Vfr pod młotek, stary jestem ... C2 nadchodzi...

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Re: Vfr pod młotek, stary jestem ... C2 nadchodzi...

Post autor: KolczyK » sob 16 mar 2013, 00:18

Diego zawsze chciałem mieć draga....więc może kiedyś jak sprawy z pracą się ustatkują ... będzie i drag...chociaż z C2 można fajnego zrobić. tata ma 60kę....będzie zadowolony :) podejrzewam, że bakcyl powróci w przyspieszonym tempie.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » sob 16 mar 2013, 22:44

zalew pisze:I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejścia
Tak tylko drażnimy się,lekko wkoorwiamy,wynosimy na piedestał VFRę ale każdy co ma dwa koła jest mile widziany.Nawet jak to Muszka mówi skootersyny.(?) :biggrin Po prostu czopersem ciężko za nami się zdanża. :lol :lol
Liczy się człowiek nie to czym śmiga.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu

Awatar użytkownika
zalew
pisarz
pisarz
Imię: Andrzej
województwo: zachodniopomorskie

Post autor: zalew » ndz 24 mar 2013, 19:05

Diego pisze:
zalew pisze:I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejścia
Tak tylko drażnimy się,lekko wkoorwiamy,wynosimy na piedestał VFRę ale każdy co ma dwa koła jest mile widziany.Nawet jak to Muszka mówi skootersyny.(?) :biggrin Po prostu czopersem ciężko za nami się zdanża. :lol :lol
Liczy się człowiek nie to czym śmiga.
OK,ja na pewno jestem odrobinę przewrażliwiony na tym punkcie.Z racji tego że osobiście zderzyłem się ze zmianą sposobu patrzenia na moją skromną osobę przez chyba dzisiaj wypada napisać 'kolegów' .Po zaskakującym jak na mnie-fakt, zakupie VFR.
Swego czasu gdy śmigałem tylko weteranem też parskałem,psioczyłem cholernie ortodoksyjnie,jednak podejrzewam że i nawet chyba wtedy kontaktów powiedzmy z 'japońskim kolegą' tylko z racji sprzęta bym nie zerwał czy coś takiego.Przez moment sądziłem że Wy tu też budujecie jakieś realne barykady :confused .
Róznie to w życiu bywa,czasem warto spróbować czegoś odmiennego z tego naszego motocyklowego tortu,chociażby dla urozmiacenia.Ja po latach mam w nosie wszelkie szufladkowanie sprzętowe i wogóle.Po prostu jazda motocyklem ma mi dawać frajdę i tyle,reszta mnie ....Ważne co człowiek ma nad dupą a nie pod nią :wink: Dzięki Diego! :pwned

Awatar użytkownika
Fryt
teksciarz
teksciarz
Imię: Krystian
województwo: pomorskie

Post autor: Fryt » pt 05 kwie 2013, 14:45

zalew pisze:No ta ja chyba jestem bardziej uniwersalny od Was.Cieszy mnie jedna i druga strona barykady.I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejścia :roll:
Ja się dołączam, miałem Choppa, Ściga, Enduro i trochę Old Shool'owych sprzętów i każdy ma swój urok! W ogóle Ci co piszą " kupię sobie jak będę stary lub na starość" chyba nigdy nie jeździli na porządnym Choppie! :twisted: (pewnie sobie biedy naskrobię :shock: :D )
Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pt 05 kwie 2013, 15:06

na głupiej Savage jest zajebiście !!!! na pustym kominie, prostej kierownicy i spacerówkach !

Awatar użytkownika
Fryt
teksciarz
teksciarz
Imię: Krystian
województwo: pomorskie

Post autor: Fryt » pt 05 kwie 2013, 20:53

KolczyK pisze:na głupiej Savage jest zajebiście !!!! na pustym kominie, prostej kierownicy i spacerówkach !
KolczyK swój człowiek!! 8)
Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: KolczyK » sob 06 kwie 2013, 00:13

Się wie, trochę lalek już przecież zajechałem :lol

ODPOWIEDZ