były były i do dziś mam je w domu i są w ciągłym użyciu - jakość super...benito pisze:Kiedys były kubki, kufle, szklanki do Whisky
Coś tam wiem na temat branży reklamowej. Moja dziewczyna prowadzi firmę, która posiada w ofercie tego typu gadżety reklamowe.
Maksymalna wielkość standardowego zadruku to 200x90
Jutro wkleję zdjęcia mojego kubka z VFR i koszulki, które dostałem.
MadziX jasne że zapodam!MadziX pisze:były były i do dziś mam je w domu i są w ciągłym użyciu - jakość super...benito pisze:Kiedys były kubki, kufle, szklanki do Whiskyz tego co pamiętam kasa również szła na dzieciaki...
Fryt a zapodasz jakąś foteczkę tego Twojego moto - kubka jak już do Ciebie dotrze ?![]()
Chętnie sobie sprawię taki kubeczek do kawki, może nie do konca w klimacie klubowym ale CBRowym![]()
![]()
Muszę tylko sobie oblookać kształt etc i wykonać jakiś prodżekt
pawels bardzo fajny kubek! nie omieszkam pochwalić się i swoim !pawels pisze:Coś tam wiem na temat branży reklamowej. Moja dziewczyna prowadzi firmę, która posiada w ofercie tego typu gadżety reklamowe.
Maksymalna wielkość standardowego zadruku to 200x90
Jutro wkleję zdjęcia mojego kubka z VFR i koszulki, które dostałem.
jasneFryt pisze: w Archiwum szukałem i znalazłem sporo tego, tyle że to już z przed 2 lat o ile się nie mylę, dlatego też chciałem odgrzać temacik.
bo to siostra bliźniaczkaspoko. vfr z prawostronnym wahaczem jeszcze nie widziałem![]()
ale wygląda ok
to jest na pewno speszjal edyszynemil pisze:spoko. vfr z prawostronnym wahaczem jeszcze nie widziałem![]()
ale wygląda ok
domyślam się, że to limitowana wersja na rynek japoński (dostosowana do lewostronnego ruchu):biggrinto jest na pewno speszjal edyszyn
Ciekawe czy kierownice ma po prawej stronie ...pawels pisze:domyślam się, że to limitowana wersja na rynek japoński (dostosowana do lewostronnego ruchu):biggrinto jest na pewno speszjal edyszyn
A co będzie gdy zaaplikujemy grafikę na czarnym kubku?![]()
może siostry syjamskie zrośnięte wahaczamipawels pisze:bo to siostra bliźniaczkaz drugiej strony jest siostra lewowahaczowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości