Vfr pod młotek, stary jestem ... C2 nadchodzi...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Re: Vfr pod młotek, stary jestem ... C2 nadchodzi...
Diego zawsze chciałem mieć draga....więc może kiedyś jak sprawy z pracą się ustatkują ... będzie i drag...chociaż z C2 można fajnego zrobić. tata ma 60kę....będzie zadowolony
podejrzewam, że bakcyl powróci w przyspieszonym tempie.

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Tak tylko drażnimy się,lekko wkoorwiamy,wynosimy na piedestał VFRę ale każdy co ma dwa koła jest mile widziany.Nawet jak to Muszka mówi skootersyny.(?)zalew pisze:I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejścia

Liczy się człowiek nie to czym śmiga.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
OK,ja na pewno jestem odrobinę przewrażliwiony na tym punkcie.Z racji tego że osobiście zderzyłem się ze zmianą sposobu patrzenia na moją skromną osobę przez chyba dzisiaj wypada napisać 'kolegów' .Po zaskakującym jak na mnie-fakt, zakupie VFR.Diego pisze:Tak tylko drażnimy się,lekko wkoorwiamy,wynosimy na piedestał VFRę ale każdy co ma dwa koła jest mile widziany.Nawet jak to Muszka mówi skootersyny.(?)zalew pisze:I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejściaPo prostu czopersem ciężko za nami się zdanża.
![]()
![]()
Liczy się człowiek nie to czym śmiga.
Swego czasu gdy śmigałem tylko weteranem też parskałem,psioczyłem cholernie ortodoksyjnie,jednak podejrzewam że i nawet chyba wtedy kontaktów powiedzmy z 'japońskim kolegą' tylko z racji sprzęta bym nie zerwał czy coś takiego.Przez moment sądziłem że Wy tu też budujecie jakieś realne barykady

Róznie to w życiu bywa,czasem warto spróbować czegoś odmiennego z tego naszego motocyklowego tortu,chociażby dla urozmiacenia.Ja po latach mam w nosie wszelkie szufladkowanie sprzętowe i wogóle.Po prostu jazda motocyklem ma mi dawać frajdę i tyle,reszta mnie ....Ważne co człowiek ma nad dupą a nie pod nią

- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Ja się dołączam, miałem Choppa, Ściga, Enduro i trochę Old Shool'owych sprzętów i każdy ma swój urok! W ogóle Ci co piszą " kupię sobie jak będę stary lub na starość" chyba nigdy nie jeździli na porządnym Choppie!zalew pisze:No ta ja chyba jestem bardziej uniwersalny od Was.Cieszy mnie jedna i druga strona barykady.I nie że tam jakieś 'chromowane buraki',kompletnie nie rozumiem takiego podejścia

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
na głupiej Savage jest zajebiście !!!! na pustym kominie, prostej kierownicy i spacerówkach !
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
KolczyK swój człowiek!!KolczyK pisze:na głupiej Savage jest zajebiście !!!! na pustym kominie, prostej kierownicy i spacerówkach !

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Się wie, trochę lalek już przecież zajechałem