hahahaahahhaah brawo!!!Arylian pisze:Trochę się z Tobą kolego nie zgodzę ...armen1pl pisze:VFR jest nudna bo wsiadasz i wiesz ze dojedziesz

hahahaahahhaah brawo!!!Arylian pisze:Trochę się z Tobą kolego nie zgodzę ...armen1pl pisze:VFR jest nudna bo wsiadasz i wiesz ze dojedziesz
No właśnie też zaczynam tak do tego podchodzić.topol pisze: Tu przynajmniej zajdę czasem z synem do garażu i popatrzę, młody sobie posiedzi i porobi brum brum, póki mnie finansowo nie przyciśnie niech stoi, chociaż serce boli, że stoi i niszczeje z bezruchu. no to też się wyżaliłem
W tej chwili robi brum brum , a za chwile powie tato prżejedziemy się, mówię to z własnego doświadczenia, mój chłopak ma 6 lat i nawet do przedszkola staram się latać po niego, jest przeszczesliwy i ja także. Najmniejszy szkrab-córka ma 1,5 roku i na sam dźwięk motocykla jest tata tata tata i ona właśnie teraz robi brum brum i to jest piękne . Ja w taki sposob zaczynałem na Shl-ce ojca i to jest pięknetopol pisze:Tu przynajmniej zajdę czasem z synem do garażu i popatrzę, młody sobie posiedzi i porobi brum brum, póki mnie finansowo nie przyciśnie niech stoi, chociaż serce boli, że stoi i niszczeje z bezruchu. no to też się wyżaliłem
Ja mam ten sam problem, co juhass i chyba podążę w tym kierunku, co Groszek. Mam przeogromne parcie na FZ1, a VFR-ki nie sprzedam przecieGroszek pisze:mam ten sam problem co juhass... tyle, że jestem lepszym "asem", bo ocknąłem się... z trzeba w garażu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości