Usunięcie

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
województwo: małopolskie
Kontakt:

Re: Usunięcie

Post autor: Stuwka » pt 27 lip 2012, 02:03

MC_Hammer pisze:
Stuwka pisze:sz mi powiedzieć o co ci chodzi ??? Z mojego punktu widzenia wchodzę na forum czytam prawie każdego posta w tu naglę temat "Usunięcie" czytam i tu naglę wychodzą jakie faktury lewe czy coś i z tego się wzięło moje pytanie czy ktoś zarabia kasę na CZD. Takie to dziwne ??? Wiesz u mnie się nie przelewa a do wawy mam jakieś 400 km z tego są związane jakieś koszta tak???? To co mi się dziwisz że tak napisałem. Aha no fakt w sumie jesteś wawy to do CZD masz 10 km ???Najlepiej widzę że w ogóle się za bardzo nie opłaca pisać o sprawach wawy tak to odbieram i w sumie mam to głębokim poważaniu co o mnie sądzicie. Bo w sumie i tak już na CZD moja noga nie powstanie.

Czy ty masz tak niską samoocenę własnej osoby,że tą flustrację musisz gdzieś wyładować ????
Wiecznie czytam tylko o Twoich problemach i doyebywaniu oliwy do ognia, nie rozumiem, cieszy cie to, masz z tego jakąś frajdę ???
Weż sie chłopaku razem z Łysolkiem ogarnij bo na razie to tylko straszne głupoty pi.....l* w tematach.
Wielokrotnie jak nie jeden to drugi coś doyebie bez sensu i czeka na reakcję reszty.
Proponuje zaznajomić się ze słowem CHARYTATYWNIE !!!!
Zawsze masz coś do powiedzenia i zawsze masz pretensje, a fochy to robią rozwydrzone 5 latki a nie dorosłe chłopy panowie, troszkę wstyd.
Robiłem przy CZD i robił będę bo robię to dla dzieci a reszte mam w ... poważaniu i gówno mnie to obchodzi ale o malwersacjach finansowych to pierwsze tutaj słyszę.

Jeszcze jedno, masz jakiś problem, niższości, wyższości nad pozostałymi częściami kraju ??? bo ja nie, a ty ciągle o tej wawce i panujących tutaj układach a do wybrzeża też się przyyebiesz ???, daj sobie spokój, każdy ma problemy, nikt kasy nie ma za dużo, każdy pracuje i jest mu ciężko, jak nie dociera albo nie kumasz to niezabieraj zdania i jeszcze jedno ja nie jestem z wawy.

Ps. jak już wszyscy szczerze to ja też, mam to w dupie, to mnie bolało i napisałem o tym, czemu nie.

No właśnie dobrze że to napisałeś. Nie znam się, nie wie o co chodzi, mam wszystko głęboko i dobre. Tyle mojej wypowiedzi. W sumie Maćku bo co się udzielać NIE ???
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam
województwo: mazowieckie

Post autor: Łysolek » pt 27 lip 2012, 07:00

MC_Hammer pisze:Weż sie chłopaku razem z Łysolkiem ogarnij bo na razie to tylko straszne głupoty pi.....l* w tematach.
:shock: a Tobie o ch*j chodzi ? słowo CHARYTATYWNIE znam doskonale , tylko jak coś sie robi to można robić to z miłą chęcią , z wzajemną wspóópracą , z radością i koleżeństwem , tego wszystkiego zabrakło w tym roku

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek

Post autor: Łysolek » pt 27 lip 2012, 07:07

i zejdź Maćku ze Stuwki , bo mało jest ludzi , którzy by tak pomagali ...

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pt 27 lip 2012, 07:59

widze ze lepsza afera sie krei niz te krecone przeze mnie...
zeby tylko biala byc nie musiala na dwoch roznych osrodkach :D
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » pt 27 lip 2012, 08:22

Moglibyście trochę odpuścić? Zwłaszcza osobiste wycieczki.
Jak patrzę na ten temat to mam wrażenie że zadymiarze osiągnęli cel. Zaczęliśmy się kąsać na wzajem.
Po kilku miesiącach nieobecności na forum przyszedł taki jeden z drugim i nawpuszczał dymu. I zaraz zniknęli. I pewno nie zaglądną tu przez następne kilka miesięcy. Dopuki nie uznają że jest za spokojnie.

A my w tym obym dymie zaczęliśmy się okładać na śłepo. Za co? za drobnostki i niedomówienia. Albo za złe zrozumienie intencji opisanych w postach. Za duperele które zawsze człowiekowi się zdażają. I od razu strzelamy z wielkiej armaty, a najchętniej byśmy wstawili bombkę atomową:
"moja noga tu więcej nie nastąpi..." albo
"więcej na mnie nie liczcie..." albo
"wypisuję się, pa..."
.....nadepną mi na odcisk (ambicję) to przetnę go wpół......
co to za postawa?
Zastanów się nad sensem swojego istnienia i celem swojego życia. To życie jest za krótkie na waśnie.
Już któryś z kolei raz dostaje od losu (od opatrzności albo od stwórcy) komunikat: "jeszcze nie teraz odejdziesz, jeszcze masz coś do zrobienia, jeszcze nie czas na ciebie"

