INDIGLO W vfr
- Brunerns
- bywalec
- Imię: Bartosz
- województwo: małopolskie
INDIGLO W vfr
CHWALIMY SIE TO SWOJA DROGA ALE UWAZAM ZE CZYTELNOSC ORYGINALNYCH TARCZ A INDIGLO TO NIEBO A ZIEMIA NIE MUSZE WAM TLUMACZYC JAKA JEST ODLEGLOSC MIEDZY NIEMEM A ZIEMIA HEHE....
http://www.youtube.com/watch?v=v3xsdqIBf74
http://www.youtube.com/watch?v=v3xsdqIBf74
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- bywalec
- Imię: MICHAŁ
- województwo: pomorskie
Re: INDIGLO W vfr
Super. Ile cię to kosztowało?
"Ci, którzy się boją, umierają codziennie. Ci, którzy się nie boją, umierają tylko raz."
- Dann
- pisarz
- Imię: Daniel
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Kto ci to robił?
na zamówienie?
koszta?
Super efekt ja miałem wysyłac licznik od bladego by mi zrobili na zamówienie indiglo ale koleś coś zaczoł cwaniakowac z cena

A co do filmu pytanko jak podłaczyłes postojówka tylko świeca się wskazówki a jak mijania to wszystko ? jakiś schemacik?

A co do filmu pytanko jak podłaczyłes postojówka tylko świeca się wskazówki a jak mijania to wszystko ? jakiś schemacik?
- kargulo
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
ja właśnie sobie takie zamówiłem w INDIGLO, tylko mam zagwozdkę czy lepsze są z własnym podświetleniem czy same bez podświetlenia.
A jakie Ty montowałes z czy bez podświetlenia ???
A jakie Ty montowałes z czy bez podświetlenia ???
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
Bardzo fajny pomysł i wykonanie.Na pewno nikt takiego licznika nie ma. 

Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Brunerns badz dobry ziom i napisz jak takie cudo zrobic.bo wyglada mega kozacko 

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
Ja widziałem to na allegro. Gość za 100zł daje tarcze indiglo właśnie, ale nikt wcześniej tego nie miał więc ja sie nie zdecydowałem. Teraz widze, że jednak chyba wezmę...
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
-
- teksciarz
- Kontakt:
Tez posiadam te tarcze w Indiglo.Powiem szczerze ze rewelka.W nocy to wyglada pieknie.Koszta ok 200 zl z przesylka.
- Brunerns
- bywalec
jak kolega wyżej sa na allegro u momana moje sa jako 1 w 750 specjalnie im slalem cale zegary a nie tarcze ze wzgledu na to ze nie moglem wyciagnac wskazowek wiec poprosilem o to aby mozna bylo je zalozyc na te oryginalne a propo pytania o swiecenie samych wskazowek to juz nie aktualne podlaczylem tarcze pod swiatla mijania wiec swiecily sie tylko wtedy gdy byly wlaczone mijania na drogowych juz nie swiecily obecnie podlaczone zostaly do postojowki moj koszt tych tarcz to paczka nad morze czyli dla mnie 2 koniec polski koszt 46 zł. Calosc odeslali mi za pobraniem za same tarcze 130zł konwerter napiecia 55 i kurier w sumie 217 zł +moj koszt wyslania do nich wiec sobie doliczcie to 46 zeta (teraz juz maja forme wiec nie bedziecie musieli nic wysylac:D )
Jeśli chodzi o termin powiedzialem ze mi sie nie spieszy i czekalem 2 i pul miesiaca hehe jak cos to powiedzcie ze wam sie spieszy hehe
Jeśli chodzi o termin powiedzialem ze mi sie nie spieszy i czekalem 2 i pul miesiaca hehe jak cos to powiedzcie ze wam sie spieszy hehe
- Brunerns
- bywalec
a i jeszcze poprosilem o skalowanie licznika do 300 tak na wszelki wypadek .... ale to temat na inny raz bo jeszcze nie zakonczylem pracy przy swojej Mishell:)
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
Wrzuć jakieś fotki. Kurcze szukam tego założonego ale nie moge znaleźćsebcio pisze:Tez posiadam te tarcze w Indiglo.Powiem szczerze ze rewelka.W nocy to wyglada pieknie.Koszta ok 200 zl z przesylka.

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
- Brunerns
- bywalec
wiesz czy nie bije to sie dowiem na wiosne ale nie sadze zeby przeszkadzalo w czasie jazdy
- Paweł_RSL
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: śląskie
Kiedyś na forum dałem fotki moich tarcz indiglo w FI, przeszukując moje wcześniejsze posty zobaczycie sobie co wymodziłem ze zegarami w mojej FIfce i myślę że efekt piękny
Gdy chciałem indiglo do VFR to MoMan w ogóle nie miał projektu takich tarcz do VFR, dopiero od czasu posłania im mojego projektu mają w ofercie tarcze do VFR'ek 
Tutaj jedna z fotek, robionych rok temu:

Tutaj jedna z fotek, robionych rok temu:

- Brunerns
- bywalec
widzisz zeby te zegary pasowaly (800 fi - 750 rc36 )do siebie to nie musial bym wysylac swoich cyferblatow hehe