Trajka w dieslu :) model "spawarą dookoła" :)
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Trajka w dieslu :) model "spawarą dookoła" :)
Oto kilka fotek ciekawej trajki z przemysłowym dieslem itd itp moje pierwsze wrażenie --->lekko mnie zatkało jak to zobaczyłem wiec podzielę sie z bracią vfr-kową pzdr ps jesli niewłasciwy dział to poproszę o zmiane ale trajka to samoróbka stad moj post w tym dziale. Fotki z Isle of Wight , UK pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Re: Trajka w dieslu :) model "spawarą dookoła" :)
błotniki dobre
a z tym przełożeniem to nie idzie na gumę czasem? taka zębata z tyłu to wymiata.
pomysł fajny
silnik mówisz przemysłowy, a jakaś zmiana przełożeń, skrzynia biegów? z czego co i jak, napisz coś więcej
da się to tam zarejestrować? u nas pewnie nie było by szans.
pozdr

pomysł fajny

pozdr
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Ano stało to to pod sklepem do ktorego wpadłem na mały shopping i gdybalem o tej bestii z jednym starszym angolem. To cusik jeździ(nie widziałem niestety) i jest w pełni zarejestrowane gdyż z boku widnieje plakietka z opłaconym podatkiem drogowym, czyli musi mieć przegląd i ubezpieczenie ps mi się podoba akumulator od traktora w miejscu kosza pasażera 

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
Mała uwaga ,to nie traja a zaprzęg.
Co do zarejestrowania to niedawno tak pozmieniali przepisy ,że jakiegokolwiek SAMA czy inną wydumę bez wydania fury pieniędzy ciężko będzie zarejestrować.
Dążą do tego aby zablokować jakąkolwiek inwencję twórczą .
Co do zarejestrowania to niedawno tak pozmieniali przepisy ,że jakiegokolwiek SAMA czy inną wydumę bez wydania fury pieniędzy ciężko będzie zarejestrować.
Dążą do tego aby zablokować jakąkolwiek inwencję twórczą .
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Dokładnie, 22 czerwca zmienili przepisy i nadal nikt nic nie wie. Co do kasy to nie bagatelizujmy 800 zł ma wyjśc wiecej za pojazd marki sam typ motocykl- tyle teorii.
Ja na szczęscie zdążyłem swoją traję zarejestrowac na starych zasadach, ale następną? hmm będzie trza w przyszłym roku przetrzec slad.
A co do motocykla z wóżkiem bocznym ciekawa koncepcja.
Ja na szczęscie zdążyłem swoją traję zarejestrowac na starych zasadach, ale następną? hmm będzie trza w przyszłym roku przetrzec slad.
A co do motocykla z wóżkiem bocznym ciekawa koncepcja.