Dlatego nadstawiam następny policzek. Co mi tam. Nie robię tego dla ręki która mi go wymierzyła.
Za tą ręką jest ktoś kto czeka na mnie. Na to że za rok znowu będę, nie sam, z innymi i znowu przywiozę radość, uśmiech, zapalę słońce, usłyszę piosenkę śpiewaną przez małą dziewczynkę która już chodzić nie może. Dla niej. I dla tego chłopca co chce pokręcić manetką i powyć sinikiem motocykla wiedząc ze to mu już nie dane. I dla uśmiechu tego dziecka co porusza się z pompą infuzyjną krok w krok, z rurkami spinacjącymi jego i tą pompę. Ale ono chce popatrzeć na monster tracka.... I na motocykle..... I na samoloty.... I na Shrecka, posiedzieć mu na kolanach.... I tyle jest fajnych rzeczy, że jeszcze chce popatrzeć.... Więc nie rezygnuje, nie zamyka się w sobie. Ten mały chłopiec dalej ma nadzieję. Wiec postara się i z pomocą swojej mamy pociągnie tę pompę infuzyjną z tymi rurkami i wenflonami.

A policzek? Poboli i przestanie. Albo jak to Fred powiedział - poszczypie od wchodzenia w dupę, ale przestanie szczypać. Tak, będę dalej dupowłazem. Dopóki mi starczy sił. Może będę musiał już chodzić o kuli, albo pan Alzcheimer zabierze karteczki z podpowiedziami co gdzie leży. Ale może przydam się do czegoś innego. Ale będę.
Co mi tam dym dzisiaj. Co to jest dym? Naprawdę to mało znaczące. (tu była osobista wtyczka do kogoś ale uznałem że popełniłem błąd i się z tego wycofuję i przepraszam. Jestem omylny :( :D ).

Za rok i tak zadzwonię to ciebie Stuwka, i do ciebie Łysolku i do innych.
I będę się śmiał z tej historii tak jak się śmieje z poprzednich zadym.
JA dupowłaz - Piotr Pamuła

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubu » pt 27 lip 2012, 08:51

Sadzę, że grupowy sex mógłby rozładować napięcie... :twisted:

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pt 27 lip 2012, 09:05

Piotrze jakim aparatem? Ja napisałem w swojej kwestii, swoje zdanie, a przemawiają w końcu inni bo wiele chmur wisi i wszędzie to słychać, a w dodatku w wielu kwestiach, nie tylko CZD, jak widać.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Rozan
klepacz
klepacz

Post autor: Rozan » pt 27 lip 2012, 09:17

Cześć,

postaram się odpowiedzieć wszystkim, którzy do mnie bezpośrednio pisali. Tym razem bez cytatów.

Beni - no właśnie wprost napisałeś, że tamto forum ma mentalność PiSowców. Ja jestem na tym forum i na tamtym, choć na żadnym nie mam możliwości udzielać się tak często jakbym chciał... W moim, subiektywnym odczuciu, była to osobista wycieczka. Przypomnij sobie - po kogo wizycie zdjęto krzyż w Warszawie? A no właśnie, to potwierdza, jak daleko jest mi do PiSu ;)

Piotrze - pisałem szybko i mogłem coś napisać odrobinę na opak. Może źle zostałem odebrany. Jako osoba, która jedynie bierze udział w składkach + robociźnie fizycznej (o ile mogę), po prostu zaproponowałem rozwiązanie problemu. Nie znam w pełni zasad rachunkowości, które odnoszą się do stowarzyszeń. Wiem za to, że np. spółki mają obowiązek publikacji sprawozdań rocznych w Monitorze Polski B, a więc łatwo poprzez podanie linka rozwiać jakiekolwiek wątpliwości ze strony ludzi dookoła. Wydaje mi się, że jest to najłatwiejszy sposób rozwiązania problemu. Dlaczego? Bo zapobiegłby dalszym aktom wytyków i osobistych wycieczek na forum, które widzimy obecnie.

Piotrze, chciałbym tak jak Ty uczestniczyć zarówno w DD, jak i w CZD. Niestety nie jest to obecnie możliwe dla mnie. Za to nigdy nie ukrywałem, że bardzo szanuje Twój i reszty ekipy zapał do pracy, oraz jej efekty. Ponadto - jak sam zauważyłeś, również udało mi się pozyskać jednego sponsora, choć tylko na kwotę kilkuset zł. Do mnie więc również zostaje przyklejona etykietka dupowłaza. Najpiękniej podsumował to Fred - policzki mogą szczypać, ważne, żeby był uśmiech dziecka.

Sam zaproponuję, aby zrzutki na DD zostały rozliczone. Żeby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.

Moje zainteresowanie wyjaśnię w bardzo prosty sposób: pojawiłem się wśród Ownersów w momencie, w ktorym (mniej więcej) pojawiły się podziały. Lubię ludzi z obu "stron barykady", a ludzie Ci nie chcą się ze sobą spotykać. Jednakże chciałbym móc usiąść i wypić w gronie osób, które lubię, głupie piwo.

