jutro". Strasznie mnie tacy ludzie wkurząją.
Z pierwszego posta też wywnioskowałem, że gwarancja jest, tak jak pisze kiki.
Gwarancja producenta a wytrzymałość klucza to różna sprawa. Producent gwarantuje Ci, że w razie uszkodzenia klucza da Ci nowy, a nie, że ten, który kupiłeś wytrzyma całe Twoje życie i jeszcze wnuki będą się nim bawić.
Nie dziw się tez, że ktoś zapytał o pochodzenie kluczy, gdyż dziś chińskich podróbek wszędzie pełno, a zakupy internetowe w chinach robią już nie tylko więksi cwaniacy, ale jeszcze nie robą ich tylko ci, którzy nie zorientowali się że to całkiem proste.
Podobnie jak kamil grudziądz czekałem na cennik z kluczami płaskimi. Nie odzywałem się dopóki go nie zobaczę, żeby nie być "zawracaczem d...". Ale już sobie daruję, skoro interesują Cię tylko zdecydowani klienci.
Pzdr.
A temat rzeczywiście do oczyszczenia.
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
Re: offtop z giełdy
Paweł_RSL sprawa jest dla mnie bardzo prosta. Oburzyłeś się, że zadaje Ci pytanie i teraz rzucasz się jak dzika świnia na wybiegu. Nikt nikomu nie zabrania korzystanie z giełdy, ale jeśli nie pasują komuś zasady to droga otwarta do innych portali aukcyjnych.
pozdr
kiki
pozdr
kiki