Diabla - z tą komerchą, wydatkami i fakturami to troszkę nie tak. Sam efekt skali zjawiska wymaga, aby tak było. Nie wiem też, w jaki sposób firmy sponsorujące rozliczają darowiznę - możliwe, że faktury itp. są po prostu wymagane.

Na prawdę chciałbym, żeby wszystko zostało wyjaśnione. I żebyśmy się wszyscy razem w Białej upili ;)

Pozdrawiam,
Różan

P.S. Obecnie jestem niedostępny innymi drogami, niż przez wiadomości na FB.

Awatar użytkownika
Dżambo
klepacz
klepacz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Dżambo » pt 27 lip 2012, 09:44

Hubu pisze:Sadzę, że grupowy sex mógłby rozładować napięcie... :twisted:
Na pewno nie byłoby osobistych wycieczek :P
Tylko misiu, kotku, skarbie :P
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić :)

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pt 27 lip 2012, 09:53

Rozan pisze:Beni - no właśnie wprost napisałeś, że tamto forum ma mentalność PiSowców
Widzisz Rozan i znow forma przeklamania "lub czasopisma" zmienia zupelnie sens moich słów.
Znam wiele osob z "drugiego" forum, które zdecydowanie nie maja zlego podejscia i darze je szacunkiem.
Pisze o jednostkach, ktore jako kilka zepsutych ogniw chca rozwalic ten mocny łancuch, ktory laczy nasza grupe od lat.
Sam jestem w VFR-OC od 2007 roku i naprawde uwazam ze zrobilismy bardzo duzo dobrego, a zle uczynki jakos mi do glowy nie przychodza.

Kto sie wroblem urodzil, kanarkiem nie umrze...i to nie jestr do Ciebie, a konkretnie do osob, ktore w wyscigu zawisci i nieodpartej checi bycia na gorze za wszelka cene sa pretendenatami do zwyciestwa.
Dlaczego nikt nie zapyta, jak ciezko jest zalatwic (za darmo!!!) dmuchane zjezdzalnie dla dzieciakow, stunterow z roznych stron polski, profesjonalnych fotografow, motocykl z mistrzostw europy klasy SUPERBIKE, monstertruck`a, dziesiatki kilogramow miesa na grila, ciezarowke z kierowca i paliwem do dyspozycji przez kilka dni, barierki i wiele innych rzeczy... (sorki, jesli cos pominalem).
Sprobujcie w dzisiejszych czasach znalezc sponsorow, gdy kazdy mowi o kryzysie...

Zobaczcie jak wygladalo CZD przez ostatnie lata i zadecydujcie sami, czy warto kontynuowac w kolejnych latach.
http://www.vfr.com.pl/gallery/
Wroccie do korzeni i zastanowcie sie, kto to wszystko zaczal.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek

Post autor: Łysolek » pt 27 lip 2012, 10:03

benito pisze:Sprobujcie w dzisiejszych czasach znalezc sponsorow, gdy kazdy mowi o kryzysie...
niestety popieram :oops:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pt 27 lip 2012, 10:36

nie zycze sobie aluzji do PISowcow gdyz moj przybrany brat gabas jest jednym z nich i jak go kocham a nie lubie polityki calej tak nie pozwole go obrazac ;)
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Stuwka » pt 27 lip 2012, 10:45

Lucek ty tu nie pier.... tylko konkrety o Białej pisz. Co gdzie jak bo muszę sobie urlop załatwić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
Siogu
pisarz
pisarz
Imię: Małgorzata

Post autor: Siogu » pt 27 lip 2012, 11:50

jestem na tym forum już jakiś czas,w organizowaniu CZD biorę udział od 4 lat i wiem że każda zdobyta złotówka trafia do dzieciaków ,inaczej bym przez cały rok nie właziła( jak to powiedział Ryba) sponsorom w dupę,robię to by choć na chwilę dzieci mogły zapomnieć o swojej doli, każdy kto wziął udział w takiej akcji robił to z własnej woli ,nikt go nie zmuszał i robił to podobno dla dzieciaków , mówienie że więcej nie weźmie udziału w CZD bo atmosfera lub coś innego mu nie odpowiada jest po prostu chore i oznacza,że nie robił tego z potrzeby serca ale dla uzyskania pozycji w stadzie lub dla fanu
jesteśmy ludźmi z różnych stron Polski, w różnym wieku,każdy z nas jest inny,ale to co mnie urzekło na tym forum.to była tolerancja i akceptacja drugiego człowieka takim jakim był ,
NIE KIERUJE ALE LATAĆ LUBIE

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » pt 27 lip 2012, 13:42

Lucek pisze:
Szarlotka pisze:

AVE MOTÓR CZY JAK TO TAM, NIE WIEM BO MOTÓRA NIE MAM

Lewa w Dziurę ;) to bylo tak.

napisz moze ze sa jescze gorsi ode mnie to dopiero bedzie policzek :P ;)
Lucek nie ma gorszych od Ciebie :biggrin
Moczynos w futrze model 2016 help

ODPOWIEDZ